icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

kristin01
13. feb 2014

@ellenie aha...no ja mam ešte ďaleko vraj sú testy hneď po 48h ale to je blbost že?ja až bud.vikend...co si o tom myslis?aký test si si robila ty?

ellenie
13. feb 2014

@kristin01 fiha, uz za dva dni ti ukazu testy, ze si v tom? tak taketo testy som este nevidela 🙂 myslim si, ze neukazuju 100% pravdivost 🙂 Ja mam kupene testy od Dr. max 🙂

bejbinka
13. feb 2014

@ellenie no tak toto je bomba, ja tiez vcera som robila test 😀 a tiez nist... 🙄 Ako vidim, ani Ty si nemohla vydrzat uz cakat ako ja...

ellenie
13. feb 2014

@bejbinka no som nedockava, lebo vacsinou som mavala o takomto case uz priznaky na MS a teraz zatial nic, a to som uz 26 DC 🙂 Ja mavam nepravidelny cyklus, raz mam 22DC, raz 24DC, potom zase 28DC, takze cakam, skusim si spravit v nedelu alebo pondelok 🙂 a ty si ktory den cyklu, resp. kedy si mala ovulku? 🙂

empathia
13. feb 2014

@kristin01
@ellenie
uhniezdenie vajicka je 5-10dni po ovulacii, az potom sa zacne tvorit Hcg ktory zachytí tehotensky test 🙂

ellenie
13. feb 2014

@empathia no ja som uz 7 DPO, tak som skusala stastie 🙂

bejbinka
13. feb 2014

@ellenie no kedy som mala ovulku, ktovie...lebo sme sa vzdy aktivnejsie snazili v strede cyklu a furt nic, takze ktovie kedy ja ju vlastne mam? Ale mavam 28-dnovy cyklus...cize zajtra by to som to NEmala dostat...ale uz citim, ze sa mi vo vajecnikoch daco deje...takze myslim, ze zas nic...asi ta mrcha dojde, zas...

labocca
13. feb 2014

@kristin01 presne tak, moja rec!!!!🙂....tie ovu testy su vazne zbytocne (vyjadrila sa k tomu dokonca aj jedna znama gynekologicka). ...inak na stanovenie ovulacie je dobre aj vysetrenie / folikulometria. A na zaklade vysledkov Ti lekarka urci najlepsie dni na "snazenie" sa🙂).
Neskusala si???

kristin01
13. feb 2014

Napr kamoske ukazal ovu test že nemá ovu a už rok tlaci kocik😊

kristin01
13. feb 2014

A to bola u dokyho že jej nič neukazal ovu test a on že to nie je možné...a hľa ma krásnu dcerku 😁

kristin01
13. feb 2014

@labocca teraz nie...my máme trošku iný problém ale keď najprv testovali mňa tak vraj môžem rodiť jak jablon 😁...he a zatim nic😉

kristin01
13. feb 2014

@ellenie mam tusaka že tu bude prvá februárová vitazka 😁

labocca
13. feb 2014

@kristin01 tak ovu testy su zrejme "zahada sama o sebe"🙂)).
.....rodit ako jablon🙂))...a tak mozno Tvoj cas pride🙂))....neboj,vsetko chce svoj cas...

kristin01
13. feb 2014

@labocca dakujem😁 no toto mi povedal😁...doslovne...vssak to každá žena si zasluzi kúsok neba😷 aj ty snazilkujes?či už mojkas?

mia005
13. feb 2014

Citam,ze tu rozoberate ovu testy.ja sa testujem uz par mesiacov a obe,aj ked neuspesne tehu,sa nam podarili len na zaklade ovu testov.9mesiacov sme sa snazili a nic a az ked som skusila ovu testy,tak to vyslo.mne vzdy ukazali ovulku a sedelo mi to,vzdy na 14DC a o 14dni dorazila mrcha,kedze mavam pravidelny cyklus..takze v niektorych pripadoch nie su na zahodenie.hoci tie v lekarnach su za nekrestanske ceny..

labocca
13. feb 2014

@kristin01 ...🙂))...no hej,niektori lekari "toho narozpravaju"....
☹(((( je nemojkam este (len starkeho mojkam🙂)))) / keby vedel co tu ja pisem🙂)).
Ale vazne...no snazime sa....ale zial zatial nic....vsetky vysledky mame dobre a nic...asi som uz stara🙂.

kristin01
13. feb 2014

Hm to mi je ľúto laboca😞my tiež 5rokov,ale nemozeme tu zdepkovat kočky...musime byt optimistky😁.....po 4r som bola raz na kontrole bo sa mi niečo nezdalo...a doky...pravdepodobne ste tehotna zoberieme vám krv....skoro som dušu vyplula...to by bol pre nás obrovsky zázrak tie pocity ti ani neopisem...samoz.krv negatívna...ale ten deň bol môj najkrajsi😊neboj a my dve budeme mojkat😊

labocca
13. feb 2014

@kristin01 ...no o depke sa tu ani len bavit nebudeme...🙂.
A optimistky sme nie?? aspon mam ten pocit🙂. Je mi luto co si si musela prezit.......a viem si predstavit aj ake pocity si mala.... .,zazila som nieco podobne. Nam sa totiz aj zadarilo (vtedy nebolo stastnejsich ludi na svete a o pocitoch ani nevravim🙂....) ale zial po par tyzdnoch bol vsetkemu koniec.....
A tomu ver,ze my dve budeme mojkat🙂....aaaa onedlho.......🙂

kristin01
13. feb 2014

Chuda moje...ja už tomu verim ...peklom sme si presli a už nás čaká iba dobre...aspon si to o to viac budeme vážiť aspoň ja si tak vravím...utesuje ma to.. Alebo napr..teraz ocumujem fotky babetiek a usmievam sa...😁je ich tu kopec dáva mi to energiu

kristin01
13. feb 2014

@labocca citujem môjho muža :s kým si píšeš keď sa tak usmievaš?,😁 joj neboj bude dobre

labocca
13. feb 2014

@kristin01 ....tak pevne dufam,ze to najhorsie mame uz obe za sebou,nie?
.....ja sa tu normalne teraz "cudujem,usmievam / ani neviem ako to spravne nazvat🙂 ",ze co vsetko mame "spolocne"🙂. Tak mnohe fotky babatiek tu sledujem aj ja🙂)))). A tak niektore su neskutocneeeeeee naaadherne.............

labocca
13. feb 2014

@kristin01 🙂))),ze ho srdecne pozdravujem........
Mne tu bola podobna otazka polozena🙂))..
.

kristin01
13. feb 2014

@labocca 😊😊😊😊😊 asi máme toho spol. dosť...ze aj ja pozdravujem..ozaj niektoré sú také chutnucke......neboj potom budeme pridávať tie naše fotky- našich babetiek 😊...a povzbudzovať iné..nech to nevzdavaju...idem hajky pekný vecer😊

labocca
13. feb 2014

@kristin01
Dakujem🙂.........
pekny vecer

luciskooo
13. feb 2014

ahojte kocky...tak by soms a rada pridala k vam... tiez sa od januara snazime..teraz cakame na ortiel..tak aj vam drzim prstyyy 😎

ellenie
13. feb 2014

@luciskooo no my tiez cakame 🙂 Ktory si DC?

luciskooo
13. feb 2014

@ellenie no som uz nejaky 21DC...ale test budem robit az ked nedostanem mrchu..tak dufam ze to vydrzim dovtedy 😉

ellenie
13. feb 2014

@luciskooo ja budem zajtra uz 27 DC, tak bud v nedelu alebo pondelok budem testovat, som strasne nedockava 😀

kristin01
14. feb 2014

No ja mam neskutocne telo,čím som asi staršia tým mam asi viac hormonov...ja napr vždy viem kedy mam ovu sú to bolesti...a potom citim steklenie v podbrusku vajka hallllo som tu!moja jediná útecha tento mesiac je že steklenie som necitila....a pred MS?prsia naliate,hrozná bolesť...bez podprsenky ani nakrok a to už týždeň pred MS....a ako prídu uuuulava....tento mesiac NEcakam....a zaujmave je že aj výtoky sú silne...tento mesiac žiadne po ovu...ale stále som hmmm vlhka...😊

magnolia26
14. feb 2014

Tak mi už máme výsledky spermiogramu- výsledok teratozoospermia, o mesiac ideme na kontrolný spermiogram, ale doktor nám už vravel o umelom oplodnení, vzhľadom na moj vek a spermiogram.
Priatel pritom užíva vitamíny na zvýšenie plodnosti , ale výsledky aj tak zle, takže som pridala ešte dalsie vitamíny a uvidíme co dalej ☹