Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
Ahojte babulky tak dnes 26 DC a zalali ma povolievat prsia ale tak zvlastne ze sa mi az bradavky najezia a po chvili to prestane a to uz celi den a vcera ked som isla spinkat tak mi bolo zle .....bodaj by to bolo zanmenie tehu.......co si myslite vy 🙂 🙂
@peterek414 znie to nadejne 🙂 kedy maš dostať?
@wenka25 25.2 a neviem kedy mam spravit test 🙂
@peterek414 dokedy vydržíš 😀 ?!niekedy uz 8DPO ukaže test
@wenka25 sak hadam aspon do vikendu vydrzim 🙂
@peterek414 no skus ale z vlastnej sksenosti viem že to pojde ťažko 😀 a ešte k tomu ked maš príznaky....daj potom vediet ako si dopadla 😉
@wenka25 jasne dam aj foto 🙂
@peterek414 drzim palceky kolky dpo si?
@milluska tak to netusim nezistovala som kedy bude ovulka.....ale cca 10 dpo 🙂
dievčatá, tie ktoré užívali Pregnyl.... kedy vám bol pichnutý? Som v zahraničí, dnes mám 14DC, m.cyklus 30-33 dňový. Na folikulometriu neviem ísť, lekárka mi kázala na 15.DC. 😕
ja na 14 den a po 2 dnoch som mala ovulaciu najsilnejsiu a vtedy som aj otehotnela. 🙂 mala som 28 dnovy cyklus
este by som Vas chcela podporit. My s manzelom sme sa snazili 3 roky o babatko,presla som si vselicim,ale teraz mam krasnu trojmesacnu dcerku. 🙂 PS: niekedy tomu tehu treba pomoct 🙂
@nikolka2013 dakujeme🙂 za podporu.....tak ja osobne robim pre to VSETKO...a aj nadalej budem robit.🙂.
@nikolka2013 díky za podporu, snáď to tento mesiac vyjde.... od zajtra sme s manželom na dovolenke vo wellnes centre na 3 dni( cez ovu), dúfam, že to pomôže 😉
Baby kedy je najlepsie spraviť tehotenski test už treti den mi meskaju a po jedle mi byva zle ale neviem ci som prechladnute lebo neska bolele aj križe
@nikolka2013 presne tak,ja som teraz tehu po 5rokoch a pri prvej dcerke po 7rokoch snazenia a trapenia

@milluska nahodou je tam celkom slušná ta druha palicka... Skús také dva dni počkať a zopakovať 🙂
@vehuhu no lebo keby to bolo také jednoduché, nebola by to sranda... 🙂