icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

wenka25
17. feb 2014

@kirriana čav a vitaj,nech maš čim skor dve čiarky aby si sa zabyvavat nemusela 😉

labocca
17. feb 2014

@kirriana .....ano,ano ostala 🙂) Tak vitaj medzi nami🙂)) snazilkami 🙂

majusik26
17. feb 2014

Ahojte Babi ja som prvosnažílka 🙂 tento mesiac sme sa trafili na plodne dni a tak čakám mrchu 21 a neviem či dorazí ale nemusela bi 🙂 neviem či mate niektorá s Vás kedy bi mal test ukázať na 100% robila som si dnes ráno a bol negatívny myslíte že je ešte skoro? pred mrchou mávam bolestivé prsia teraz nemám vôbec len ráno vstávam s nafuknutým bruchom čo je dosť neprijemne ale počas dňa to ustúpi... inak sa pokúšame už od oktobra 2013 ☹

labocca
17. feb 2014

@majusik26 ahoj🙂...s testovanim by som este chvilocku pockala...zvacsa sa robia testy ked mrska par dni meska🙂. A to,ze sa snazite od oktobra...to neni vooobec dlho,tak nebud smutna.....to je velmi kratky cas...
Takze hlavu hore🙂))

majusik26
17. feb 2014

@labocca no áno len niekedy si myslím že sa nedočkám či vôbec môžem mať ale v oktobri som mala mikro potrat tak ktovie mno ☹

labocca
17. feb 2014

@majusik26 hm ja viem,no neni to lahke☹(.....neboj,dockas sa🙂...
Mikro potrat je neprijemna vec......zazila som podobne.....no ale preto sme tu,aby sme sa podporili🙂)) , no nie???🙂

majusik26
17. feb 2014

@labocca no ano 🙂 a vi sa snažíte

peterek414
17. feb 2014

ahojte snazilky ale vas tu je nestiham sledovat prispevky ...tak ako sa vam dari?Ja som v ocakavani dnes 25 DC a mrcha ma prist 25.2...... tak drzim vsetkym palceky 🙂 🙂 🙂

asemilka
17. feb 2014

@peterek414 mrcha NEma prísť 😉 🙂

peterek414
17. feb 2014

@asemilka ja som realistka preto pisem ze pris mrcha 🙂 ale tak nemusela by bolo by to krasne a este keby to vsetkym oznamim na svadbe 🙂

wenka25
18. feb 2014

@asemilka
@empathia
@lucinka3289
@milluska
tak baby tento mesiac zasa nic,dnes pozitivny ovu test takze do 48 hodin by mala byt ovu,manžel pride až v piatok z roboty takze nestihame ☹ jedine ze by spermijka vydrzala od nedele ale to pochybujem...aaaaaaaaaaaach taketo vypocty,uz ma to nebavi ☹

empathia
18. feb 2014

@wenka25
:((((((((( fňuk, to je škoda ale tak možno sa tí posune ovulka na piatok....

wenka25
18. feb 2014

@empathia to by bolo fajn ale uz dnes som mala pozitivny ovu test takze asi tazko....a ty ako pripravena????

asemilka
18. feb 2014

@wenka25 ešte stihate... Ovu nastáva do 48 hodin po pozitívnom ovu teste, čiže niekedy vo stvrtok. Plodné dni sú ešte cca tri dni po ovu. Spermie majú životnosť cca tri dni, v priaznivom prostredí do päť dní.. Takže keď príde manžel domov, šup na to a nevyliezajte z domu celý víkend 🙂 my usilovne pracujeme od Valentína 😉

asemilka
18. feb 2014

@wenka25 pri otehu po ovu je vraj väčšia šanca na chlapca 😉

asemilka
18. feb 2014

@milluska no čo, skúšala si testik?

wenka25
18. feb 2014

@asemilka to fakt?ja som citala ze vajko je oplodnenia schopne 12 hodin po ovu ale ked je to ako pises,mohli by sme to stihnut 😀 no aj my tak od valentina sme sa cely vikend snazili,vtedy som mala aj plodny hlien....a uz si po ovu????zasa budeme vyčkavať spolu 🙂

asemilka
18. feb 2014

@wenka25 tak plodné dni sú zhruba tri dni pred aj po ovu.. Tak z toho som vychádzala.. No u mna ovu bola cca v nedeľu, pondelok.. Výhoda kratsieho cyklu a skoršej ovu 😀 nevýhoda, že zazijes sklamanie viac krát... 😀

lucinka3289
18. feb 2014

@wenka25 tak uz nepocitaj nechaj to na nahodu 🙂 nestresuj sa

milluska
18. feb 2014

@wenka25 @asemilka tak ste ma ukecali a robila som si, len neviem co si o tom mysliet 😕

milluska
18. feb 2014

Este kuk tuto, ale asi mam skor halucinacie 😅

milluska
18. feb 2014

@wenka25 tak nerada to hovorim, ale uz ked k ovulke doslo, uvadza sa este max 24h po moznost oplodnenia, ale tak kto vie 😉 Snad sa vam nejak stretnu tie potvorky 😀

milluska
18. feb 2014

@bejbinka no vyskusaj 😀
@kirriana vela stastia a snad sem ani nestihnes zapadnut 😉

empathia
18. feb 2014

@wenka25 ach jaj, stvrtok rano idem na 7h, a piatok idem pod noz :/ ale nech to mam cim skor zasebou 😎

milluska
18. feb 2014

@empathia drzim palce 😔

luciskooo
18. feb 2014

@milluska ja mam uz z testov halucinacie...a tak na tom tvojom tiez vidiiiim slabulilililinku druhu ciaroku 😉 ale to mozno len preto bo vsade chcem vidiet dve ciarky 🙂

milluska
18. feb 2014

@luciskooo aka zlata 😀

empathia
18. feb 2014

@milluska dakujem a gratulujem k testíku 🙂

siska765
18. feb 2014

@milluska no ja tam tiez vidim slabeho slabulinkeho dusika ale vidim ho tam 😉

vehuhu
18. feb 2014

ahojte dievcata 🙂 tak mne meska ms uz druhy den a to je vzdy ako hodinky 🙂 testy su zatial negativne...ked som robila v sobotu tak nic a po hodinke som nan kukla a bola tam celkom viditelna ciarocka, tak som testovala znova a nic...tak zas budem testovat 🙂 ale je to jak u debilov toto 🙂 tak bud som alebo nie som 😀 preco to musi byt take nejednoznacne 😀