Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
Ahojte Babi ja som prvosnažílka 🙂 tento mesiac sme sa trafili na plodne dni a tak čakám mrchu 21 a neviem či dorazí ale nemusela bi 🙂 neviem či mate niektorá s Vás kedy bi mal test ukázať na 100% robila som si dnes ráno a bol negatívny myslíte že je ešte skoro? pred mrchou mávam bolestivé prsia teraz nemám vôbec len ráno vstávam s nafuknutým bruchom čo je dosť neprijemne ale počas dňa to ustúpi... inak sa pokúšame už od oktobra 2013 ☹
ahojte snazilky ale vas tu je nestiham sledovat prispevky ...tak ako sa vam dari?Ja som v ocakavani dnes 25 DC a mrcha ma prist 25.2...... tak drzim vsetkym palceky 🙂 🙂 🙂
@peterek414 mrcha NEma prísť 😉 🙂
@asemilka ja som realistka preto pisem ze pris mrcha 🙂 ale tak nemusela by bolo by to krasne a este keby to vsetkym oznamim na svadbe 🙂
@asemilka
@empathia
@lucinka3289
@milluska
tak baby tento mesiac zasa nic,dnes pozitivny ovu test takze do 48 hodin by mala byt ovu,manžel pride až v piatok z roboty takze nestihame ☹ jedine ze by spermijka vydrzala od nedele ale to pochybujem...aaaaaaaaaaaach taketo vypocty,uz ma to nebavi ☹
@wenka25 ešte stihate... Ovu nastáva do 48 hodin po pozitívnom ovu teste, čiže niekedy vo stvrtok. Plodné dni sú ešte cca tri dni po ovu. Spermie majú životnosť cca tri dni, v priaznivom prostredí do päť dní.. Takže keď príde manžel domov, šup na to a nevyliezajte z domu celý víkend 🙂 my usilovne pracujeme od Valentína 😉
@wenka25 tak uz nepocitaj nechaj to na nahodu 🙂 nestresuj sa
ahojte dievcata 🙂 tak mne meska ms uz druhy den a to je vzdy ako hodinky 🙂 testy su zatial negativne...ked som robila v sobotu tak nic a po hodinke som nan kukla a bola tam celkom viditelna ciarocka, tak som testovala znova a nic...tak zas budem testovat 🙂 ale je to jak u debilov toto 🙂 tak bud som alebo nie som 😀 preco to musi byt take nejednoznacne 😀

@kirriana čav a vitaj,nech maš čim skor dve čiarky aby si sa zabyvavat nemusela 😉