Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
takze nam to tento mesiac tiez nevyslo...vcera prisla ms....tak pokracujeme v snazeniiii..
no test som si si spravila a neukazal mi a ms mi ešte stale nedosli tak fakt neviem no ešte počkam asi par dni a potom si asi spravim ešte raz ak mi nedojde.
Čo je to vlastne tá folikumetria? a ako sa to robí,alebo čo mám povedať gyn, ked to chcem???? hmmm, veľmi tomu nechápem....
no mala som dostat 22 .2.14
@adus26 Ahoj, čítam si tu príspevky ... tak ako si dopadla? Prišla MS, alebo si robila test?
Ahojte, mozem sa pridat? Aj my (ja 27, priatel 38) sa snazime po prvy krat od januara 2014 a zatial nic. Tento mesiac zacinam pit alchemilku, inak zatial nic, len sa snazim zdravo stravovat a nestresovat. Priatel ma celkom zle vysledky, ja som sa zatial nedavala testovat, kedze mam pravidelnu ms, ale tento mesiac pre istotu skocim na ten hormonalny profil, aby som vedela ako som ja na tom. Baby odporucili by ste sa na nieco konkretne opytat co urcite testnut, alebo len nechat na doktorke, co ona navrhne? Diky a vsetkym vam drzim palce!

@empathia tak nech mas co najskor po bolestiach, drzkaj sa