icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

milluska
21. feb 2014

@empathia tak nech mas co najskor po bolestiach, drzkaj sa

milluska
21. feb 2014

@wenka25 @asemilka takze ms dosla 😔
Ludi tak to by bol fajn darcek k narodkam 😵

asemilka
21. feb 2014

@milluska aaale, tak dorazila? Tak ďalšia už hádam nedorazi... 🙂 no, darček by to bol parádny 🙂 tak sa necháme prekvapkat... 🙂

wenka25
22. feb 2014

@empathia za chviliu si fit neboj 😉 hlava ta neboli?mna po anesteze strasne bolela ☹

luciskooo
22. feb 2014

takze nam to tento mesiac tiez nevyslo...vcera prisla ms....tak pokracujeme v snazeniiii..

adus26
22. feb 2014

no test som si si spravila a neukazal mi a ms mi ešte stale nedosli tak fakt neviem no ešte počkam asi par dni a potom si asi spravim ešte raz ak mi nedojde.

empathia
22. feb 2014

@asemilka
@wenka25
@milluska jasom po anestexe vracala cely den :/ dávali mi injekcie od bolesti ale už je to lepšie 🙂 ďakujem dievčence. Aj vy sa drzkajte 🙂

asemilka
22. feb 2014

@empathia mňa po anesteze nevedeli prebrať... Namiesto 20 minút som spala vyše dvoch hodín... A potom ma príšerne bolela hlava... A tie bolesti mi ostali dodnes.. 😖

empathia
22. feb 2014

@asemilka to som nevedela že až takto to môže byť..n :/

asemilka
22. feb 2014

@empathia už som si zvykla... 🙂 neboj, u teba bude všetko ok 🙂

romana311
24. feb 2014

Čo je to vlastne tá folikumetria? a ako sa to robí,alebo čo mám povedať gyn, ked to chcem???? hmmm, veľmi tomu nechápem....

subbinka
24. feb 2014

baby čo poviete?

siska765
24. feb 2014

@subbinka uz ti meska ms?

subbinka
24. feb 2014

no mala som dostat 22 .2.14

siska765
24. feb 2014

@subbinka no tak to je teda pekna ciarka 🙂 ja mam dostat az nejako po 1.3. A dnes som si robila a je tam taky duch ze ani neviem ci je to duch alebo si len nahovaram

subbinka
24. feb 2014

@siska765 juj ja si to ani neviem predstavit ked som si ho pred pol hodinou robila tak nic a zrazu ze idem kuknut este raz nan a takato ciarka az som hned bola stastnejsia ja sa snažim s priateľom uz od septembra tak dufam ze sa to aj podarilo

siska765
24. feb 2014

@subbinka urcite sa podarilo,ja mam este cca tyzden do ms tak ak tam daco je tak by to malo uz tmavnut skusim piatok dalsi.Vam drzim palce nech vsetko dobre dopadne

subbinka
24. feb 2014

@siska765 aj ja tebe drzim palce este mi ostali dva testiky tak este tie vyskusam a pojdem na gyndu a vy ste sa kolko snazili?

siska765
24. feb 2014

@subbinka este skus ale nie hned,tak za dva dni a gynekolog aj tak este nic neuvidi,my sme sa zacali len teraz vo februari,prvy cyklus

subbinka
24. feb 2014

@siska765 jaj tak to este skoro a ja som vysadila antiku na konci augusta a asi maju lekari pravdu ze sa ma cakat aspon tych 6mesiacov ako vidim asi sa to aj podarilo po 6mesiacoch no a jasneze si nebudem robit teest hned

wenka25
24. feb 2014

@subbinka podla mna je to tam 😀

subbinka
25. feb 2014

@wenka25 super sa tesim

aicha15
25. feb 2014

ja som asi v tom 🙂

asemilka
25. feb 2014

@aicha15 no vyzerá to tak, že určite 🙂 gratulujem 🙂

aicha15
25. feb 2014

@asemilka nechcem to nijak predbiehať ale veľmi sa teším, nečakala som to takto rýchlo 🙂

asemilka
25. feb 2014

@subbinka aj ja by som chcela také čiarky 🙂 gratulujem 🙂 skús zajtra ďalší. Uvidíš, že budú silnejšie // 🙂

asemilka
25. feb 2014

@aicha15 budú silniet, uvidíš 🙂 skús o dva dni a budu tam koľajnice 🙂

jarusmischo
25. feb 2014

@adus26 Ahoj, čítam si tu príspevky ... tak ako si dopadla? Prišla MS, alebo si robila test?

bluka
25. feb 2014

Ahojte, mozem sa pridat? Aj my (ja 27, priatel 38) sa snazime po prvy krat od januara 2014 a zatial nic. Tento mesiac zacinam pit alchemilku, inak zatial nic, len sa snazim zdravo stravovat a nestresovat. Priatel ma celkom zle vysledky, ja som sa zatial nedavala testovat, kedze mam pravidelnu ms, ale tento mesiac pre istotu skocim na ten hormonalny profil, aby som vedela ako som ja na tom. Baby odporucili by ste sa na nieco konkretne opytat co urcite testnut, alebo len nechat na doktorke, co ona navrhne? Diky a vsetkym vam drzim palce!