icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

kirriana
26. feb 2014

@milluska no veru rada by som "nestihla" zapadnut, ale ako nestihnem tak to preto, ze sem nemam moc casu chodit, rozhodne asi nie preto ze coskoro budu //. Ja som pripravena na to ze s mojou diagnozou to proste tak rychlo nebude 🙂 diky za podporu

kirriana
26. feb 2014

@smejlicka a mas nejaky dovod na to aby ti to takto meskavalo, ze ti stale pichaju tie vyvolavacky?
@wenka25 no u mna je skor väcsia sanca ze ovu nebude ako ze sa posunula 🙂 ale jasne ze nadej umiera posledna, sak ja vam dam vediet ze som mala pravdu 🙂

smejlicka
26. feb 2014

@kirriana myslis aky dovod...meskava mi menzes nepravidelny je...

petka1982
26. feb 2014

Ahojte baby,chcem sa s vami podeliť o jednu vec,čo mi povedal včera ten môj. Hovorím mu,že sa veľmi bojím, že nebudeme mať bábo a on na to,typicky chlapské povzbudenie...neboj,podarí sa,možno trochu budeme čakať,ale sa to podarí...a ked nie,tak si kúpime motorky 😀

kirriana
26. feb 2014

@smejlicka no ci mas nieco s vajecnikmi ked mas nepravidelny cyklus, lebo ja mam PCO, co znamena ze netusim kedy dojde MS, kedy mam ovu a tak.... fasa co?

smejlicka
26. feb 2014

@kirriana hm to hej...na preventivke my hovorila doktorka ze je vsetko v poriadku tak neviem..pred 2 rokmi som mala zvyseny prolaktin...

mirruska560
26. feb 2014

ahojte baby, pridávam sa k vám.. podľa doktorovej rady sme sa začali snažiť ihneď po vysadení HAK, tak teraz neviem či je normálne že mi mešká MS alebo čím to je. Test bol negatívny tak sa bojím že budem musieť ísť na vyvolávačku čo by som nerada :( S priateľom obaja dúfame že sa nám podarí miminko, lebo sa obaja už veeeľmi tešíme a preto sa aj bojím že sa nám to nepodarí 😢

kirriana
26. feb 2014

@smejlicka tak drzim palce, priebezne sa ozvi co ako 🙂

kirriana
26. feb 2014

@mirruska560 a vedela si urcit kedy si mala ovu po vysadeni? mozno by si zmiernila obavy....

smejlicka
26. feb 2014

@kirriana hej ozvem..10.3. mam ist na kontrolu tak sa uvidi ci ma da nejake lieky alebo mi zoberie krv

mirruska560
26. feb 2014

@kirriana keď mám pravdu povedať tak presne nie :( zase brala som to ako prvé pokusy ale trápi ma to meškanie teraz :( predtým som mávala tiež meškanie ale tak len 2-3 dni.. dnes je to 4-tý a žiadne príznaky zatiaľ nemám :(

bluka
26. feb 2014

@kirriana Ahoj 🙂 Hovorila aj Dr., ako to vyzera so sancami na uspech prirodzenou cestou s PCO? Zajtra sa objednavam na prehliadku (po rokoch..) a uvidim ako som na tom ja. Dam ti vediet a hlavne drzim ti palce!
Co sa tyka Conceive Plus gelu a tych ovulacnych pasikov, obidvoje ma vyborne recenzie na amazone (gel: vela ludi tam pise, ze myslia, ze je to prave ten im pomohol), tak si to zaobstaram aj ja 🙂

majusik26
26. feb 2014

@lverffy ten gél odporúčam tiež som po prvom použiti otehotnela 🙂

labocca
26. feb 2014

@kirriana 🙂 dakujeme 🙂 mame sa fajn....co Ti poviem...o 3 tyzdne by som mala podstupit dg. laparoskopiu☹(. Vsetky vysledky,vsetko mame ok a vraj teda este tato "vecicka by sa zisla urobit"🙂. Ja mam taky strach,ze neviem ci vobec "dozijem"🙂 dovtedy.

adus26
26. feb 2014

@jarusmischo ahoj ešte mi stále nedošli a aj test som si robila včera ale mi to neukazalo nič tak uvidím ešte chcem počkať do nabuduceho týždňa a potom si spravím zas

jarusmischo
26. feb 2014

@adus26 Mne MS meškala 5 dní a dnes potvora prišla ... Držím Ti palce, nech ti to vyjde ...

labocca
26. feb 2014

@mirruska560 ahoj..🙂. Len sa ty nicoho neboj. Kamaratka v decembri vysadila po 12 rokoch HAK!!!A uz sa zadarilo🙂. To je jeden priklad na povzbudenie. ..a tak sa tiez bala.....

siska765
26. feb 2014

Do kelu mna stale popichava na tych vajecnikoch prevazne na lavom a hlavne ked sa rozculim tak poriadne a ide to az do krizov.zatial test este negativny :( myslite ze ak nahodou som tehotna moze mu to nejako ublizit?

asemilka
26. feb 2014

@siska765 vraj ak ešte ani nevieš, že si tehotná, babu to neškodí. Čo je na tom pravdy, to neviem.. Mňa posledné dni bolia kríže a podbrusko cítim..

siska765
26. feb 2014

@asemilka to aj mna kazdy den len test este nic neukazal,a ked sa trochu rozculim tak ma zacne dost pichat ale akonahle sa upokojim uz ma to nepicha.mam aj take jemne pocity ako pred ms a tu mam dostat az nejako po sobote ale mam pocit ze mozem byt tehotna len test este nic neukazal tak sa bojim

peterek414
26. feb 2014

@asemilka no ahoj dnes som robila tes v limite sa ciarka druha objavila aj mm ju videl a po pol hodine uz tam nebola neviem co to znamena ale test zopakujem v piatok

asemilka
26. feb 2014

@siska765 snaž sa byť kľudná a podla možnosti sa setri a Oddychuj. Na test môže byť skoro

empathia
26. feb 2014

@asemilka
@peterek414
@wenka25
dievčence zvládla som tu laparku, už konečne možem fungovaat, dnes som uz upratovala a zehlila a varila 🙂

peterek414
26. feb 2014

@empathia tak je super potom .....ja som nestastna vcera mala dojst mrcha aneprisla a dnesni test dopadol tak ze do limitu sa objavii // a po pol hodke ta druha zmizla a neviem co si mam otom mysliet a to ma bolia prsia a hlava

asemilka
26. feb 2014

@peterek414 to by mohol byť zlý test. Alebo nízka hladina hcg a po zaschnutí proste vybledol.. Oni tie testy vždy zblednu, keď vyschnu

asemilka
26. feb 2014

@empathia sikulka 🙂

empathia
26. feb 2014

@peterek414 podla mna si tehu 🙂 aky testik to je?

peterek414
26. feb 2014

@asemilka tak zas cakat do piatka a spravim dalsi
a co ty ako???

peterek414
26. feb 2014

@empathia od lauritka a neviem co su to za testy ale este sa mi nikdi nic take nestalo........

empathia
26. feb 2014

@peterek414 tie su spolahlive a ukazu uz 8dpo 🙂 a to sa stane ze po uschnuti zmiznu 🙂 dolezite je ze ukazali // 🙂