Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@peterek414 nie jasom mala 5.10.2013 🙂
@jarusmischo ďakujem mne to mešká už deviati deň stále cytím že ma bolia vaječniki ako by mali prísť ale stále nič..... A stále chodím na záchod tak uvidím
Ahojte baby, pridávam sa k Vám, snažíme sa od januára, no prvý mesiac to nevyšlo 😒
No a zajtra mám dostať mrchu no žiadne príznaky. Tak som dnes už nevydržala a urobila som si test a objavila sa mi druhá čiarka úplne jemná, ale pevne verím že zosilnie každým dňom 🙂
Ahojte babulky povedzte co si mam mysliet otom ked zajtra mam uz dostat mrchu je pravidelna 31dni vzdy ale vzdy mam aj pravidelne priznaky na mrchu bolenie prs a podbruska a teraz nic ziadne bolave prsia ani podbrusko moja BT sa vzdy pohybuje od 36,3 az po 36,7 a vzdy dva dni pred ms sa mi znizi na klasicku ale vcera bola moja BT 36,6 a dnes rano 36,9 a poobede som si pekne pospinkala a ked sa zobudila tak som si zmerala ju zas a bola 37,1 ale ta sa asi nepocita kedze to bolo poobede aj ked som spinkala ci sa mylim? ale dnes TT negat ale nebol z ranneho mocu tak uz neviem co si mysliet otom...poviete vas nazor???
wellnes bol super, jediné,čo kazilo náladu, boli bolesti po Pregnyle.Mala som pocit,že mi trhajú celú maternicu,brrr... Milovali sme sa aj cez tie bolesti, čo človek neurobí pre bábo 🙂 Dúfam,že tento mesiac to vyjde.
Podavam hlásenie.. Keď bol test namoceny, bola tam aj druhá palicka. A postupne ako test schol, tak palička mizla 😀 teraz je tam len taký slabunky duch.. Práve pre toto sa maju testy robiť, az keď mrcha mešká 😀 😉
@asemilka ahoj moja tak ta sklamem hlasim 1 DC a strasne bolesti mam ide ma porazit a ty co ??? ☹

@zaira1407 no to vidim aj ja trosku ale tento debilny womensecret ma stve ,pondelok mi ukazal taku ryhu dnes toto