Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@asemilka tak ty drzim palce .....a asi kaslem na nejaky cas na to pobeham doktora poradim sa snim a uvudim co sa bude dat robit ale dakujem
@peterek414 jeden nikdy nevie, čo môže pomôcť... Budem vám držať palce 🙂
Ahojte baby neska som robila tehotenki test visla mi slaba kolajnica a piatok idem na utrazvuk tak som zvedava co mi povie doktorka
ahojte. babenky. dnes mam 30 dc a 29dc som zacala spinit. tmavohnedy vytok, najprv ze menzes rovno zacina, lebo ho bolo dost. ale vytok bol do dnes, trval 2 dni ani to nie cele, den a pol. menzes nikde, krize bolia uz len sem tam 2 tyzdne pred ma boleli ovela viac s prestavkami bolest ako ze menzes ma dojst uz uz a nic. testy negativne, ale mam segru v 7 mesiaci ktora mala to iste a testy pozitivne pomalicky po 2 tyzdnoch. ja uz neviem co si mysliet robila som si digitalny clear blue ale minus s tym ze to plusko bolo oramovane. ja si myslim ze je to tym ze je to digitalne tak je to predpripravene, neviete poradit? ani desiatkove zatial nie su pozitivne. inak mi mooc jest nechuti, mam chut na sladke a je mi divne. taketo stavy nemavam pred menzesom normalne.
ahojte, dnes mám 28DC,10 dní b.teplota na 37C,mrcha sa zatial nehlási 🙂 testovať budem až koncom budúceho týždňa kvôli Pregnylu.Skôr nemá význam,Pregnyl môže skresliť výsledky. 😉
papate nieco na pomoc pri otehotneni? je tu aj niekdo kdo ma cystu ?
tak neska u lekará a postate tam videla niečo tak že idem na kontrulu 17 marca. A hned ma dala aj na pn
Ahojte baby takze zatial sa vam nezadarilo?
@lucinka3289 zatial nic...a ty ako???
@wenka25 my sme to este odlozili bud rok sa zacneme snazilkovat ale to dufam ze vy tu nebudete v snazilkach : 😉
caute baby, aj som sa vam zabudla ozvat... MS dorazila presne jak švícarske hodinky, čo je s mojou diagnozou až neuveriteľné, vyzerá, že by som sa možno aj začala dávať dokopy.... síce LF (ak ovu bola) bola trošku krátka, ale aspon cyklus konečne 28DC 🙂
dnes som 5 DC začíname odznova 🙂

@peterek414 aaale... Tak nech mrcha rýchlo skončí a sup sup na to 🙂 ja ju zatiaľ nečakám v utorok stredu..