icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

asemilka
1. mar 2014

@peterek414 aaale... Tak nech mrcha rýchlo skončí a sup sup na to 🙂 ja ju zatiaľ nečakám v utorok stredu..

peterek414
1. mar 2014

@asemilka tak ty drzim palce .....a asi kaslem na nejaky cas na to pobeham doktora poradim sa snim a uvudim co sa bude dat robit ale dakujem

asemilka
1. mar 2014

@peterek414 jeden nikdy nevie, čo môže pomôcť... Budem vám držať palce 🙂

adus26
3. mar 2014

Ahojte baby neska som robila tehotenki test visla mi slaba kolajnica a piatok idem na utrazvuk tak som zvedava co mi povie doktorka

asemilka
3. mar 2014

@adus26 držím palce 🙂

adus26
3. mar 2014

@asemilka ďakujem

bluka
3. mar 2014

@kirriana Ahoj, konence mam termin (musela som niekoho noveho hladat...):11.3. Tak sa nam obom skoncil druhy cyklus, mozno treti mesiac bude lepsi 🙂 Napisem, ked zas ked budem mat nejaku novinku (... vysledky) - a potesim sa tvojim updatom. Pekny den, pa

kirriana
3. mar 2014

@bluka vies co mne sa este druhy cyklus neskoncil, nakoniec sa asi dostavila ovu, nechapem, ale zatial to vyzera ze bola a momentalne som 5DPO, mala by som MS dostat zajtra (mam kratku LF) a ak nie tak aspon vo stvrtok na klasicky 28DC, takze teraz cakam 🙂

wenka25
3. mar 2014

@kirriana vidis som ti vrala ze este moze dojst 😉 inak ja ked som mala az na ten 27DC ovu tak som dostala MS az na 42DC,tak nebud prekvapena ak by ti meskala 😖

kirriana
3. mar 2014

@wenka25 sak prave ani necakam nejake zazraky, ako ja som pripravena na to, ze bud pride, a ak nepride, bude meskat, ale nie som pripravena na to, ze by som mohla byt tehu, tomu neverim ani keby mi to povedal sam doktor... z mojich grafov a mojou diagnozou neexistuje 🙂

bluka
3. mar 2014

@kirriana Fiha! OK, tak budem citat dalej, ako sa ti bezi 2. cyklus. Ja dnes 7DC...

mily7
3. mar 2014

ahojte. babenky. dnes mam 30 dc a 29dc som zacala spinit. tmavohnedy vytok, najprv ze menzes rovno zacina, lebo ho bolo dost. ale vytok bol do dnes, trval 2 dni ani to nie cele, den a pol. menzes nikde, krize bolia uz len sem tam 2 tyzdne pred ma boleli ovela viac s prestavkami bolest ako ze menzes ma dojst uz uz a nic. testy negativne, ale mam segru v 7 mesiaci ktora mala to iste a testy pozitivne pomalicky po 2 tyzdnoch. ja uz neviem co si mysliet robila som si digitalny clear blue ale minus s tym ze to plusko bolo oramovane. ja si myslim ze je to tym ze je to digitalne tak je to predpripravene, neviete poradit? ani desiatkove zatial nie su pozitivne. inak mi mooc jest nechuti, mam chut na sladke a je mi divne. taketo stavy nemavam pred menzesom normalne.

wenka25
4. mar 2014

@asemilka tak ako?testla si?ja som ani nemusela,už som začala špiniť tak do piatku je MS tu..... ☹ držim ti palce

asemilka
4. mar 2014

@wenka25 nie.. Keď som bola na wc, tak sa mi zdalo, že zacinam spinit.. Ale odvtedy už nič.. Tak možno zajtra.. A možno už ani nebude treba 😀

asemilka
4. mar 2014

@mily7 kamoske tiež ukázal test //, aj to tá druhá slabunka, keď jej už 10 dní meškala mrcha

wenka25
4. mar 2014

@asemilka no pekne ☹ tato skupina je nejaka zakliata,len zakladatelke sa zatial zadarilo a potom uz nikomu sa mi zda....neva marec je nas 😉

asemilka
4. mar 2014

@wenka25 jasné 🙂 a potom budeme mať mikulášske bábätká 🙂

asemilka
4. mar 2014

@wenka25 už nemusím čakať... Už dorazila 😀

madlene74
7. mar 2014

ahojte, dnes mám 28DC,10 dní b.teplota na 37C,mrcha sa zatial nehlási 🙂 testovať budem až koncom budúceho týždňa kvôli Pregnylu.Skôr nemá význam,Pregnyl môže skresliť výsledky. 😉

wenka25
7. mar 2014

@madlene74 vyzera to nadejne 😉 drzim palce nech sa aspon tebe pošťastiiiiiiiiii 😀

romannasport
7. mar 2014

papate nieco na pomoc pri otehotneni? je tu aj niekdo kdo ma cystu ?

adus26
7. mar 2014

tak neska u lekará a postate tam videla niečo tak že idem na kontrulu 17 marca. A hned ma dala aj na pn

madlene74
9. mar 2014

@wenka25 dnes mám 30DC, teplota stúpla na 37,1C,no v noci ma pobolievalo podbruško ako pred menzes, tak neviem... 😒 To čakanie je na nervy
!

wenka25
9. mar 2014

@madlene74 pekne sa drži hore!super 😀 a kedy maš dostať MS?držim palce

lucinka3289
9. mar 2014

Ahojte baby takze zatial sa vam nezadarilo?

wenka25
9. mar 2014

@lucinka3289 zatial nic...a ty ako???

lucinka3289
9. mar 2014

@wenka25 my sme to este odlozili bud rok sa zacneme snazilkovat ale to dufam ze vy tu nebudete v snazilkach : 😉

kirriana
10. mar 2014

caute baby, aj som sa vam zabudla ozvat... MS dorazila presne jak švícarske hodinky, čo je s mojou diagnozou až neuveriteľné, vyzerá, že by som sa možno aj začala dávať dokopy.... síce LF (ak ovu bola) bola trošku krátka, ale aspon cyklus konečne 28DC 🙂
dnes som 5 DC začíname odznova 🙂

madlene74
11. mar 2014

@wenka25 mala som dostať v nedeľu, dnes som mala 37C, tak sa uvidí.... 😉

wenka25
11. mar 2014

@madlene74 a to si ešte netestla???? 😀