icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

labocca
14. apr 2014

@kirriana 🙂 no veru s casom je to desneeee🙂)). Ved od rana som tu nemala ani cas nazriet🙂. Dnes som bola skoro po 3 tyzdnoch PNky v praci (to som este nikdy tak nemarodovala🙂......a som nic nestihala, tak teraz napravam resty🙂. Obcas "na nete" sedim ako knedla aj ja...takze pohoda🙂. Relaxovat treba....

labocca
14. apr 2014

@katkaks klop,klop...dufam,ze stale "nic"🙂......Stale drzim palce🙂.

kirriana
14. apr 2014

@labocca ze po troch tyzdnoch, no asi by som mala problem, tak pekny start.

luciskooo
14. apr 2014

@katkaks aale uz si ho sprav...som asi este zvedavsia jak ty :D :D

kirriana
15. apr 2014

@katkaks no akoooooooooooooooo???????? tiez sem chodil teraz hlavne z toho ze som zvedava 🙂

katkaks
15. apr 2014

@labocca
@kirriana
@luciskooo no dievcence, dakujem vam velmi pekne za drzanie prstekov, zial, zas to nevyslo. rano som vstala s bolestou brucha a hned sa mrcha aj rozbehla. tak test uz ani nema zmysel robit. uz ani neviem, ci mam byt sklamana, nahnevana, alebo co mam citit. asi to tak malo byt, no nic, snazilkujeme dalej, novy mesiac- nova nadej 🙂 a este otazocka. mate skusenosti s ovu testami? a vy ste ako na tom? uz nech sme vsetky tehulky 🙂

kirriana
15. apr 2014

@katkaks ale joooooooooooooj, vazne? a vyzeralo to tak nadejne.... ale tak co ide sa dalej.

Ja dnes 11DC, tak nuda celkom zatial.... u mna začne rošambo až po velkej noci...

katkaks
15. apr 2014

@kirriana tak ja ovu dni mam tak 15-16 DC, takze tiez az po Velkej noci.

mirruska560
15. apr 2014

@katkaks to ma .mzi.snad sa postasti dalsi cyklus...☹

labocca
15. apr 2014

@katkaks ☹((((((((((((( hmm.....MRCHA JEDNA ,tak predsa prisla??? Neboj,ona raz nepride🙂. Pekne snazilkujte dalej🙂. Ovu testy......parkrat som ich vyskusala ale prestala som. Aj viacero lekarov tvrdi,ze nie su velmi presne. Ono je asi najlepsie ked by ti tvoja lekarka spravila folikulometriu a na zaklade toho by ti isto lepsie poradila....kedy mas priblizne dni ovulacie🙂. No a ako to je teraz u mna???🙂)) Noooo ovulacia by mala byt dnes ci zajtra🙂. Len som po laparke tak mozno to "tam mam" trosku "porozhadzovane"🙂). .Ja uz sama neviem. Po operacii mi lekar vravi,ze menstruaciu dostanete mozno aj o 4 az 6 tyzdnov🙂. No kdezeee... prisla ako hodinky......takze ja uz tomu nechavam asi volny priebeh🙂.

luciskooo
15. apr 2014

@katkaks no joooo mrcha jedna :( tak teda vela zdaru do dalsieho snazenia....ja som dnes 20DC tak nastava obdobie cakania bo ovulku som mala cez vikend... dufam ze budem tak silna jak ty a nebudem marit tie tehotenske testy :D dokonca teraz ani ziadny doma nemam a zakazala som si ich kupovat az kym to nebude naozaj nutneee...

katkaks
16. apr 2014

@mirruska560
@labocca
@luciskooo dakujem vam za myslenie 🙂 uz som si povedala, ze ziadne ovu testy, pocitanie, ani nic. raz to vyjst musi 🙂 luciskooo drzim prsty, nech ti ten cas ubehne rychlo a daj vediet vysledok 🙂

mirruska560
16. apr 2014

@katkaks to ma .mzi.snad sa postasti dalsi cyklus...☹

luciskooo
16. apr 2014

@katkaks neboj daaaam..len mi prosim ta pripominaj este si ho nekupuj...este si ho nekupuuuj 😀 😀 az 25-teho.. ja si ovu testy nerobim, bo mam celkom jasnu a citelnu ovulaciu... takze kasli na pocty a uzivaj si zivota bo z tej matematiky potom len stresy :D

mirruska560
16. apr 2014

@katkaks my sa tiez pokusame nemysliet na to ale ono to az tak neide...ale ovu testy som si ani nekupovala nema to u nas vyznam...raz to urcite pride 😉

katkaks
17. apr 2014

@luciskooo nekupuj, nekupuj 😀, vydrz 😀 😀 😀 no ja som ovu testy robila dva cykly, aj ked tiez ovu citim, chcela som si to len potvrdit
@mirruska560 ved to, ze aj ja chcem nemysliet, ale to sa neda, ked moje podvedomie na to mysli, ked sa mi uz aj sniva o pozitivnych tehu testoch 😀 raz to vyjde urcite 🙂

mirruska560
18. apr 2014

@katkaks ved prave my sa mozeme snazit na to nemysliet ale podvedomie si robi co chce 🙂 ale snad sa kazdej z nas casom podari 😉

nikusm
18. apr 2014

Baby tak mame to potvdrene 6tt +5 a mame 3.5mm, tesim sa straaasne

katkaks
18. apr 2014

@mirruska560 no musi sa podarit, ja tomu silno verim 🙂
@nikusm gratulujem a uprimne sa tesim s tebou 🙂

nikusm
18. apr 2014

no neviem ci sa budem dlho radovat uz som chora mam strasny kasel a asi aj teplotu, to je ako naschvál doteraz mi nic nebolo, co mam robit

mirruska560
18. apr 2014

@nikusm držím palčeky nech čo najskôr vyzdravieš a nech sa podarí bábätko v zdraví donosiť a porodiť 🙂

mirruska560
18. apr 2014

@katkaks aj ja tomu verím 🙂 uvidíme kedy síce, snáď sa tu budeme vytešovať viaceré čoskoro :D ;)

katkaks
19. apr 2014

@nikusm daj si teply caj s citromon a medom, veeeeeela, veeeeeela caju a hlavne vylezat to poriadne 🙂 prajem rychle vyzdravenie 🙂

luciskooo
21. apr 2014

@katkaks
@mirruska560
@nikusm no co babyy..akosi tu je mrrrrtvo..dufam ze nezalate a poriadne pracujete na vasom vysnivanom babu aj cez velkonocne sviatky... :D ja zatial tvrdo odolovam tehotenkym testom...ale uz som nezvladla si ho nekupit.. je doma a caka na svoju velku chvilu 🙂 a tak..
mala som taku chut vas pozdravit 🙂 tak pekny dnik este

nikusm
21. apr 2014

@luciskooo noo tak ja uz mam potvrdeny test od lekara je to 7 tyzden :D

luciskooo
21. apr 2014

@nikusm vidis to aka som...vlastne ja som to uz citala ze to mas v suchu..ale akosi som na to pozabudla...tak ty sa pekne len opatruj, dufam ze si sa uz vykurirovala z tej chorob a pekne rastni do krasy a gulatosti :D

nikusm
21. apr 2014

@luciskooo dakujem velmi pekne no choroba uz lepsie len este nadcha strasna, popravde si to este nejako neuvedomujem ale svokra ma dava do laty - nedvihaj to a podobne :D tak mam strazcu, a drzim palce nech sa ku mne co najskor pridas

wenka25
22. apr 2014

@kirriana no co uz po ovu len čakať,ci ako si na tom?ja 17DC... 🙂 a ovu testy som mala tento mesiac take divoke takze dufam ze ovu bola

mirruska560
22. apr 2014

@luciskooo neboj nezaháňame 🙂 ja si počkám s testom hlavne na MS či príde alebo nie nakoľko mám cyklus aký mám tak ešte dva týždne musím čakať.. doosť dlhá doba ale v práci to prejde raz dva :D

katkaks
22. apr 2014

@luciskooo no pracujeme, ako pracujeme 🙂 mne teraz skoncila MS, takze ovu obdobie bude na druhy tyzden 🙂, ale som povedala, ze ovu testy nerobim, skusim tento mesiac len tak, volanie prirody 😀 kedy sa chystas testovat? len vydrz, vydrz, i ked mne sa to teraz lahko povie 🙂