Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@labocca
@kirriana
@luciskooo no dievcence, dakujem vam velmi pekne za drzanie prstekov, zial, zas to nevyslo. rano som vstala s bolestou brucha a hned sa mrcha aj rozbehla. tak test uz ani nema zmysel robit. uz ani neviem, ci mam byt sklamana, nahnevana, alebo co mam citit. asi to tak malo byt, no nic, snazilkujeme dalej, novy mesiac- nova nadej 🙂 a este otazocka. mate skusenosti s ovu testami? a vy ste ako na tom? uz nech sme vsetky tehulky 🙂
@katkaks to ma .mzi.snad sa postasti dalsi cyklus...☹
@katkaks ☹((((((((((((( hmm.....MRCHA JEDNA ,tak predsa prisla??? Neboj,ona raz nepride🙂. Pekne snazilkujte dalej🙂. Ovu testy......parkrat som ich vyskusala ale prestala som. Aj viacero lekarov tvrdi,ze nie su velmi presne. Ono je asi najlepsie ked by ti tvoja lekarka spravila folikulometriu a na zaklade toho by ti isto lepsie poradila....kedy mas priblizne dni ovulacie🙂. No a ako to je teraz u mna???🙂)) Noooo ovulacia by mala byt dnes ci zajtra🙂. Len som po laparke tak mozno to "tam mam" trosku "porozhadzovane"🙂). .Ja uz sama neviem. Po operacii mi lekar vravi,ze menstruaciu dostanete mozno aj o 4 az 6 tyzdnov🙂. No kdezeee... prisla ako hodinky......takze ja uz tomu nechavam asi volny priebeh🙂.
@katkaks no joooo mrcha jedna :( tak teda vela zdaru do dalsieho snazenia....ja som dnes 20DC tak nastava obdobie cakania bo ovulku som mala cez vikend... dufam ze budem tak silna jak ty a nebudem marit tie tehotenske testy :D dokonca teraz ani ziadny doma nemam a zakazala som si ich kupovat az kym to nebude naozaj nutneee...
@mirruska560
@labocca
@luciskooo dakujem vam za myslenie 🙂 uz som si povedala, ze ziadne ovu testy, pocitanie, ani nic. raz to vyjst musi 🙂 luciskooo drzim prsty, nech ti ten cas ubehne rychlo a daj vediet vysledok 🙂
@katkaks to ma .mzi.snad sa postasti dalsi cyklus...☹
@katkaks my sa tiez pokusame nemysliet na to ale ono to az tak neide...ale ovu testy som si ani nekupovala nema to u nas vyznam...raz to urcite pride 😉
@luciskooo nekupuj, nekupuj 😀, vydrz 😀 😀 😀 no ja som ovu testy robila dva cykly, aj ked tiez ovu citim, chcela som si to len potvrdit
@mirruska560 ved to, ze aj ja chcem nemysliet, ale to sa neda, ked moje podvedomie na to mysli, ked sa mi uz aj sniva o pozitivnych tehu testoch 😀 raz to vyjde urcite 🙂
@katkaks ved prave my sa mozeme snazit na to nemysliet ale podvedomie si robi co chce 🙂 ale snad sa kazdej z nas casom podari 😉
Baby tak mame to potvdrene 6tt +5 a mame 3.5mm, tesim sa straaasne
@mirruska560 no musi sa podarit, ja tomu silno verim 🙂
@nikusm gratulujem a uprimne sa tesim s tebou 🙂
no neviem ci sa budem dlho radovat uz som chora mam strasny kasel a asi aj teplotu, to je ako naschvál doteraz mi nic nebolo, co mam robit
@nikusm držím palčeky nech čo najskôr vyzdravieš a nech sa podarí bábätko v zdraví donosiť a porodiť 🙂
@katkaks aj ja tomu verím 🙂 uvidíme kedy síce, snáď sa tu budeme vytešovať viaceré čoskoro :D ;)
@katkaks
@mirruska560
@nikusm no co babyy..akosi tu je mrrrrtvo..dufam ze nezalate a poriadne pracujete na vasom vysnivanom babu aj cez velkonocne sviatky... :D ja zatial tvrdo odolovam tehotenkym testom...ale uz som nezvladla si ho nekupit.. je doma a caka na svoju velku chvilu 🙂 a tak..
mala som taku chut vas pozdravit 🙂 tak pekny dnik este
@luciskooo neboj nezaháňame 🙂 ja si počkám s testom hlavne na MS či príde alebo nie nakoľko mám cyklus aký mám tak ešte dva týždne musím čakať.. doosť dlhá doba ale v práci to prejde raz dva :D

@kirriana 🙂 no veru s casom je to desneeee🙂)). Ved od rana som tu nemala ani cas nazriet🙂. Dnes som bola skoro po 3 tyzdnoch PNky v praci (to som este nikdy tak nemarodovala🙂......a som nic nestihala, tak teraz napravam resty🙂. Obcas "na nete" sedim ako knedla aj ja...takze pohoda🙂. Relaxovat treba....