Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@mirruska560 tak to je dobre ze nelahas...nezanas tu dobu po ovulke do MS..je to nekonecne 🙂
@katkaks treba skusat stale nielen cez ovu..co ty vies?? 🙂 a s tymi testami mas pravdu..kasli na to..treba pocuvat hlas svojho tela... a s testom este asi pockam do piatku..mam cyklus tak 30-31DC ako kedy a dnes som 29DC...mam take pohnutky ale stale odolavam..picha ma v bruchu a boli ma jak pred MS ale zaujmave ze ma vobec nebolia cicky a nie som vyhadzana po ksichte jak vzdy...no neviem ..zas si zacinam daco nahovarat..nemam rada tieto svoje stavy...preco to nemoze prist tak z nicoho nic ..ze jedneho dna budem velmo prekvapena za mi meska MS spravim si test a bude to tam ..ale ja to musim takto prezivat....takze tak pekne dni prajem 🙂
@luciskooo no tak ja som si ovu testy ani nerobila a ani neplanujem..kedze pi tabletkach mam cyklus vselijaky tak skusim dat na svoje telo a pocity..posled e dva mesiace ma bolieval brutalne vajecnik a teraz zatial nic tak cakam co bude nebude..ale MS necakam asi az o dva tyzdne..mam cyklus aj okolo 35 dni ☹ ale snazim sa na to nemysliet a radsej vkalad energiu do prace okolo domu a tak 🙂 🙂
@luciskooo
@mirruska560 ovu testy som robila len dva cykly a stale mi vysli pekne, aj ked mam pravidelnu MS, chcela som si len overit ovu obdobie 🙂 no a mirruska, tiez ma boli pravy vajecnik, mam uz tyzden po MS a dva tyzdne pred ma zacal boliet, takze tri tyzdne mam bolesti v podbrusku, pravy vajecnik ma boli a prsia tiez, co som take nieco doteraz nemala. vcera som chcela ist ku gynekologovi, ale nevyslo, tak este pockam.
@katkaks tak mne povedal iba ze mam zvacseny vajecnik..ale tak ktovie teda..tento cyklus cakam kedy zacne boliet a zatial nic take ako naposledy ze som sa ani pohnut nevedela a ani sadnut poriadne tak ma vsetko bolelo ☹ uvidome co bude..
@katkaks tak mne povedal iba ze mam zvacseny vajecnik..ale tak ktovie teda..tento cyklus cakam kedy zacne boliet a zatial nic take ako naposledy ze som sa ani pohnut nevedela a ani sadnut poriadne tak ma vsetko bolelo ☹ uvidome co bude..
@mirruska560 tak mne bolesti este nepresli a prsia ma bolia nejako viacej, mozno to uz teraz bude len priprava na ovu obdobie...sak sa uvidi
@katkaks a mozno aj baby to bude,,,budem drzat palce aby vam to vyslo 😀
@mirruska560
@katkaks ahojte baby..hlasim sa zo stavu "neviem ze co" 🙂 ani ms ani pozitivny test..dufam ze to s ms bude takto pokracovat a test sa umudri 🙂 dufam ze nazalahate!!!!
@mirruska560 🙂 no baby nebude, som si robila aj tehu testy a nic, negativne, takze asi to budu len hormony 🙂
@luciskooo no dufam, ze sa ten test coskoro umudry a uz tam budu // 🙂 kolko ti uz meska?
@mirruska560 ja sa tomu tiez fest tesim..len dufam ze si moje cykli nezacali robit so mna srandu po 10tich rokoch fungovania ako hodinky..zajtra skusim znova a uvidime... a tak to mas potom celkom dobru situaciu..bo nestresujes ze prave teraz by to malo prist a nezamestnavas tym svoju psychiku ci opacne- este viac?proste ked to pride tak to pride a ked nie tak vyyyyyboooorneeeeeee....🙂
@luciskooo snad si teda nerobi srandu len cyklus...budem drzat laste aby to vyslo..to moje kludne riesenie daneho problmu je asi iba na vonok co nie je vyhra
@mirruska560 a ty kedy ne-cakas MS ? ked mas cykly dlhe, mas potom aj ovu neskor, tak?
@luciskooo no ako si dopadla? ci este cakas? cakam len pozitivne spravy 🙂
@katkaks ja neviem kedy nečakať,najskôr budúci pondelok,to bude 33 dc ale naposledy som mala 35 dni takže uvidíme,ale ovu takto neskoro sa mi nezdá,ale človek nikdy nevie čo si telo zmyslí 😀
@mirruska560 no, ale ja som myslela, len ovu obdobie, to je tak 14-16 dni a potom prichadza MS, silno ti drzim prsty 🙂 my sme prave v ovu obdobi, tak som zvedava, co z toho bude 😀
@katkaks ja uz neviem ci mam brat tie moje bolesti za ovu.. rada by som bola keby uz budici tyzden MS nepride ale obavam sa ze sa citom stale rovnako a takto o tyzden bude opat hlava v smutku
@mirruska560 mne sa tak pred dvomi rokmi posunul cyklus, z pravidelneho 30-31 az na 80-90 dni a to trvalo tri cykly a tie ovu bolesti....auuuuuu...v zivote na tak nic nebolelo. verim, ze o tyzden uz budes mat // 🙂
@katkaks tak to by som nerada tych 90 dni..to by ma porazalo asi..tak ja sa obavam ze skor nie ako ano..ale tak stale verim ze je tam nejaka nadej 🙂
@mirruska560 verim, tie dni, ked ne-ocakavas MS su taaaak dlhe...ale ale som sa nejako pristihla, ze treti cyklus mi to nejako ubieha prirychlo, predtym sa mi tie dni tak vliekli a teraz ani neviem a uz je MS, hned nato ovu a potom aj to nasledne cakanie, co z toho bude, rychlo prejde 🙂
@kirriana
@mirruska560
@nikusm
@katkaks
baby včera som spravila TT(24DC) ovu neviem kedy bola,ja viem že to je straaaaaaaašne skoro ale mi to nedalo lebo hned po ovu mavam bolave kozy a celkovo PMS mavam 2 tyždne pred MS a teraz nic.....no a test bol Rapid clear a ten vraj duchuje a veruze tam duch aj bol.ešte mam jeden ale neviem ci vydrzim cakat kym mi nedojde MS.ak dojde
@katkaks tak ja teraz cakam co bude.vcera som bola cvicot a trenerovi som hovorila ze bruvho moc nie,co ak tam nieco uz je..xixi takze neberiem to tak kludne ako som si myslela.myslim na to a cakam ete tyzden ci pride alebo nepride ta potvora..
@wenka25 jeeeej to sa tesim s tebou a snad sa duch zmeni na plnu ciarku ;) 🙂
@mirruska560 no uvidíme lebo uz ma aj kozy akosi zacali pobolievat....v pondelok,utorok mam dostat a pred MS vzdy tak 3 dni špinim takze asi pockam s dalsim testom... 😒
@wenka25 treba skusit vydrzat s testom a uvidis ci ms pride abo nie. ja tiez necakam buduci tyzden,ak sa mi cyklus nezmenil tak som zvedava
@mirruska560 nepride nam neboj,naco by sa unuvala ked ju nikto nechce nie?! 😉

@nikusm ahoj, gratulujem ti teda teraz uz oficialne a takze co? Jonas to asi nebol co? 😀
@wenka25 ja cakam na ovu jak na spasenie, dnes 18mm folik, takze zajtra pozajtra? Dnes som 18DC 🙂
no moje ovu testy ti nejdem ani ukazovat, to je skoda reci a penazi, vsetky negativne, ja neviem asi to robim zle, alebo co....