icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

wenka25
1. máj 2014

@empathia jeeeeeeeeej ahoj!!!!no vyššie som pisala že v pondelok nečakam čakam MS....tak tak.a ty ako?už si fit?snažilkujete či?

empathia
1. máj 2014

@wenka25 ahoj 🙂 ja mam teraz cystu tak v pondelok idem na kontrolne sono... nechodila mi menstruacia - tak som sa potesila ale test stale negativny, a ked som bola pred tyzdnom na sono tak cysta aaach jaj. takze bud zmizne alebo sa nasadi antikoncepcia na 3mes :/ tak nech ti teda nepride v pondelok 😉

wenka25
1. máj 2014

@empathia sa ti to poriadne natahuje ☹ drzim palce nech zmizne potvora sama nech nemusis do seba pchat antiku. 😒

empathia
1. máj 2014

@wenka25 dakujem, no uz som sa vyplakala a snazim sa nabrat novy dych 😉

wenka25
1. máj 2014

@empathia ty si nas tu vždy nakopavala taka optimisticky naladena 😀 neboj to sa ti všetko upravi a ani nebudeš vedieť ako a budeš tehu 😉 😉

empathia
1. máj 2014

@wenka25 😀 od vcera si davam kazde rano pupalkovy olej. kamaratke to nakoplo hormonalnu rovnovahu 🙂 tak verim tomu aj ja 🙂 ved raz to pride chichichi 🙂

mirruska560
1. máj 2014

@wenka25 kiež by si mala pravdu 😉 ale ak necháme sa prekvapkať čo bude budúci týžden

katkaks
1. máj 2014

@mirruska560 no ved to, psychika pracuje naplno 🙂 ja som bola dnes na zahrade a tiez som sa nejako pristihla, ze tak nejako som polavila, tiez som si povedala, ze co ak sa zadarilo 😀
@wenka25 super sprava, nech si len MS ostane tam, kde je a testiky silneju 🙂

mirruska560
1. máj 2014

@katkaks ja sa niekedy tiež pristihnem že si poviem niečo také že tam už čosi je...a pri kartách sa mi tiež po dlhej dobe darilo tak sme si s drahým hovoril že ak tam mrne nie je tak nevie čo alebo kto je tom..xixi

orieskova
1. máj 2014

Baby chcem vas nazor..19 DC,snazilkovali sme 12 a 15 DC...uz 3 dni mam slusne bolave prsia,divny pocit v podbrusku a zduta jak koza..nejak sa mi to nezda tak skoro,ci to psychika..neviem,co si mysliet

katkaks
2. máj 2014

@mirruska560 cas vsetko ukaze 🙂 ale dufam, ze ukaze // 😀
@orieskova ahoj, ja som tiez 18 DC a ja naopak, prsia ma uz tak nebolia, ale inak tiez to co ty 🙂 psychika je fakt silna carodejka 🙂 ako dlho sa snazite?

orieskova
2. máj 2014

@katkaks v podstate sme zacali len teraz

katkaks
2. máj 2014

@orieskova tak drzim prsty, nech sa to podari 🙂

orieskova
2. máj 2014

@katkaks dakujem

wenka25
2. máj 2014

baby asi zasa nic....uz mam vsetky príznaky ze dostanem MS...uz ma to nebavi

katkaks
3. máj 2014

@wenka25 na take ani nemysli, len nech si MS ostane tam, kde je. dnes si daj oddych a nic nerobenie a co ja viem, tak priznaky PMS a tehu su skoro totozne, takze ja verim tomu, ze sa to podarilo 🙂

wenka25
3. máj 2014

@katkaks chcela by som byt taka optimistka ako ty 😀 no uvidíme,ale dobry znak je ze mavam tak 4dni pred MS už špinenie a teraz zatial nic.....a ty si na tom ako?

mirruska560
3. máj 2014

@katkaks kiez by si mala pravdu ved do tyzdna uvidim..xixi

mirruska560
3. máj 2014

@wenka25 😉 neboj..kedze nemas vsetky priznaky ms tak am. udi urcite // ;)

katkaks
3. máj 2014

@wenka25 no mne vcera skoncilo ovu obdobie a nastava cas cakania 😀 och, taky tyzden som este nezazila, som si pripadala ako kralik 😀 stale chut na tutu- mutu a vcera vecer akoby utalo, nic, ale vobec, ziadna chut 🙂

katkaks
3. máj 2014

@mirruska560 budem cakat len na pozitivne spravy 🙂

wenka25
3. máj 2014

@katkaks no toto je otrasne,aj ja to tak mam...a si znacim kedy sme sexovali a po ovu to je riadna bieda ked kukam potom tabulku.... 😀 som rada ze som neni sama 😉 tak drzim palce...ja dam vecer pohar cerveneho nech sa MS rozbehne

asemilka
3. máj 2014

Čaute mravce 🙂 dlho som tu nebola... Jednak som potrebovala uprieť myšlienky niekam inam... Druhak nebolo poriadne kedy 😀 mali sme také všelijaké obdobie, kedy sa kazilo, čo sa dalo... Ale tak hádam už sme na lepšej ceste 😉 momentálne si užívame predĺžený víkend, mm mal v piatok voľno... Aj sa nám to hodí 😀 akurát na oulku 😉 😀 tak hádam sa dočkáme čoskoro 😉

katkaks
4. máj 2014

@wenka25 no ved toto, ja som si merala BT a tiez som znacila a fakt to bola potom bieda 😀 az som si potom trapne pripadala pred manzelikom, ze jeden caj hojno a potom nic 😀

wenka25
4. máj 2014

@asemilka vitaj spat 😀

asemilka
4. máj 2014

@wenka25 čítam, že u teba to vyzerá nádejne... Držím palce 🙂

wenka25
5. máj 2014

baby rano som testla a negativny,zajtra ma dojst MS a nic ☹

mirruska560
5. máj 2014

@wenka25 este sa to snad zmeni..ja mam dnes 33 den cyklu tak uvidime.ja cakam s testom do stvrtku mozno dovtedy pride mrcha ale skor necem robit..

kirriana
5. máj 2014

@wenka25 ahoj ahoj, akurat som ti uz isla pisat ze teda ako si dopadla, a zatial stale nevies 🙂
ja 3DC 🙂
uplna pohodicka, tesim sa z pravidelneho cyklu a z toho ze sme s muzom v piatok videli bociana 🙂

wenka25
5. máj 2014

@mirruska560 a kolko dnovy mavas cyklus?aspon ze vies vydrzat netestovat,si neni taka sklamana ked na teste nic neni ☹