Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@wenka25 po vysadeni tabletiek.najskor 33,potom 35.v stredu bude 35 preto chcem cakat.ono mozno budem sklamana a bojim sa toho ☹
@katkaks
@mirruska560 cafte baby..po cestach som opat spat...a len oznamujem ze zas nic vo stvrtok aj ked s vyse tyzdnovym oneskorenim MS prisla..tak pokracujemeeee.. ako vy?
@luciskooo no pelne teda ☹.my cakame este co bude..ak do stvrtku rana nic tal skusim testnut.
@peterek414 ahooooooooj vitaj a gratulujem,podla mna je to iste 😀 konecne dalsie tehulka lebo tato diskusia je nejaka zakliata.drzim palce a informuj nas dalej
@wenka25 dakujem........a jasne dam vsetko dopodrobna vediet ako sme na tom dufam ze bude vsetko v poriadku ked pojdem zenskemu ... 🙂 a ty ako s otehotnenim ???
@peterek414 gratulujem 🙂 my este čakáme.. Možno o tyzden v piatok budeme vedieť 🙂
@asemilka tak potom daj vediet a drzim palce a dakujem 🙂
@luciskooo ta to mi je luto, ale ako sa hovori: novy mesiac, nova nadej 🙂 verim, ze to coskoro pride 😉
@mirruska560 ahoj, tak ako? skusala si? ja si este tyzden pockam na vysledok 🙂
@peterek414 krasne ciarocky, gratulujem 🙂
@peterek414
@asemilka
@mirruska560
@kirriana baby podavam hlásenie,dnes 33DC,pondelok,utorok raz za den na papieri trolinka spinenia a vcera dnes nic....ale ze vôbec.len uz nemam test,myslite zeby cosi kdesi mohlo este byt?
@wenka25 dokym sa nepusti poriadne mrcha vzdy je sanca aby si bola tehotna 🙂 drzim palne
@mirruska560 si robila test? ci prisla MS? lebo pokial este nic nedorazilo, ale test je negativny, skus pockat este par dni a uvidis, ze tie ciarocky sa tam objavia 🙂
@katkaks bohuzial akurat ked som isla robit test tak ms zacala ..fnuk
@mirruska560 ti vravim toto je zakliata skupina 😒
@empathia nemam test zajtra kupim ak sa nic neudeje 😉
@wenka25 no zrejme sme zakliate..a tak mi to bolo uz luto lebo to vyzeralo nadejne...potom cakam dpbre spravy od teba aspon ;)
baby takze rano došli take jatky že konec ☹ nechapem načo som dufala ked aj krčok bol už 3 dni na MS 😒 dalši kolo je naše!!!!
@wenka25
@mirruska560 babulky moje ved nie je nad cim smutit. Treba si uzivat manzelov, snazenie. Verte mi, ze keby sa vam to podarilo na prvy sup, mali by ste zase haluze, ze skoda ze sa to tak skoro pritrafilo ze ste si mohli este uzit. Netreba vesat hlavy, ale skusat sa zmerat na aktivitu v spalni.. trebars skusat nieco nove.. 😀
a tato skupina nie je zakliata!!! je tu zmes tych nafantastickejsich zien ake konik este nevidel!!
@kirriana to si krasne napisala 🙂 tak este sa nevzdavame ale tak potesili by smr sa uz..ved uzivat si mozeme aj tak..xixi
@wenka25 tak sme na tom rovnako teda..mne sa pekne akutat predlzuje cyklus a to ma stve na tom najviac..snad sa to unormalni uz niekedy inak.ma porazi z toho dlheho cakania..nehovorim ze mi chyba mrcha ale to trpnutie pred mi vadi

@kirriana cav,aspon ti chodi nacas ked uz nic 😀 hadam ten bocian pride uz konecne k jednej z nas 😉