icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

empathia
16. jún 2014

@wenka25 ja mam novinku, bola som na IUI, v piatok idem na krv ako to dopadlo 🙂

wenka25
16. jún 2014

@empathia a ty si ako na tom? 😉

empathia
16. jún 2014

@wenka25 ja nijako :D čakám na piatok na krv 🙂 keď nevyjde tak skúsime ešte jedno IUI a potom si dáme pauzu 🙂

wenka25
16. jún 2014

@empathia juuuuuuuuuj drzim palce silno,ty si nas vždy vedela tak pekne nakopnut,strasne ti prajem krv pozitivnu na tehu!!!!!a daj vediet

bejbinka
16. jún 2014

@wenka25 Dakujem 🙂 Veru ale trvalo to dlho predlho (takmer rok)...uz som sa na to akurat minuly mesiac vykaslala, ani som nesledovala ovulku, poctivo sme sa posnazili kazdy 3-ti den a vyslo to. 😉 Asi som uz dosla do stadia uplneho zufalstva a to az takeho, ze mi to uz bolo jedno a odrazu ze dve kolajnice 😅 Ak si snazilka, drzim Ti prsty, nech je to cim skor 🙂

empathia
16. jún 2014

@wenka25 hihihihi dakujem 🙂 raz to musi vyjst chichichi 🙂 citim sa ako pred mrchou ale som iba 6dpo. Dnes mi mimoriadne chuti kapustnica 🙂 ale to moze byt mrchožrútstvo 🙂 ved uvidime aj ty hlavu hore, ked som to vydrzala aj ja 🙂 a to som bola este na laparke 🙂 a mam dalsie hormony 🙂 ved co by sme neprezili pre toho maleho anjelika v postielke 🙂

wenka25
19. jún 2014

@empathia drzim zajtra palce!!!!daj vediet.ja idem v pondelok na krv preventivne ci mi cosi kdesi nesarapati,aj vlasy mi strasne padaju....dr. vravel ze to moze byt cosi s krvou a preto ani otehu nemusi byt take lahke

empathia
19. jún 2014

@wenka25 drzim paste, zajtra rano idem k lekarovi na krv tak som zvedava 🙂 a ty sa v pondelok drž 🙂 nech je všeeeecko dobre 🙂

katkaks
22. jún 2014

ahojte dievcata, neviem, ci si ma pamatate, bola som tu pred casom, no teraz trosku info, v pondelok som mala dostat ms, ta neprisla a vcera som si po 5 dnovom meskani nasla moje prve // 🙂

asemilka
22. jún 2014

@katkaks gratulujeme 🙂 a obdivujem ta, ze si vydržala päť dní... 😀

luciskooo
22. jún 2014

@katkaks to je kraaaaaaaasne...gratulujeeeeeeeem... :D

wenka25
23. jún 2014

tak baby uz je po ovu,posnazili sme sa....v piatok ideme na dofču takže ma aspon nebude lakat testovať. 🙂

wenka25
23. jún 2014

@empathia no ako krv????

empathia
23. jún 2014

@wenka25 ahoj nooo je to negativne, takze moznáááá nabuduce 😉

mirruska560
24. jún 2014

@katkaks tak to je velka gratulacia 🙂 konecne sa niektorym zacina darit a prajem aby vsetko islo ako po masle a o chvilku aby ste sa vytesovali uz o jedneho viac

wenka25
24. jún 2014

@empathia to ma mrzi. 😒 aspon že to bereš tak športovo.ja už nemam nervy na taketo čakanie,tento cyklus posledny krat ratam ovu a tieto sportosti,ovu testy uz nerobim druhy,takze ovu tipujem.....

empathia
24. jún 2014

@wenka25 musime to zvladnut 🙂

magnolia26
26. jún 2014

Ahojte.Tak u nás tiež nič nové, teraz beriem už druhý cyklus clostil a pridala som aj inofolic, tak uvidíme ci sa podarí, ale už by sme boli velmi radi keby mrka neprišla

madlene74
26. jún 2014

@katkaks Gratulujem! 🙂
Včera mi švagriná robila ultrazvuk , mám 2 folikuly 20mm, sná´d to tento mesiac vyjde! 😉

wenka25
27. jún 2014

baby odchadzame na dofcu a dôjdeme s dvoma čiarkami!ine neberem.čafte a drzim palce!!!! 😉

wenka25
8. júl 2014

cafte baby ,už som spat....dneska by som mala dostat,klasika kozy bolia,brucho nie,krčok je tvrdy,vysoko,uzavrety takze to vyzera ok....akurát ze test negativny ☹ no uvidim co z toho.a vy ako???

katkatonkova
8. júl 2014

Ahojky snazilky...chcem sa opytat...moze mi inofolic rozhadzat mrchu tak ze dosla sice normalne ale prvy den spinenie . jedna vlozka, druhy a treti den - 2 vlozky aj to len skoro malo krvy na vlozke ale viem ze isli take kusy zo mna do zachoda a stvrty den uz bez vlozky len sem tam spinenie....neviem ci ho mam vysadit alebo nie....prosim poradte mi...dakujem...

asemilka
8. júl 2014

@wenka25 kluuuud, este moze byt skoro 🙂

wenka25
9. júl 2014

@asemilka a ty sa ako drzis???uz mas za sebou 1.trimester ako to leti!!!!!byva ti zle???? 😉

1234lubka
9. júl 2014

@wenka25 aky si dc? ja mam uz dva tyzdne taky lepkavy hluen, krcok tvrdy...teraz niekedy by som mala dostat, som 32dc ale mam dlhsie cykli tak cakam....nic ma.neboli....joj...cakanie, mam len jedentest, nechcem skoro....

1234lubka
9. júl 2014

@katkatonkova inofolic je okrem ineho na spravidelnenie cyklu tak neviem

wenka25
9. júl 2014

@1234lubka 31DC som,tiez mi to niekedy skace 2-3dni hore dole ale mavam pred MS take špinenie,teraz zatial nic tak stale dufam ze by z toho cosi mohlo byt ale test bol vcera biely ☹ a kozy ta nebolia????ja ich mam strasne naliate ale to mavam aj pred MS ale aj v tehu som to mavala....

1234lubka
9. júl 2014

@wenka25 necitim vobec...priprvomsommyslim ze tie priznaky mnala az neskor...ked ja si uznepametam....vtedy to boloneplanovane...test az na 40dc som robila....dovtedy som asi nic necitila...pamezam ze som ostala jak obarena ze jak to ze //ked sa nijak necitim....potom neskor ma uz boleli cicky, aj na vecko furt.....jedna kamoska tu z mk mala na 30dcnegarivny a asi na 32ci 33 neviem presne duch.....najhorsie to cakanie.....

asemilka
9. júl 2014

@wenka25 ešte nemám.. Len začíname 12.tt.byva mi všelijako.. Ale už je to lepšie 🙂 skôr mávam nízky tlak a nenormálne ma bolí hlava, keď sa mení počasie

wenka25
9. júl 2014

@1234lubka ja uz nemam ani test,ked do piatka nic az potom kupim lebo u nas v lekarni maju len Rapid clear a tie mi duchovali jedna radost a nic z toho...aj ja som si pri prvej robila az 40DC tiez som vôbec necakala 2ciarky.....no musíme vyckat,a teba netaha testnut????