Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@wenka25 Dakujem 🙂 Veru ale trvalo to dlho predlho (takmer rok)...uz som sa na to akurat minuly mesiac vykaslala, ani som nesledovala ovulku, poctivo sme sa posnazili kazdy 3-ti den a vyslo to. 😉 Asi som uz dosla do stadia uplneho zufalstva a to az takeho, ze mi to uz bolo jedno a odrazu ze dve kolajnice 😅 Ak si snazilka, drzim Ti prsty, nech je to cim skor 🙂
@wenka25 hihihihi dakujem 🙂 raz to musi vyjst chichichi 🙂 citim sa ako pred mrchou ale som iba 6dpo. Dnes mi mimoriadne chuti kapustnica 🙂 ale to moze byt mrchožrútstvo 🙂 ved uvidime aj ty hlavu hore, ked som to vydrzala aj ja 🙂 a to som bola este na laparke 🙂 a mam dalsie hormony 🙂 ved co by sme neprezili pre toho maleho anjelika v postielke 🙂
ahojte dievcata, neviem, ci si ma pamatate, bola som tu pred casom, no teraz trosku info, v pondelok som mala dostat ms, ta neprisla a vcera som si po 5 dnovom meskani nasla moje prve // 🙂
tak baby uz je po ovu,posnazili sme sa....v piatok ideme na dofču takže ma aspon nebude lakat testovať. 🙂
@katkaks tak to je velka gratulacia 🙂 konecne sa niektorym zacina darit a prajem aby vsetko islo ako po masle a o chvilku aby ste sa vytesovali uz o jedneho viac
Ahojte.Tak u nás tiež nič nové, teraz beriem už druhý cyklus clostil a pridala som aj inofolic, tak uvidíme ci sa podarí, ale už by sme boli velmi radi keby mrka neprišla
baby odchadzame na dofcu a dôjdeme s dvoma čiarkami!ine neberem.čafte a drzim palce!!!! 😉
cafte baby ,už som spat....dneska by som mala dostat,klasika kozy bolia,brucho nie,krčok je tvrdy,vysoko,uzavrety takze to vyzera ok....akurát ze test negativny ☹ no uvidim co z toho.a vy ako???
Ahojky snazilky...chcem sa opytat...moze mi inofolic rozhadzat mrchu tak ze dosla sice normalne ale prvy den spinenie . jedna vlozka, druhy a treti den - 2 vlozky aj to len skoro malo krvy na vlozke ale viem ze isli take kusy zo mna do zachoda a stvrty den uz bez vlozky len sem tam spinenie....neviem ci ho mam vysadit alebo nie....prosim poradte mi...dakujem...
@katkatonkova inofolic je okrem ineho na spravidelnenie cyklu tak neviem
@1234lubka 31DC som,tiez mi to niekedy skace 2-3dni hore dole ale mavam pred MS take špinenie,teraz zatial nic tak stale dufam ze by z toho cosi mohlo byt ale test bol vcera biely ☹ a kozy ta nebolia????ja ich mam strasne naliate ale to mavam aj pred MS ale aj v tehu som to mavala....
@wenka25 necitim vobec...priprvomsommyslim ze tie priznaky mnala az neskor...ked ja si uznepametam....vtedy to boloneplanovane...test az na 40dc som robila....dovtedy som asi nic necitila...pamezam ze som ostala jak obarena ze jak to ze //ked sa nijak necitim....potom neskor ma uz boleli cicky, aj na vecko furt.....jedna kamoska tu z mk mala na 30dcnegarivny a asi na 32ci 33 neviem presne duch.....najhorsie to cakanie.....

@wenka25 ja mam novinku, bola som na IUI, v piatok idem na krv ako to dopadlo 🙂