Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@wenka23 budem držať palčeky aby sa zadarilo.. ja som sa už začínala tešiť lebo minule som mala kratší cyklus a keď som mala teraz dlhší reku možno niečo aj bude.. a ona mrcha včera ráno prišla takže nič, a dokonca aj na dovolenku naplánovanú sa mi tým posunuli plodné dni a začnú po dovolenke 😒
@mirruska560 aspon sa na dovolenke ukludnis,oddychnes si a doma budete pokracovat 😀
@1234lubka ja zasa nic,MS dojde isto do zajtra....a ty ako???? 😉
@wenka25 mne prave ms skoncila takze tiez nic,co narobime,snad sa neskor podari uz 🙂
@mirruska560 sa tak stale narovnako motame 😉
ta minuly tyzden ale to mohlo byt skoro som sa splasila...zajtra testujem...no velmu sa na to nezesim...toho rokz mam otrasnecykli...38dnovy bol najlepsi...predtymsom cakala 53dni....to bolo najviac...ale vsetki mam ok...joj....v pondelok som natupila do prace na zmluvu...to by bolo keby som tehotna...boze...pri malemu sa mi tak stalo...konecne som sa zamestnala na zmluvu a po 3tyzdnoch //...vtedy to bol aky sok.....ale dobre tak 🙂 kto vie kedy by sme savzali akedy by sme sa odhodlali ku babetku 😀 😀 a to som sa szale smialaze ja sa vydam ked budem "musiet" aj tak boli 😀 😀 😀
tento mesiac zas nic ☹ 5DC, a jedeme dál...
@madlene74
@1234lubka
@mirruska560
no co baby,nieco nove????
@wenka25 u mna okrem noveho ucesu nic nove ☹
@madlene74 pije sa od zaciatku MS po ovu,potom uz nie lebo keby sa zadarilo tak babo by sa nemuselo uhniezdit....mne pomaha na upravenie cyklu,mavala som nepravidelnu MS a to dost,teraz ked pijem poctivo do 14DC tak mavam cyklus celkom v pohode a aj MS je menej bolestiva 😉
@1234lubka a na vyvolavacke si nebola? 😲
@mirruska560 aspon si kocka 🙂
mne dneska sestricka u malej pediatra (do dnes aj môjho obvodaka),ked som si brala kartu lebo uz u neho nemozem byt kedze mam nad 28 povedala,ze je u nich take pravidlo ze ked od nich odchadza pacientka,do roka a do dna sa vracia s prirastkom 😀 tak bodaj by mala pravdu
ta doteraz cosom bola v podobny dc tak mi povedal ze sliznica vysoko coskoro dostanete..aj sa tak stalovzdy....2krat mi bral krv na hormony....stale ok...ultrazvuky ok, cysty zrasty nic nemam....
@wenka25 az takti pomaha alchemilka? Mam du doma...gned jakpride mspictivo zacnempit...14dni? To staci? Potom zase az ok kramov? Ako dlho trvalo kym sa ti upravil?
no pila som jeden caj...z jednoty, zensky caj na nepravidelnu ms...inak co u teba znamenalo akoze nepravidelne? Vela bab si mysli ze ked im nechodi presne na 28 den ze uz je neoravidelna....neporavidelnumam ja...tohto roku mam cykli ze 43,49,54,38 a teraz este cakam....je jul a ja som malams 4krat.... ☹
@1234lubka aj ja som mala jeden mesiac konečne 30 dňový cyklus a potom drb, zase dlhý a prišla mrcha :(
@wenka25 jaaj no či som kočka to neviem 🙂 ale tak doktorka je dobrá, také pravidlo by sa mi páčilo 🙂
@wenka25
@mirruska560 sak mne minmesiacna 38dc a sa mi skoro zdalo 😀 dnes 1dc...az mi to zdvihlo naladu..id dnes alchemilka 2-3krat denne...do 18-20dc uvidime co to spravy
@1234lubka Ja som sa tešila že sa to zlepší a nič,uvidíme po alchemilke dalej
@mirruska560 tak nemozes cakat zazraky hned....mne ked oride skor jak na 40dc tak je uspech...
@1234lubka tak ja uvidím čo sa podarí tiež,bud alebo..
@mirruska560 ved hej....vsetko ma svoj cas....
@1234lubka presne ako píšeš,treba len dúfať že sa nejako podarí

@wenka25 sak uz som sa testla...joj...nic....moze byt aj skoro, aj cez den som robila...minule mi mrcha dosla az na 53dc....u dokiho som bola uz 2krat...vsetko ok....hormony ok.cysti sni nic nemam....