icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

empathia
5. jan 2014

@lucinka3289 ja iba inofolic, alchemilku, čaj z dateliny, pijavam grepovu stavu,

manucao
5. jan 2014

Ahojte kocky..my sa sice nesnazime od januara,ale od leta 2012...je to uz dost dlho..clovek si to ani neuvedomuje..Zacali sme to riesit minuleho roku v jeseni..Manzel bol na spermiogram. kt. je OK a ja som bola na prefuk ..HSG a vajcovody mam priechodne..mam pravidelny cyklus..mrchu mam normalnu max. 4 dni a ovulku mavam tiez..prave teraz ju mam a ma strasne picha do vajecnikov a uz aj ten hlien mam..Ale manzel je v rpaci tak az vecer...A inak beriem tre¨tie balenie Inofolicu a beriem ho 2x denne..
Prosim vas..su tu urcite skusenejsie..ja som sa tym nikdy pred tym nezaoberala, lebo dcerku sme splodili rychlo a vobec som neriesila plodne a neplodne dni...Chcem sa spytat..ak zenu picha do vajecnikov..a najhorsie je ked vstanem..aj pri sedeni a mam ten hlien..je fakt ovulacny....to uz prebieha ovulka,alebo prebehne cca do 24 hod. Niekde som citala, ze treba sa milova radsej pred ovulkou..My sme sa milovali dva dni pred..vcera nie s tym ze radsej pojdeme dnes...nie jedobre zase kazdy den..Asi moja otazka znie hlupo, ale prosim vas..ak mi viete niektora o tom rozpisat.
Dakujem. Pekny den..Prave som zistila, ze dcerka ide do skoly az v strdu..ja som zila cely cas v tom, ze v utorok..tak hura...ale ideme pisat diktat...

cipolina88
5. jan 2014

@leren1 ahoj leren, ja mám presne to isté, mrchu mám mať až 8.1. a od 2.1 mám taký hnedý výtok až čierny ale len trošku aj na toaletnom trošku ružovo-hnedého....neviem čo to je.... 😒

cipolina88
5. jan 2014

@manucao Ahoj manucao, ja som bola tiež v tom, že keď je ovulácia tak hurá som plodná, ale ono to je vlastne tak, že keď máš pravidelný 28 - dňový cyklus, tak ovulácia nastáva medzi 13-15 dňom cca, no a u mna sa to prejavuje, že na taký 13 deň ma bolí strašne podbruško a mám silný hlien hustý, to znamená, že by mi mal prasknúť ten folikul, z ktorého by malo vykuknúť vajíčko, ktoré po ceste by malo stretnúť spermiu 🙂 a to ja mávam okolo 15 dňa keď už mám hlien riedký a už ma nebolí podbruško, ono je to najlepšie sa počas toho týždňa cca milovať sa aspoň každý druhý deň, spermie prežívajú cca 1-2 dní v žene....

cipolina88
5. jan 2014

@peterek414 ahoj, tak ja som ti to skúsila pozrieť, podľa toho ako to mávam ja - od 22.12. som ti prirátala cca 12-15 dní a to ti vychádza snažiť sa od takého už 3.01. + takých 5 dní ---- záleží kedy si cítila také trošku pobolievanie podbruška a hlien.... najlepšie je milovať sa počas tých dní aspoň každý druhý deň 🙂 drzím palčeky

manucao
5. jan 2014

@cipolina88 takze ked som vcera vecer mala husty soplovity hlien..a dnes ma boli este viac brusko ako vcera..ta vlastne este je ten cas na milovaniesa...Milovali sme sa stvrtok a piatok a vcera sme obaja boli taki unaveni..tak sme zaspali..zase silene to nerobime Dnes som 14 den cyklu..tak snad...mozno aj tie z piatka vydrzali...Zacna to boliet kazdy mesaic viaca viac ze sa nedari..kazdu mrchu som potom cely den smutna

cipolina88
5. jan 2014

@manucao keď si mala hlienik tak to ti dozrelo vajíčko a teraz také 2 dni by si mala byť najplodnejšia, vtedy je uvolnené vajíčko a je na ceste...nemusíte sa milovať každý deň, my minimálne každý druhý, tiež sa nám vždy nechce... no my sa snažíme 3 mesiac, ale tiež som z toho strašne neštastná, bo mne presne doktor pozrie na ultrazvuku, že ano dnes je ten optimálny čas a nič :( čakám mrchu 8.1. ale už od 02.01. mám taký hnedý vytok, ale len trošku, ráno ho mám, poobede zasa nie, na druhý den zasa trošku a už mám nervy, že sa mi spustaju krámy už 10 dní predtým 😒 my si musíme švihnúť s babetkom, ked ho chceme, bo ja mám endo, mala som v apríli cystu

manucao
5. jan 2014

@cipolina88 jaaj..vies ja som aj smutna..neviem rpeco mi Dr. nerobil dalsie vysetrenia..urobil mi sono, prefuk a podla neho je vsetko ok..ze som uplne v poriadku a aj manzel...takze ako pises..ked mam hlien tak dva dni su potom najplodnejsie..v tom som mala stale hokej..takze ta bole¨st to pichanie je vlastne to, ze dozrieva folikulum vo vajecniku a to prasknutie vlastne je ten hlien a bolest prestava...A to ti Dr. podla ultrazvuku pive kedy je ten najlepsi cas..a to chodis kazdym esiac za nim s tym? MOzno si uz aj teraz tehu..ak spinis..mozno je to uhniezdovanie..nerobvila si si testik??

lucinka3289
5. jan 2014

@wenka25 tak snazime sa dalej

cipolina88
5. jan 2014

@manucao nie nerobila, bojím sa 😒 chcem počkať do toho 8.1, minulý mesiac som si robila asi 3 testy a potom tolko plaču, urobím si až keby náhodou neprišla... ano bola som za ním vzdy na 15 deň od mrchy a vtedy mi vzdy povie, že mám prasknutý folikul, že vajíčko by malo byt na ceste, že je optimálny čas... no mne nerobil ani hormonálny profil, ani nič... užívam len sama od seba kyselinu listovú, ani manžel nebol na žiadnom vyšetrení, ale tak uvidíme... kolko más rokov?

manucao
5. jan 2014

@cipolina88 Ja mam 34 o mesiac a manzel ma 37 a dcerka ma 7. TAkze ked folikul praskne vtedy je ten hlien? a to vajicko ako dlho putuje? pisala si, ze vtedy su 1-2 dni najplodnejsie..tak by sa to mohlo nam este ten cyklus podarit..Ja beriem ten inofolic..tolko zien ho tu chvali a mne ho odporucil moj gynekolog aj doktor co mi robil prefuk...Tak snad...Vy sa snazite este rkatko..nebud smutna..a tie testy poznam.....tiez som si ich robila kazdy cyklus a potom tolko placu..teraz som uz nerobila od leta test..ale ja verim, ze do jari otehotniem...verim

cipolina88
5. jan 2014

ten hlien mávam ked ma bolí to podbruško jeden den tusím hned v prvý den ovulácie... pozri najlepšie je mať sex každý druhý deň počas celých tých plodných dní, to máš zaruku, že ak ste zdraví, spermie tam budu... to je načo ten inofilic?

majusik26
5. jan 2014

@wenka25 to mi je luto ja som uz volajako prestalo na to misliet ze chcem babo a tak ked pride tak pride netreba sa na to sustredit

manucao
5. jan 2014

@cipolina88 TO JE NA TVORBU VAJICOK..MNE TO ODPORUCIL PRIMAR CO MI ROBIL PREFUK AJ MOJ GYNDOS..,TAK SOM SI HO KUPILA A BERIEM OD 3.12. ved uvidim..zeny to chvali a aj v lekarni mi povedala, ze zeny co si ho kupoivali tak im prisli povedat, ze su tehotne..ale samozrejem obaja musia byt Ok..tak dufam, ze aj nam pomoze...

cipolina88
5. jan 2014

aj ja dúfam a držím palčeky 🙂 dajte potom vedieť ako ste dopadli, ja Vám napíšem tiež ako som dopadla... strašne dúfam, dokonca som včera na sebe spozorovala, že mam nejak divné oči, také lesklé, ako keby som pila alebo bola chorá.... tak uvidíme 🙂

manucao
5. jan 2014

no jasom sa pred pol rokom aj viac velmi sledovala...stale som videla na sebe zmeny a pripisovala im tehotenstvu a potom ked prisla mrcha som dostala facku a bolo tolko placu...Teraz som rada ,ze sme s manzelom podstupuli aspon ake take vysetrenia a su dobre..verim, lebo viera a nadej zomiera posledna, tak snad nam ten prefuk pomohl...Je pravda ze odkedy beriem inofolic tak mam druhykrat ovulku vyraznejsiu...Len ja mam zase pocit, ze mi plodne dni sa prave vtedy nemilujeme..neviem preco..ale tak mi to vychadza..milujeme sa uz druhy mesiac na 11, 12, 13den a potom 16..aj dnes je 14 den..tak snad to vajicko tam este bude..prizanky mam stale..ale terza som citala ze tie priznaky su ak je ovulka..a ta trva len 12-24 hod. takze je dost realne ze vecre bude po ovulke a vajicko uz bude fuc... Teraz som aj doma..marodujem..som aka skludna..nestresujem z orobty..a som stasatna ze nemusim ist kazdy den medzi tych blaznov..ja mam strasne stresujui kolektiv..som tam takmer tri roky a neskutocne ako mi odobera na pohode..ja hcodim z rpace vystresovana, vyplakana..Modlim sa aby som tam nbemusela uz ist...Neznasam to a ten pocit ked clovek rano vstava do prace s odb¨porom..a potom piatok som uz ako casovoana bomba..placem..proste ma to rujnuje..

cipolina88
5. jan 2014

@manucao tak ja to mám v práci dost podobné, robím tam už 7 rokov a su tam tie čistí blázni, stres...velmi chcem íst na matersku aj kvôli tomu, tak skušajte aj dnes 🙂 ked to bude mať byť tak to bude 🙂 drzím palčeky

wenka25
5. jan 2014

@majusik26 my sme takto prisli k nasej prvej....vlastne aj druhe tehotenstvo bolo necakane akurát ze sme o babo prisli takze teraz je to uz take ze chcem,a aj sa bojim a tak...tiez by som to rada uz nechala na nahodu ale mi to neda 🙂

manucao
5. jan 2014

@cipolina88 Vedto..kd ma clovek stres a nepokoj vplyva to na celetelo a dusu..Ja som stasna, ked odbije 15:30 a palim domov..Manzel to tiez nema lahke..robi v stastnej sfere..pracu ma dorbu ale tiez o drzku..ale on aspon robi pre stat.. aj robim pre jednu bandu darmozracov..aj na dohodu aj na zmluvu..hovada jedne..fuj je mi z nich zle..Prosim modlim sa, aby som sa tam nemusela vratt..manzel mi vcera povedal, ze som ako vymenena..ze riadne vydno aka som stastna, kludna..ano som doma..Kiez by sa nam to podarilo..drzim ti prsteky a napiseme si..Idem dovarit obed..Dcera je so psikom vonku..Inak my mame za sebou aj po druhej stranke psycho rok..v lete sme sa stahovali do domu a vlastne cely rok 2012 bol velky rychle..kupili sme dom a cely komplet prerobili...ako keby na novo..t¨pekny dnik prajem

peterek414
5. jan 2014

@cipolina88 my mame sex 1.1 a toho 3.1 ma pychalo v pravom vajecniku a aj som mala taky slizky hlien 4.1 a este v pondelok to by malo byt to obdobie tak dufam ze to vynde a dakujem ti za pomoc 🙂

manucao
5. jan 2014

@peterek414 ahoj..aj my sme tak podobne..sex sme malli 2.1 sa 3.1 a hlien som mala vcera vecer..ako lepidlo..ale sex sem nemali s tym ze radsej dnes..ze dame den pauzu..ale dnes ma uz dost silno pichalo do vajecnika...ajcecky mam naliate zilovate

peterek414
5. jan 2014

@manucao a ked sme s manzelom mali 3.1 sex tak som mu povedala nech skusi ci mi zaciti prstami krcok maternice a bol siroky cca 2cm a vcera ked sme mali sex tak to zopakoval a uz bol krcok stiahnuty na normal do spica tak sme to asi vystihli....a dnes rano ma strasne prehnalo a to neni u mna zvykom.....

lucinka3289
5. jan 2014

@empathia a grepova stava ako tomu prispieva

manucao
5. jan 2014

@peterek414 no ja som asi blba..ale ja neviem kde to mam nahmatat..viem ze som ho mala vcera veeelmi makky..ak to je to..ja si nekontrolujem krcok..viem ze ked mam ovulaciu, tak by som ho zjedla..a to tak bolo v piatok..dcera bola vonku a my sme isli hned nato..len sme zamkli spalnu...a vtedy som si dala pod zadok vankus...ak sa to nepodarilo tak snad tie spermijky vyckaju dnu na vajicko

manucao
5. jan 2014

@peterek414 a kedy mas vlastne plodne dni? ja mam 28 DC a dnes je presne 14 DC

peterek414
5. jan 2014

@manucao ja som sa radila s jednou ginekologickou a ta mi napisala toto : Dobrý deň, je to medzi 10-16 dňom cyklu. Odrátajte si to od prvého dňa poslednej menštruácie, teda od 22.12....

majusik26
5. jan 2014

@wenka25 ja ta chápem ja tiež veľmi túžim bo dieťati ale tak nedá sa to len tak ako niektorým ženám lusknú a maju hheh a prečo ste prišli o bábo a v akom mesiaci?

majusik26
5. jan 2014

@wenka25 a ty máš aspoň jedno mi zatial ani jedno 😒

wenka25
6. jan 2014

@majusik26 však???ja mam kamosku a tej sa prve aj druhe podarilo na prvy raz 🙂 nechapem ...neboj aj ty sa dockas isto.a teraz si ktory DC?ako to vyzera???my sme na prvu cakali skoro tri roky,potom sme to nejako prestali riesit a z dovolenky sme dosli uz traja.a pri druhom to bolo podobne akurát ze v 9tt mi dr. povedal ze babo je len na 6tt a neni tam akcia-missed abort-tak som musela ist na čistenie 😒

majusik26
6. jan 2014

@wenka25 11DC TAK KAZDY DEN HEH SKUSAM 🙂