Snažilky - január 2015
Ahojte babenky. V januari to uz urcite daaaaame... Musiiiiiiime!!!!!!!!!!!
Ahojte baby takže tiež sa ku vám pridávam zatúžili sme po miminku máme už 2 chlapcov a akosi to teraz nejde snáď sa to čoskoro podarí 🙂
Ahojte Babinec tak ja sa k vam tiez pridávam!🙂 od tohto víkendu sa snažíme aj my o maličké🙂 dnes mi skončil menzes tak dúfam ze sa podari čítala som uz viacej teori o Tom ci sa da hned po MS otehotnieť väčšina bola ze ano, ovulácii podľa kalendára asi neverím tiez si myslim ze ju mam skôr pocas MS a hned po a ted niak prudko asi z toho nadšenia ci babo vide hned na poprvé:D tiez som sa tak rozhodla po ročnom uvažovaní a uz je to jasne biologickým nerozkazes :P tak "hojný" rok pre nás všetky A VŠETKÝM VAM TU DRŽÍM PALCE A DÚFAM ZE SA STRETNEME U PÁNA GYNEKOLÓGA S POZITÍVNOU SPRÁVOU :P
A snažím sa o svoje prve tak sa veľmi veľmi teším juj dúfam ze to vide nech uz je vikend to je strašne čakanie a pak este to hrozne čakanie aby som si mohla spravit test! :D
ahojte.Snažíme sa s manželom už vyše roka a pol tak sa k Vám pridávam a momentálne čakám MS, ktorá netuším či mešká, kedže minulé cykly som mávala aj 50 dňové .Minulý mesiac mi dr, zistil cystu na pravom vaječníku 7x7 cm.Užívala som Milgammu a Erevit injekcie a po dvoch týždňoch sa zmenšila na 9 mm. a dostala som MS 10.12.2014. V ten deň som začala užívať Inofolic a manžel začína od pondelka Folandrol.Objednala som si aj ovu testy a začínam už naplno rozbiehať akciu "BABY" 😉 Toľko negat, tehot. testov čo som už povyhadzovala nechcem zažiť 🙂
ahojte ja sa tiež pridávam...snažíme sa od decembra, ale bolo by super, keby to už tento mesiac vyšlo. meriam len BT, ale veľmi sa v nej nevyznám, lebo stále je 36,4, potom jeden deň 36,3 a ďalší zase 36,4. pre istotu snažilkujeme každý druhý deň od skončenia mrchy - mm je len rád 🙂
Ahojte,aj ja sa pridavam,decembrove snazilkovanie neuspesne,dnes som dostala ms. A to som si bola ista ze sa zadarilo :'( :'( :'(
Ahojte tak januar bol pre nas ten stastny. Test mi ukazal dve //.strasne sa tesim, konecne po roku a pol sa to podarilo.tento tyzden idem k doktorovi. Vsetkym drzim palce nech je to aj vas stastny mesiac
@kattulienka Gratulujem. 😉 Prajem krásne tehulkovanie... Aj si nieco brala, co vam po roku a pol pomohlo???
@mata1512 ahoj praveze nic. Mi sme mali vsetko v poriadku, len sa nam nedarilo.tak ma doktor poslal ze mi spravia laparoskopiu.tak som si povedala ze uz nech ju spravia, ze sa to pohne dalej. Cakala som kedy dostanem krami aby ma mohli objednat a uz som sa nedockala. Asi som sa nejako ukludnila a prislo to samo. Teraz len dufat, ze vsetko pojde tak ako ma.
@kattulienka Tak to je super. Drzim palceky, aby si mala cele tehu v pohode a bez problémov 🙂
@mata1512 ahoj a ty ako? Náhodou neberieš aj ty duphaston? Lebo ja už tretí cyklus a kázal mi od 16DC do 25DC po ovu no a ms vždy chodi presne na den a tento cyklus som malo ovu neskor až 18DC a duph som dala na 20DC a v stredu som brala poslednu no a v piatok mala prist ms no nič. Teplota sa stále drží hore 37,1 test negat. Som 33DC a 16DPO mohol mi duph posunut ms?
@butterfly333 Ahoj. Ja neberiem duph. Ja si davam Nosifol. Ale mohlo Ti to asi posunut. Ja si vsak myslim, ze Ti to tento mesiac vyšlo. Ked si davala minule foto testiku, tak som tam videla slabu ciarocku. Na Tvojom mieste by som skusila testovať hned rano z ranneho a normalnym testom. Nie pepinom.
@butterfly333 A ja som 26DC a asi 7-8dpo. Zatial cakam...
My sa snazime 7 mesiacov a zatial nic. Najnovsie som mala kombinaciu Duphaston + clostylbegyt + minulu stredu pichnuty pregnyl. Na tie hormony moje telo nijako nereagovala ale od dnes rana mi je divne dufam ze sa podarilo. Neviem posudit ci su to len stavy po tom pregnyle alebo co sa deje na test je skoro myslim 😒
Tak aj ja sa pridavam. mame 4rocneho a uz by mal mat surodenca. minuly mesiac to uz vyzeralo na spadnutie- uz to vyzeralo na druhe tehu ale nepodarilo sa. syna mam na neplodne dni🙂 a na plodne som teraz neotehotnela:( tiez som zacala brat kyselinu listovu a dufam, ze sa nam podari tento mesiac otehotniet....
Caute baby pridam sa k vam aj ja. My sa snazime uz 9mesiacou no zatial nic. Dr mi predpisal clostylbegyt a duphaston, teraz je to uz druhy mesiac co to uzivam, v prvom mesiaci sa bohuzial nepodarilo, tak sa snazime dalej a dufame. Drzim vam palceky 😉
Dnes som 15dc takze uz by mala byt ovulacia. Mam take cudne bolesti v podbrusku akoby bola mrcha, je mi nevolno uz od vcera rana vkuse, dnes som napr vstala na to ze som hladna ako vlk a ked som si sla urobit ranajky som zacitila jedlo tak som do seba nedostala nic, dokazem iba pit a to iba cistu vodu. Netusim z coho to je ci to sposobuje ovu. Dakujem 🙂
Tak dufam ze sa vam zadarilo a drzim prsteky

@mata1512 tak drzim palce 🙂 snad bude tento rok plodnejsi 😉