Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@renimac aj jaaa to robim.. 😀 som si myslela ze len ja som taka sisi, ale potom je to normalne ked to nerobim len ja..no ved toto...hlupe otazky a pripomienky..neznasam to aj ja..ale to asi vsetky snazilky..a najhorsie je to ze sa nemam komu vyrozpravat..kamosky este nechcu tak oni to nechapu..ja mam 24 mozno skoro ale ja uz som pripravena a mam aj chlapa ktory by bol skvely ocino preto to aj mna niekedy vytaca do nepricetna ked stale niekto mudruje..aaaach
@miminkavi tak mna to depta, lebo v mojom veku som jedna z poslednych, co deti nema... tak sa samozrejme do nas vsetci navazaju... z manzelovej partie je uz tiez len zopar single chalanov, zvysok ma uz aj dve deti. Je to des... niektori sa zacali snazit s nami, maju uz druhe, niektori az po nas a uz su tehu alebo dokonca porodili. Pritom zdravotny problem nemame ani jeden. Potom si clovek ozaj povie, ze je to len loteria.
Presne s tebou suhlasim.. Tak snad to pride..ved tak to ostatne pisu ze ked sa na to vykaslali tak to prislo..ja bt neriam..som leniva na to..a ovu testy som si prvy krat robila..taaak som sa tesila z dvoch ciariek akoby to bol tehu test 😁
@butterfly333 tak ti nic nebrani vyskusat novu metodu🙂)treba vyskusat🙂za to nic nedame...
Takze clearblue..tak ho idem kuk... Dakujem za radu 😉

@renimac dufam, ze sa coskoro dockame a tento rok bude ten najkrajsi..✊😍