icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

miminkavi
10. jan 2016

@renimac dufam, ze sa coskoro dockame a tento rok bude ten najkrajsi..✊😍

renimac
autor
10. jan 2016

@miminkavi krajsi darcek na 30-ku si nedokazem predstavit 😉... nic ine nechcem... len zdrave dietatko v naruci... 😵 😵 😵 tak tfuj tfuj, nech sa nam to teda podari 😉

miminkavi
10. jan 2016

@zabka12 ano ako pise @renimac musis proste tomu verit a len mysliet pozitivne..preto to nie je take jednoduche..zle dni mame vtedy ked mrska dojde a tym si to oddialujeme...a zevraj by sme si to mali predstavovat ako by to uz bolo 😉

renimac
autor
10. jan 2016

@miminkavi to si predstavujem uz davno, ako si hladkam brusko, chodim aj po obchodoch a pozeram decke vecicky, ako kocikujem a pod... no ale nejak to nefunguje... hmmm... mna uz menzes nejak netrapi, skor hlupe otazky okolia, ktore si nevie zahryznut do jazyka.

miminkavi
10. jan 2016

@renimac drzim paluchy nech to vinde. Ked pod stromcek drobec neprisiel tak na okruhliny uz musi ✊

renimac
autor
10. jan 2016

@miminkavi aj ja si hovorim 😉 ty to teraz zacnes a ja sa do 30-ky pridam 😝

miminkavi
10. jan 2016

@renimac aj jaaa to robim.. 😀 som si myslela ze len ja som taka sisi, ale potom je to normalne ked to nerobim len ja..no ved toto...hlupe otazky a pripomienky..neznasam to aj ja..ale to asi vsetky snazilky..a najhorsie je to ze sa nemam komu vyrozpravat..kamosky este nechcu tak oni to nechapu..ja mam 24 mozno skoro ale ja uz som pripravena a mam aj chlapa ktory by bol skvely ocino preto to aj mna niekedy vytaca do nepricetna ked stale niekto mudruje..aaaach

miminkavi
10. jan 2016

@renimac ja to aj tebe doprajem prvej..naozaj ked som vas zacala citat, tak som ti drzala palce a uz som chcela byt na poslednej strane ze ci sa podarilo..ale tak bola by som rada to je jasne len nechcem si uz zasa domyslat

renimac
autor
10. jan 2016

@miminkavi tak mna to depta, lebo v mojom veku som jedna z poslednych, co deti nema... tak sa samozrejme do nas vsetci navazaju... z manzelovej partie je uz tiez len zopar single chalanov, zvysok ma uz aj dve deti. Je to des... niektori sa zacali snazit s nami, maju uz druhe, niektori az po nas a uz su tehu alebo dokonca porodili. Pritom zdravotny problem nemame ani jeden. Potom si clovek ozaj povie, ze je to len loteria.

renimac
autor
10. jan 2016

@miminkavi ty si zlata... zasluzis si to, uz len preto, ze doprajes inym...

miminkavi
10. jan 2016

@renimac a prave toto nechapem..ste zdravy...takze ostava len Na to nemysliet-tuto vetu ked pocujem tak ma ide rozdrapit..☺ mozno natom nieco bude ale ja to nedokazem a ty asi tiez nie.. Tak asi je to naozaj loteria

renimac
autor
10. jan 2016

@miminkavi no s tym nemyslenim je to uz lepsie, uz len to, ze nemeriam BT, alebo nerobim ovu testy, ze som si nedokupila ziadne vitaminy uz ani nepamatam... Dokazem mat viac nadhlad, viac sa smejem, ale uplne na to nemysliet sa neda. A kto povie, ze da, tak klame.

miminkavi
10. jan 2016

Presne s tebou suhlasim.. Tak snad to pride..ved tak to ostatne pisu ze ked sa na to vykaslali tak to prislo..ja bt neriam..som leniva na to..a ovu testy som si prvy krat robila..taaak som sa tesila z dvoch ciariek akoby to bol tehu test 😁

miminkavi
10. jan 2016

@renimac ozaj este som sa chcela opytat ci nemas nahodou skusenost s tehu.testom one step lebo ten som si robila..mam este dva mamatesty ale tych mi bolo luto minut..tie su asi lepsie..

renimac
autor
10. jan 2016

@miminkavi nahodou mam... vzdy ukazal negativne a spravne... napr. pepino mi urobil dva krat ducha a tehu som nebola.

eva2809
10. jan 2016

@butterfly333 tak ti nic nebrani vyskusat novu metodu🙂)treba vyskusat🙂za to nic nedame...

miminkavi
10. jan 2016

@renimac a nesyalo sa ti ze ked si tu palicku obzerala tak si tam videla druhu ciarku??lebo ja mam pocit ze je to kanalik..skusila som ho aj presvietit od spodu( to som sa docitala tu na mk) a vtedy tam bola zretelnejsia tak ci sa to aj tebe nahodou nestalo

renimac
autor
10. jan 2016

@miminkavi nie, na one step ani raz 😉 podla mna je dobry... ale ak chces istotu, sprav si digitalny.

zabka12
10. jan 2016

@miminkavi mamatest zatial nikdy neklamal... A @renimac neboj viacere si to predstavujeme a pokukavame po vecickach... Dokonca doma mam po sesternicinej malej uz vyse roka... Ani som to nerozbalovala vsetko,lebo hned by som tl navliekla na babo... Snad pride coskoro😉

miminkavi
10. jan 2016

@renimac aj nad tym som rozmyslala len kde ho zozeniem..byvam v polozapadakove tu asi nie ale niekde v tescu v lekarni by mohli mat nie??a ktory si mam kupit??s digitalnymi nenam ziadnu skusenost

miminkavi
10. jan 2016

@zabka12 ja mam uz kocik, sestra si akurat kupila uz taky iny lebo moje krsniatko ma uz rok aj 2 mesiaciky tak uz len tie babatka nam treba 😉

miminkavi
10. jan 2016

@zabka12 aa ved to ze mamatest sa bojim spravit, lebo neklame 😀

renimac
autor
10. jan 2016

@miminkavi ideal ten, co ukazuje tyzden tehotenstva - clearblue. Da sa objednat aj na nete, kurier ti ho prinesie. @zabka12 ja som az taka trafena, ze som kupila dupacky pre novorodenca a skryvam ich v sufliku, ze ked raz budem tehu, ze to dam muzovi ako darcek, ci pochopi 😉.

miminkavi
10. jan 2016

Takze clearblue..tak ho idem kuk... Dakujem za radu 😉

zabka12
10. jan 2016

@renimac a @miminkavi no a to nevravim kolko veci od0 po snad dospelost ma svokra nakupenych..
docela haluz😉 sama sa smejem, ze asi uz aj psychiatra by som uzivila v nasej rodine😃😇

miminkavi
10. jan 2016

@zabka12 tak aspon usetris 😀

zabka12
10. jan 2016

@miminkavi ak to skor nestihne porozdavat😆😈

miminkavi
10. jan 2016

@zabka12 aale neboj..a vy sa uz ako dlho snazite??uz som stratila prehlad??

zabka12
10. jan 2016

@miminkavi uz vyse roka...

miminkavi
10. jan 2016

@zabka12 hmmm..kto by to bol povedal ze otehotniet je taka veda..inak videli ste video na youtube vznik a vyvin noveho cloveka??ja som tak revala pri tom..je to kraasne video 💖