Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@butterfly333 mas to poriadne pestre...a clostil je naco? na ovu? ci na hlien? ...a uz si na to prisla ako to je ? ...
@zuzka71291 clostil na lepšie dozrievanie folikul.
@butterfly333 no ja som ho brala 3 mesiace na upravu cyklu aj a podporu tehu prvy mesiac som dostala na 28dc druhy 26 dc a treti az 45 dc cize nechapem teraz mam pauzu od neho
@lenkaoravcova až tak neskoro si mala ovu??? brala si ho od 5-9Dc? a ake cykly si mala?Ja mám 30-32DC cyklus
@butterfly333 a pomohlo? myslis, ze uz ovu bola? riadis sa tym, copovedal dr alebo bazálnou? ako to cele vidis? ..
@butterfly333 pravze neviem kedy so pri tretom cykle mala ovu a ci vobec brala som 5-10 clostyl a 13 mi pichli pregnyl ale nechodila som na folikulometriu lebo doktor tvrdil ze je vsetko ok tak ako ma byt, cize ten treti emsiac som nepochopila cykly tak od 30-34 skor dlhsie ako kratsie aj preto mi to dal cize teraz ani neviem kedy bude a ci bude
@zuzka71291 eviemja si myslím že ovu nebola kedže mi to ani BT nepotvrdila.neviem čosi mám o tom mysliet.Kašlem na to nebudem sa tým už zaoberat počkám na ms a je.
@butterfly333 mozno nepride ;) ja tiez cakam, podla posledného cyklu, ak by bola pravidelna, tak mala prist vcera, ale este nedorazila..tak trpnem, aby neprisla.
@zuzka71291 držím palce aby ms neprišla. 😉
@butterfly333 dakujem krasne...ja saliem dnes od radosti, lebo mi najelpsia kamoska rano pisala, ze jej meskaju 8 dni.ale ze sa nesnazia zatial..ze od noveho roka...a o par hodin mi posielala dve paradne ciarky, akosi sa im zadarilo uz v decembri zjavne 🙂 ...ale chcem sa opytat, rano mi pisala aj, ze to bude skor nejaka infekcia, lebo ze ju svrbi spodok, ze sa natiera. atd...a spodok svrbi aj mna...nemate niektora skusenosti s tym, ze moze byt aj svrbenie priznakom tehu? ...
@zuzka71291 fuuu tak to ti ja neviem poradit nič take som nikdy nemala ani v tehu,asi treba ist pre istotu ku gyn aby to nebolo vážne,držím palce,nech je všetko v poriadku
@butterfly333 no.ja zatial nejdem.uvidim,ci sa dostavia kramy a podla toho.lebo ma zvykne obcas svrbiet pred ms.a kamoske to poviem.nech ide radsej...
Ahojte dievcence..Takze ja sa k vam opat pripajam. V sobotu som spontanne moje babenko potratila. Prvy ultrazvuk vykazoval namiesto ocakavanych 6+2tt a srdecnu aktivitu iba maximalnych 5+4tt a fetus bol nezmeratelne malicky. Hned som vedela, ze sa nieco deje, pretoze ani Clearblue digi mi v 6 tyzdni stale neukazoval 3+ a ciarky boli svetlejsie nez predtym. Kontrola bola v stredu a ja som uz v sobotu zacala jemne spinit. Mali sme v ten den sex, tak som dufala, ze to mohlo byt z toho. Avsak spinenie sa kazdy den stupnovalo a dva dni pred abortom bol uz tmavohnedy s primesou krvi. V sobotu okolo obeda som dostala velmi silne krce a utekala som na wc, kde zo mna vytiekol asi za pohar krvi so zrazeninami a neviem cim :( Krce som mala este 2 hodiny, ale slabsie a odvtedy mam normalnu ms, uz bez bolesti. Vsetko som konzultovala s mojim znamym cez telefon, ktory je gynekolog, som v USA. Domov sa vraciam v piatok a 18steho som mala mat druhy ultrazvuk :( Dufam, ze budem cista a mozme sa po dalsej ms znovu snazit. Ach..moja radost dlho netrvala
@petulik1991 to mi je strasne luto 😢 nech si zdrava.nech je vsetko v poriadki,aby ste aa na to mohli dat znova...
@petulik1991 to mi je luto :( drzim palce
@petulik1991 to je mi luto. ☹ drz sa.
@petulik1991 mrzi ma to verim, ze sa das rychlo dokopy a podari sa a vsetko dobre dopadne
@petulik1991 😞
@petulik1991 mrzi ma to,prajem skore zotavenie hlavne na srdiecku ☹
@zuzka71291 To svrbenie pred MS,posledné cykly pozorujem aj ja. Predtým som to nemala.
@silviaaa21 a nakoniec prisla ms? Ja mam dnes 29DC a ms nikde.ani ma nebolia tak velmi prsia ako obvykle.minule prisla ms uz na 26DC.uz som kupila test.ale bojim sa velkeho sklamania.kedze kamoska otehotnela a toto bolo prvykrat.co sme mali aj ovu testy.ze ak by bol negativny.bolo by to pre mna hrozne.ale nwm ci este vydrzim...vcera som citala vela prispevkov,ze baby otehotneli a inofolicom na druhy cyklus.aj ja mam druhy...ach.
Dakujem baby, ste zlate 🙂 Snazim sa byt silna a dat sa rychlo dokopy pre moje buduce zdrave babenko ❤
@petulik1991 Joooj samé smutné správy.. ☹ držím
palce

@miminkavi ano, krasne, ja revem uz pri vsetkom, co sa tyka deti 😀 ... dievcence, idem ja spat, posledne dni by som spala aj 12 hodin kazdy den. Dobru noc a pekne sny 😉.