Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Ahojte prosim vas poradite mi??vo stvrtok(6 dni dozadu) som mala ms slabu a len dva dni. A chcem sa opytat, ci mi test clearblue uz ukaze mozne tehotenstvo. Alebo mam este pockat
@miminkavi ja nemam skusenosti,ale podla mna by uz mohol,ked ide o citlivy test...baby vravia,ze ten je dobry...a ukaze.
@zuzka71291 no chcela by som zajtra rano testnut, len neviem ci to nie je skoro.mi je trocha luto ho len tak pouzit, ked som zan tolko penazi vygrcala, preto sa pytam.lebo ak som nemala ms ale mozno uhniezdovanie, tak neviem ci po 6 dnoch by mi uz mohol ukazat.sa mi to zda skoro preto sa pytam vas.ale neviem ci dlhsie vydrzim cakat juuuuj
@petulik1991 je mi to luto, ale verim, ze sa opat zadari a vsetko uz bude v poriadku.drzim siiilno palce 💜✊
@silviaaa21 😊 tak drzim palce aby si ich co najskor mohla vyuzit
@petulik1991 drz sa.... 😢
Ahojte tak som tu dlhsie nebola.nejak nebol cas, kedze sme tesne pred vianocami kupili byt.stahovanie a sviatky do toho...kopec roboty...tak som aj prestala mysliet na tehu...a vcera aj tak baaac mrcha dorazila ☹ tak po ms idem skusit tie ovu testy...budeme startovat uz tusim 4.mes.snazenia sa 😉
@lenkastar ahoj 😊a doteraz si ovu testy nemala?
@miminkavi po 6 dnoch by ux mal ulazat ak ide o citlivy test si myslim.ale to su len moje dohady...
@zuzka71291 dufam ze ukaze pozit.vysledok. dakujem
@miminkavi drzim palce.potom daj vediet 😊
@renimac
@zuzka71291 takze test negativny..😟 tak co iz no..
@zuzka71291 ja zas obdivujem zeny, co sa snazia 4-7-10 rokov... Vzdy si poviem, ze co je to 27 mesiacov 😉. Su lepsie, aj horsie dni, ale clovek zvladne naozaj vela 🙂. Presne ako pises, ideme dalej. Prehrali sme jednu bitku, ale vojnu vyhrame! 😎
@zuzka71291 veru ovu testy som neskusala lebo som netusila ani ako to funguje.ale kamoska ma zjazdila, nech to skusim, ze v DM drogerii maju 6ks balenie.tak po mrche idem kupit 😊
@lenkastar nekupuj v DM tam su drahe tu baby na MK predavaju skus korytnacka1981 ta ma po 0,27centa ks.
Dievčatá po velmi velmi dlhej odmlke v tejto skupine ahojte ... fungujem v sukromke skupine ktoru som vytvorila nemala som silu sledovat plodne vianocne obdobie ...vy viete ake sviatky sme mali my ...
@renimac v prvom rade sa k tebe chcem prihovorit ... pisem si v 1 sukromnom fore tu co sme nevesty z roku 2011 z mojej svadby ... jedna z nas je momentalne tehulka ano citas dobre po 4 a pol roku manzelstva a po 5 rokoch snazenia,potratoch a roznych inych neuspesnych pokusoch ... aj preto som tu opat aby som ti dala obrovskuuu nadej ... ze raz sa dockas! 😵
ako sa mam ja .. uff .. o par dni to bude pol roka co nam zomrel Max takze teraz sa nemam najlepsie ako na hojdacke teraz som dolu ... ale nakolko v oktobri som mala poslednu menstruaciu aj to po vyvolavacke teraz na moje narodeniny po pohari cerveneho mi normalne prisla prirodzeneee a tesim sa z nej aj ked mi hlava ide vybuchnut aj ked mam krce a je silna ako slak 😀 prisla s novym rokom ako predzvest nadeje nech nevesam hlavu ...
@trdielko149 ahoj aj ja že ked si zmyzla som ta dlho nevidela tu.Prajem ti v novom roku všetko dobré a nech sa ti splnia aj tie najtajnejšie sny.
@renimac presne, vyhrame! ale v kutiku duse dufam, ze to az tak dlho trvat nebude ani jednej z nas...
@lenkastar ja som mala teraz ovu testy prvy mesiac a presne od korytnacky, mala som ich na druhy den doma, oplati sa to 🙂 ma aj tehu testy lacnejsie...len o to viac som bola tento mesiac sklamana, ked viem, ze som aj mala ovu, aj sme to skusali vtedy a nic...
@trdielko149 ani mi neuveris, ale dnes som na teba myslela, ze ako sa mas, ze nepises a pod...a som rada, ze sa tu vracaju baby, co tu boli medzi prvymi..nic proti novym ;) drzim palce trdielko..drzim vam palce vsetkym 🙂 🙂
Dievcata, kuk, nech sa neobmedzujeme len na vypocty a merania 😉
http://zdravie.pravda.sk/zdrava-rodina/clanok/3...
@butterfly333
@zuzka71291 dakujem vam moje mile ... fajne sme tu kecali no pohltilo sa to tu potom novymi babami a babami pri ktorych som zial mala pocit ze sem prisli len rypat lebo same pozitivne tehu testy tu na mna zizali a mna to priserne ubijalo tak som sa odmlcala ...
ja tuzim po dietatku a moja tuzba je ina uplne odlisna ... pretoze viem ze dvomi ciarkami na teste to iba zacina ... pretoze ja vie ze ked prejde prvy trimester nevydychnem si ze som za vodou pretoze zeny deti potratia aj v 23.tyzdni tyzdni tehotenstva...pretoze deti mozu zomriet aj tesne pred porodom na mnozstva diagnoz ... pretoze nic na tomto svete nie je dolezitejsie nez mat v naruci zive dieta ktore je zdrave ... ja som drzala v naruci dieta ktore chore umieralo a ktore mi v naruci zomrelo ... a ked tu citam niektore prispevky az je mi zle zo zien ktore "melú" len o tom ze chcu dievca ci chlapca ... ktore su taku ci onaku postielku alebo kocik ... a preto neprispievam lebo ja viem co je dolezite a nie je to ziadna klise ...
@renimac no preto nemeriam a netestujem
@zuzka71291 ja inofolic beriem nemala som 2 cykly vobec MS a myslim ze aj vdaka nemu mi MS konecne prisla cyklus sa zacina upravovat ... a co si pisem v sukromnom fore vacsina brala prave inofolic a do 3 mesiacov otehotneli ...
@trdielko149 ja nie a mne cyklus rozhadzal 😉 darmo, kazdej funguje nieco ine 🙂
@trdielko149 posles mi prosim link nato forum? dik
@trdielko149 a beries od 1 dc cely cyklus stale dokola ci mas aj pauzu?
@lenkaoravcova nakolko som doteraz MS nemala proste ked mi meskala zacala som brat ... teraz mam MS a mam pauzu ... na forum ti link neposlem to si piseme maminky anjelikov 😉 to nie je snazilkovske forum aj ked sa snazime ... 🙂
@renimac mozno tym ze som cyklus mala rozhadzany tak mi ho upravil ... 🙂

Baby.prosim vas.mate niektora skusenosti s inofolicom,ze vam rozhadzal cyklus alebo naopak pomohol k otehotneniu? Lebo na nete citam aj tak.aj tak...a som sklamana z negativneho testu 😕