icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

jaannah
17. jan 2016

Ahojte baby, čítam si vaše príspevky a je mi smutno s vami aj sa teším s vami. My sme prvé bábo mali pred svadbou, aj to som tomu neverila, že to vyjde, snažili sme sa pár mesiacov ale určite nie tak dlho ako vy. Teraz sme si povedali, že v októbri sa prestaneme chrániť a v decembri na Vianoce prišla radosť, pozitívny test na 30 dc. Ale na nový rok smútok, lebo čiarky netmavli, práve naopak. A nakoniec prišla ms. Poplakala som si... no a teraz skúšame znovu... no uvidíme.
V mojom okolí, v rodine je veľa mladších báb, ktoré sa snažia a nič, už majú okolo 30 rokov... ja už 37 rokov a už je to moja posledná šanca...
Dávam klobúk dole pred vami, ktoré sa snažíte rok a viac... ja by som už bola na psychiatrii... mám pocit, že som moc labilná v týchto veciach. Veľmi mi je smutno s vami... prajem vám a nám zažiť tú radosť z pozitívneho testu a potom donosiť zdravé bábo... veľa štastia... držím palce

butterfly333
17. jan 2016

@jaannah ja budem mat v lete 37 a dufam že sa to tento rok podarí snažíme sa rok a pol,

angela5
17. jan 2016

ja som mala normalnu MS 6 dni aj s bolestami... pred menzesom sme nemali sex, a teraz tento vikend miesto ovulacie, mam take zvlastne pocity naspodku brucha, bolia ma krize... nieco mi stale vrtalo hlavou, tak som si spravila tehu test a slaby duch tam je aj ked som si neni ista, ci to nie je len kanalik... co myslite?

butterfly333
17. jan 2016

@angela5 podla mnato nieje duch len kanálik a tie bolesti su isto ovu aj mna bolia cez ovu kríže aj cele podbruško.

renimac
autor
17. jan 2016

@jaannah no na psychiatrii zatial nie som, zajtra 28x 1DC, doma 0 deti. V maji mam 30.rokov. Ale byvam uz velmi casto hystericka, nespoznavam sa. Kazdy to reguluje ako najlepsie vie. Kazdopadne v 37. rokoch mat 2. alebo 3. dieta je ovela mensie riziko ako prve 😉, lebo telo si pamata... aj pre teba @butterfly333.

renimac
autor
17. jan 2016

@jaannah a navyse, vzdy ked som uz psychicky na tom lepsie, pride sprava z okolia o neplanovanom alebo extremne rychlom otehotneni. V piatok kamos, ktory neplanoval, dnes kamoska, ktora caka druhe. Akoby sa vesmir pytal: " a naozaj si si ista, ze to uz zvladas?!".

butterfly333
17. jan 2016

@renimac ano tak to máš teda pravdu.

senselinka
17. jan 2016

@jaannah ja som mala v oktobri 37 a snazime sa o druhe... Nie dlho, len vyse polroka, ale je to zaberak... Okrem toho, nie som zdrava, pred prvou dcerou 4 potraty, nie je zaruka, ze tentoraz to vyjde na prvy pokus bez problemov... (ale zas, kto ma). Ked sme uz riesili piate tehu v CAR, povedala nam lekarka, ze bud to vyjde, alebo sme skoncili a mame si adoptovat 😕
Zazrak sa, nastastie, konal, tak verim, ze pride este raz 💜

zabka12
17. jan 2016

Jaj baby aj u nas dnes isla kamoska rodit... Uz sa z toho neviem ani uprimne tesit... Aj ked im to prajem a nech su zdrave, ale tesit sa neviem😒 stale dufam,ze to uz musi padnut ten tehu osial aj na nas😉😎

martinaj
17. jan 2016

Baby môjmu ex sa má tento týžden narodiť syn. A dozvedela som sa ze caka dieta v den ked nase zomrelo.... Co vam poviem.... 😒

jaannah
17. jan 2016

@renimac si ma potešila s tým menším rizikom.... lebo bojím... aj na vianoce to bola aj radosť s obavami pri prvom sme mali komplikácie...

jaannah
17. jan 2016

@senselinka to si ani neviem predstaviť toľko skúšok... ale ako sa hovorí Boh dopustí ale neopustí.... a nakoniec ste to zvládli a určite ešte zvládnete...

renimac
autor
17. jan 2016

@zabka12 @martinaj @senselinka @jaannah uz niekolko dni pocuvam na FM radiu slova jedneho hudobnika z odovzdavania cien Radio Heads: "Muzi maju maju siroke ramena, preto unesu tazke bremena. No zeny maju uzke ramena a predsa unesu celu tarchu sveta." Sme uzasne!

miminkavi
17. jan 2016

@petulik1991 dakujem

renimac
autor
18. jan 2016

Caute baby. Tak u nas 28x 1DC. Pomaly si zvykam, tento cyklus prvy krat bez placu.

trdielko149
18. jan 2016

@martinaj ach ☹ to je riadny zaberák na psychiku ... blba otázka tebe zomrelo bábätko? Lebo máme úžasnú súkromku my maminky anjelikov ...
@jaannah Boh dopustí ale neopustí ... toto mi vraví veľa kamošiek stále tomu nechápem a už sa ani nepokúšam pochopiť prečo práve môj Max musel zomrieť ... ani sa to nepýtam je to zbytočné, normálny dôvod ktorý mi pomáha fungovať je len tá realita - jednoducho bol vázne chorý ...
@renimac To je kráááásne hned si to píšem do zápisníka! a 1DC je čo? viem že prvý deň cyklu ale akože prvý deň menzesu či prvý deň po končení menzesu? ja som taká "tupá snažilka" v tomto 😀

zabka12
18. jan 2016

@renimac u mna to vyzera,ze konecne pride po 2mesiacoc... Ani nejdem vraviet, lebo hned si to mrcha rozmysli😐 moja 30tka bude tvoja stastna uvidis...😉

renimac
autor
18. jan 2016

@trdielko149 prvy den menzesu 😉

renimac
autor
18. jan 2016

@zabka12 super, hovorila som! 😉 a kedy to mas 30? Aby som sa mala na co tesit 😀

zabka12
18. jan 2016

@renimac myslel som tvoja 30tka (pokus) nie vek😁to uz mas za par.. Tak si sa na nu upla,ze 30 rokov.... Tak bude30ty pokus😉 do tej mojej by si sa este nacakala😎

renimac
autor
18. jan 2016

@zabka12 ahaaaa... Uz rozumiem 😉 OK, beriem Ta za slovo 😉 cize na jar // na teste, ano? 😝

trdielko149
18. jan 2016

@renimac Ďakujeeeem ja som teda 11 DC 😀
@zabka12 ja som mala posledný menzes na začiatku októbra aj to po vyvolávačke,nasadila som v decembri Inofolic že teda vyskúšam (predtým som mala Femibion) a menzes prirodzene 8.1. na moje narodky dorazil 😀 už by nemusel 😀 vychádza to že ďalší by mal doraziť okolo Valentína a keďže moj chlap ma na Valentina požiadal o ruku (aby si zapamätal dátum) 😀 bolo by to pekné keby mu dám "baby darček" 🙂 ach už zas snívam ...

zabka12
18. jan 2016

@renimac presne tak ako vravis😉
@trdielko149 no hej viem, ze ty si koncila a ja zacinala vtedy nejak..
tak uz len dufat,ze to mas spravnr nacasovane...😉 Ja teraz prestavsm stresovat a viac sa orientujem na tu aprilovu dovolenku😉😎

martinaj
18. jan 2016

@trdielko149 nenarodené ale to vies. MA v 7 tt. Je to moj anjelik 😢

cickamon
18. jan 2016

@miminkavi ahoj tak ako si na tom? skusala si zopakovat test ci netmavne?

trdielko149
18. jan 2016

@martinaj to viem len som to akosi nepochopila ked si napisala ze zomrelo dietatko ... lebo my mamy ktorym zomrelo uz narodene dietatko to akosi vnimame tak ked niekto napise ze zomrelo mi dietatko ze zive ..chapes 😒 aj tak je to otrasne vediet ze tvoj exo ma datum ked o vase babo ste prisli ... to su tie datumy ... drz sa!

martinaj
18. jan 2016

@trdielko149 je to ine ale v podstate to iste. Raz ked ma niekto aj desať deti a túži po ďalšom tak ke to pre neho taka rana..... A bolo to bábätko a bolo živé ale vo mne.... Rozdiel je ten, ze som ho nikdy nepritisla a nepobozkala ani 😢😢😢 a uz zase revem takze uz o tom nechcem hovorit.

jaannah
18. jan 2016

@trdielko149 mrzí ma to... je to smutné, neprajem to nikomu prežiť... ja som skôr myslela na tie, čo čakajú tak dlho na otehotnenie... že majú tú silu čakať...
verím, že sa aj ty dočkáš a bude to OK

ďakujem za srdiečko

dnes som 14 dc...

trdielko149
18. jan 2016

@jaannah som odhalenaaa uz zase! 😀 ano ano to ja vam vecne posielam srdiecka 😀 mam ich 1000 co s nimi 😀

miminkavi
18. jan 2016

@cickamon ahoj, vcera mi lady max vysiel dost divne. Taka do cervena ciarka ale na konci testu a dnes mamatest iba slabunka ciarka..takze to boli zrejme kanaliky co som videla 😕