icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

renimac
autor
16. feb 2016

@zuzka71291 to ti verím 😉

miminkaaa3
16. feb 2016

Musime to dat veru 😃 uz sa to tu rozbieha takze gratulujem baby 😄

petulik1991
17. feb 2016

Vcera som musela priatelovi masirovat cele telo, lebo bol unaveny a nechcelo sa mu sportovat 😁 ale nakoniec masaz pomohla haha..vidim, ze dnes budem musiet masirovat poriadne 😂 dnes a zajtra to musi este vydrzat..inak fakt, ak clovek chodi do prace, z prace je kolkokrat unaveny, tak to plodenie vobec nie je az taka sranda. Ja som OK, mam volno, ale moj drahy, chudacik. Niekedy sa citim, ze ho ozaj znasilnujem 😂

anitu
17. feb 2016

Ahojte.Tak som opat snazilka.Po dva a pol roku sa my podarilo otehotniet a skoncilo to s missed abort.Som smutna a hnevam sa ze to takto skoncilo ☹

e.vacka
18. feb 2016

@anitu juuuuj to ma mrzí, nebuď smutnáááá... uvidíš , že sa to podarí čoskoro. Musíme byť trpezlivé...

e.vacka
18. feb 2016

tak ja dnes 1 DC po trojdňovom meškaní MS... ale nevadí... cítim v mojich starých kostiach , že marec tu bude opäť plodný 🙂

anitu
18. feb 2016

@e.vacka pomohol my len clostil 3x1.dufam ze pomoze znova.teraz cakam na prvy menzes potom sup do toho.ale bez tsbletiek nevidim velku sancu.Chcem mat opat ducha na teste.Taky skvely pocit to tehotenstvo ☹

jaannah
18. feb 2016

@anitu ☹ to mi je ľúto, želám ti, aby to teraz vyšlo skôr a so šťastným koncom...

petulik1991
18. feb 2016

@anitu To mi je moooc luuto. Ja som mala to iste, nesmut hlavne. My sme sa sice snazili iba rok, ale aj tak sme mali nadherny darcek vianocny a potom na prvom sone mi dr povedala, ze sme asi 5 dni pozadu a o tyzden na to som spontanne potratila na dovolenke. Dnes uz mam opat usmev na tvari a snazime sa co to da 🙂 Hlavu hore, raz to musi vyjst 😎 Ak mozem poradit, kup si Inozitol, ktory ma dobre review aj pre tie, co maju uz skusenost s abortom. Ja beriem 2g od prveho dna sucasneho cyklu

anitu
18. feb 2016

Dakujem baby...

anitu
18. feb 2016

Ten clostil mi pomohol.Dufam ze este pomoze.Vyzera to tsk ze vtedy som mala len ovulaciu a aj sa podarilo.Aj ja som mala krasne Vianoce.Teraz mam byt v stvrtom mesiaci,a idem naspat do prace ☹

lenkaoravcova
18. feb 2016

@anitu mrzi ma to tiez som si tym presla neboj das sa dokopy a vsetko pride v ktorom tt sa ti to stalo?

lenkaoravcova
18. feb 2016

@anitu a hlavne uz vies co ti pomohlo cize teraz to uz nebude tak dlho trvat drz sa

anitu
18. feb 2016

@petulik1991 Ja som bola 11+4. Tak nech sa nam zadari cim skor a so stastnym koncom.My po menzese zaciname.

anitu
18. feb 2016

@lenkaoravcova No dufam ze este pomoze.Bola som v 11+4

lenkaoravcova
18. feb 2016

@anitu a neposlali ta nahodou na hematologiu? kvoli krvnym mutaciam? ked to bolo uz tak neskor?

anitu
18. feb 2016

@lenkaoravcova nie neposlali.ale aj ked som bola v 11+4,vyvijat sa prestalo v 8-9tyzdni.

lenkaoravcova
18. feb 2016

@anitu pytam sa len preto lebo ja som prisla pred rokom o babo v 14+3 a prestalo sa vyvijat v 12 tom ale poslali ma na hematologiu, kedze mam 2 zdrave vedi a zistili ze mam ziskane trombifilne stavy, kde sa mi v tehotentsve zhustuje krv a to bol dovod potratu, teraz uz mam napriklad nasadeny fraxiparin

anitu
18. feb 2016

@lenkaoravcova uz som citala o tom co mas ty.a podarilo sa im s touto liecbou co mas.tak drzim palce.dufam do maja sa mi podari otehu,a ze na tu ovu bude priatel doma,bo odchadza vacsinou na tyzden.a dufam ze sa ten potrat uz nezopakuje :-/

ivula123
18. feb 2016

Ahojte dievcata, tak sa k vam pripajam, od cca juna 2015 sa s manzelom snazime, no zatial neuspesne. Tento mesiac som brala clostilbegyt tak uvidime ako sa to vyvinie, niektorej pomohol hned na prvykrat?

butterfly333
18. feb 2016

@ivula123 ahoj ja beriem clostil už druhy cyklus no nič mne nezabral, 😒

ivula123
18. feb 2016

@butterfly333 mne dr povedala, ze ak to tento mesiac nezaberie tak pojdem do centra as.repr. na dalsie vysetrenia. A vy sa ako dlho snazite?

butterfly333
18. feb 2016

@ivula123 už druhý rok a tiež som bola v centre no navrhli nám hned IVF len treba genetiku mat tak nato čakame už dva mesiace.

ivula123
18. feb 2016

@butterfly333 Pozeram ze uz mas dve deticky ? Tak uz sa teda podarilo 🙂 urcite sa podari aj teraz. A ake testy ti robili ked si isla do centra? Nieco si platila?

renimac
autor
18. feb 2016

@ivula123 ja som ho už nestihla brať, lebo sa nám po 28. mesiacoch konečne zadarilo 😉. Vy máte nejaké zdravotné problémy?

butterfly333
18. feb 2016

@ivula123 ano mám syna 16r to mám s ex mm,s terajším mám dceru 10r no chceme ešte jedno,a vo ferti mi brali krv a vyšetrili ma malaby som ist na laparku kedže miju robili pred 19rokmi,tak asi zavolam gyn aby mi to vypisal nech to mám čím skor za sebou,

ivula123
18. feb 2016

@renimac gratulujem 🙂 a v kolkom tt si? Tak ja by som uz velmi rada uvitala dve // na testiku tak uvidime, momentalne som 17DC. Zdravotne problemy nemame, cyklus mam ako hodinky presne a manzelov spermiogram je bez problemu.

ivula123
18. feb 2016

@butterfly333 tak snad sa coskoro zadari ;) laparka je na zistenie priechodnosti? Boli to? Ja sa toho bojim :( snad to nebudem musiet podstupit.

renimac
autor
18. feb 2016

@ivula123 my sme mali to isté, zdraví ako ryby a takmer 2,5 roka sme sa trápili. Neprišli na to prečo. Ale otehotnela som prvý mesiac na podpore 😀. Možno pomohla výpoveď 😉.

butterfly333
18. feb 2016

@ivula123 no ja som mala operovanu maternicu mala som tam prekážku a to bolo už pred 19r aneviem či to bolelo,asi stehy trocha,no asi ine mi neostava,už čakat nemožeme.Vek nepustí