Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Musime to dat veru 😃 uz sa to tu rozbieha takze gratulujem baby 😄
Vcera som musela priatelovi masirovat cele telo, lebo bol unaveny a nechcelo sa mu sportovat 😁 ale nakoniec masaz pomohla haha..vidim, ze dnes budem musiet masirovat poriadne 😂 dnes a zajtra to musi este vydrzat..inak fakt, ak clovek chodi do prace, z prace je kolkokrat unaveny, tak to plodenie vobec nie je az taka sranda. Ja som OK, mam volno, ale moj drahy, chudacik. Niekedy sa citim, ze ho ozaj znasilnujem 😂
Ahojte.Tak som opat snazilka.Po dva a pol roku sa my podarilo otehotniet a skoncilo to s missed abort.Som smutna a hnevam sa ze to takto skoncilo ☹
tak ja dnes 1 DC po trojdňovom meškaní MS... ale nevadí... cítim v mojich starých kostiach , že marec tu bude opäť plodný 🙂
@anitu To mi je moooc luuto. Ja som mala to iste, nesmut hlavne. My sme sa sice snazili iba rok, ale aj tak sme mali nadherny darcek vianocny a potom na prvom sone mi dr povedala, ze sme asi 5 dni pozadu a o tyzden na to som spontanne potratila na dovolenke. Dnes uz mam opat usmev na tvari a snazime sa co to da 🙂 Hlavu hore, raz to musi vyjst 😎 Ak mozem poradit, kup si Inozitol, ktory ma dobre review aj pre tie, co maju uz skusenost s abortom. Ja beriem 2g od prveho dna sucasneho cyklu
Dakujem baby...
Ten clostil mi pomohol.Dufam ze este pomoze.Vyzera to tsk ze vtedy som mala len ovulaciu a aj sa podarilo.Aj ja som mala krasne Vianoce.Teraz mam byt v stvrtom mesiaci,a idem naspat do prace ☹
@anitu mrzi ma to tiez som si tym presla neboj das sa dokopy a vsetko pride v ktorom tt sa ti to stalo?
@anitu a hlavne uz vies co ti pomohlo cize teraz to uz nebude tak dlho trvat drz sa
@petulik1991 Ja som bola 11+4. Tak nech sa nam zadari cim skor a so stastnym koncom.My po menzese zaciname.
@lenkaoravcova No dufam ze este pomoze.Bola som v 11+4
@anitu a neposlali ta nahodou na hematologiu? kvoli krvnym mutaciam? ked to bolo uz tak neskor?
@lenkaoravcova nie neposlali.ale aj ked som bola v 11+4,vyvijat sa prestalo v 8-9tyzdni.
@anitu pytam sa len preto lebo ja som prisla pred rokom o babo v 14+3 a prestalo sa vyvijat v 12 tom ale poslali ma na hematologiu, kedze mam 2 zdrave vedi a zistili ze mam ziskane trombifilne stavy, kde sa mi v tehotentsve zhustuje krv a to bol dovod potratu, teraz uz mam napriklad nasadeny fraxiparin
@lenkaoravcova uz som citala o tom co mas ty.a podarilo sa im s touto liecbou co mas.tak drzim palce.dufam do maja sa mi podari otehu,a ze na tu ovu bude priatel doma,bo odchadza vacsinou na tyzden.a dufam ze sa ten potrat uz nezopakuje :-/
Ahojte dievcata, tak sa k vam pripajam, od cca juna 2015 sa s manzelom snazime, no zatial neuspesne. Tento mesiac som brala clostilbegyt tak uvidime ako sa to vyvinie, niektorej pomohol hned na prvykrat?
@ivula123 ahoj ja beriem clostil už druhy cyklus no nič mne nezabral, 😒
@butterfly333 mne dr povedala, ze ak to tento mesiac nezaberie tak pojdem do centra as.repr. na dalsie vysetrenia. A vy sa ako dlho snazite?
@ivula123 už druhý rok a tiež som bola v centre no navrhli nám hned IVF len treba genetiku mat tak nato čakame už dva mesiace.
@butterfly333 Pozeram ze uz mas dve deticky ? Tak uz sa teda podarilo 🙂 urcite sa podari aj teraz. A ake testy ti robili ked si isla do centra? Nieco si platila?
@ivula123 ano mám syna 16r to mám s ex mm,s terajším mám dceru 10r no chceme ešte jedno,a vo ferti mi brali krv a vyšetrili ma malaby som ist na laparku kedže miju robili pred 19rokmi,tak asi zavolam gyn aby mi to vypisal nech to mám čím skor za sebou,
@butterfly333 tak snad sa coskoro zadari ;) laparka je na zistenie priechodnosti? Boli to? Ja sa toho bojim :( snad to nebudem musiet podstupit.
@ivula123 no ja som mala operovanu maternicu mala som tam prekážku a to bolo už pred 19r aneviem či to bolelo,asi stehy trocha,no asi ine mi neostava,už čakat nemožeme.Vek nepustí

@zuzka71291 to ti verím 😉