Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@lalia87 ja keď som ostala tehotná so synom, prvý príznak bol, že ma prsia boleli už 12 dní pred ms,...ale dosť málo...a to ma tiež vždy pred ms bolievajú, ale vtedy len troška a dosť skoro...neskôr to ustúpilo úplne...a ako ty hovoríš, mala som stále výtok,..čo mi bolo pred ms čudné...ten výtok som mala asi už 6 dní pred očakávanou ms...ako keby som mala dostať, stále mokro, ale krv nikde 🙂 a unavená som bola neskutočne, stále by som spala...vedela som veľmi skoro, že som tehotná...5 dní pre mrchou očakávanou..
@petulik1991 no ja som rada ze som mohla ist po jednom a dnes viem v com bol problem, dnes ma pomaly kazda druha baba co poznam krvnu mutaciu a picha si injekcie
@renimac ale vieš čo, my sme sa včera snažili, dnes som sa pred manželom rozplakala, že asi kašlem na to a idem si hľadať robotu, lebo na materskú asi ani nebudem mať nárok...teda nie asi, ale určite...a keď, tak len na tú minimálnu 270... no a môj muž mi konečne prvýkrát povedal, že on už tiež chce to dieťa a nebudeme nič odkladať, pokračujeme v snažení a nemám riešiť peniaze 🙂 taká som bola šťastná, že niečo také z neho vyliezlo...takže asi zruším celé to dobrovoľné poistenie a začnem dostávať až rodičák, lebo sa to neoplatí..teda dozisťujem si ešte nejaké veci a asi to tak urobím..
@petulik1991 dakujem.mam dost znamych co potratili a vobec sa im nedari otehotniet.nam sa podarilo po skoro troch rokov a takto to dopadlo.ja som mala kyret 20.jsnuara a este sa necitim vobec na menzes.dufsm coskoro pride aby sme sa mohli zacat snazit.by mi mohla dr vypisat clostil.bez toho neviem...drzim palce 🙂
Dievcata je mi to luto co ste prezili 😞 Ale hlavu hore a nemyslite negativne. Je to tazke co ste prezili. Ale teraz nam nezostava nic ine ako snazit sa, snazit sa a snazit sa ❤️ Urcite tu budu pribudat pozitivne testiky a zle casy budu za nami..
@anitu Ja som mala samovolny, takze nastastie som na kyret nemusela ist. Mne zistili na prvom sone menej, nez malo byt, ale dali tomu cas, ze mozno sa mylim v datume a prislo to same. Nemusela som ist ani na docistenie, tak nemusime ani cakat a makame na zdravuckom 😎 Nebojkaj, ono to pride! Vypytaj si ten Clostil, na ziadnu nahodu necakaj. Btw, neznasam mudrovanie zien, ktore otehotneli na prvy sup
@petulik1991 ja tiez neznasam ich mudrovanie, ho*no o tom vedia 😀
@renimac Uplne ma vytacaju..dokonca na meranie bazalnej teploty a ovulacne testy su mi schopne hovorit, ze znasilnujem prirodu..akoze na facku
@petulik1991 chcem uz aby ten menzes uz prisiel.a mohli sa zacat.Ani duphaston mi zatial nevypise.Bola by som pokojnejsia keby sa zadarilo a brala by som opat dufik.A clostil,no veru dlho nechcem cakat.Nech mi vypise cim skor.Cakala som uz dost.Aale bol to pekny pocit...☹
@petulik1991 doverne to poznam... Daju prispevok s fotkou a otazkou, ci su tehu a cakaju, kym sa ich niekto opyta, kolko sa snazili. A potom nezabudnu poznamenat, ze sa vobec nesledovali a len tak sa milovali. To asi kazda z nas na zaciatku, nie?! Dala by som takym jednu po tej afektovanej papulke 😀 .
@renimac Presne 😀
@anitu Ja by som si ten duphaston vypytala tiez. Len ked tuto je to take, ake je. V Holandsku. Tu neexistuje nieco ako chodenie ku gynekologovi, ako ku svojemu doktorovi, takze by som ho dostala az po prvej kontrole u porodnicky a to by mohlo byt opat uz neskoro. Asi skocim ku svojej slovenskej, ci by nebola taka dobra
@renimac moja toto aj mna vytáča a ked som to napisala tak ma jedna tehu hned sprdla že som neprajna atd,no nenaštve to tu baby čo sa snažia rok dva ked sem nejaka len sa zaregistruje len aby nám tu ukazala že má pozit tehu test a že sa ani nesnažili len prvý mesiac sa podarilo,
@butterfly333 ja mam takym mudrlantkam chut napisat, ze padavky rychlo otehotneju, lebo by cakanie nikdy psychicky nezvladli. Ale to fakt len tym mudrlantkam, nemam nic proti zenam, ktore otehotneli hned. Ale taketo buchty fakt nemozem.
@renimac ale vytočí to človeka čo sa dlho snaží,Ja sa vždy poteším ked tu baby napíšu pridaju testík a su tehu že sa im konečne podarilo to tak poteší až mi je do plaču od radosti ,Som rada že sa im zadarilo teším sa s nimi a verím že sa zadarí aj mne,
@butterfly333 drzim silno palce 😉
Zeny,ja som sa minule tak s jednou pochytila ked sa navazala do snaziliek lebo ze aj na bielom testr vidia ciarku a pod.bla bla a napisala mi ze asi mi stupila na otlak (kedze videla ze mam:snazi sa) ..trapka..take co to mali na prvy sup to nikdy nepochopia
baby, odveci otázka.. páli ma pravá strana brucha a tak pichá ...proste bolí...myslíte, že ma môže bolieť žlčník z takého stresu trochu? ...ani nie zo stresu, ale celé toto obdobie som taká rozrušená nejak čudne...mala to niektorá?
No zienky,ja asi opat nic,prsia zacinaju pobolievat a zda sa mi,ze mi zacina spinenie,co mi je ale divne,lebo som len 25dc. Bezne mi zacina spinenie na 30ty den dc a po par dnoch sa to prehupsne do ms. Vcera som si robila test aj ked som len 8dpo ale bielsi uz byt nemohol 🙂
@renimac Moja čo to tu čítam?? to hádam nieeeee ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ bože tak mi je to moc luto a tak som sa tešila z tvojho tehu,držkaj sa moja.Velmi mi je to luto,normálne mi je do plaču .
@renimac aj mna to strasne velmi mrzi. 😢bud silna!
Sem radsej vobec na konika nechodit lebo tu je clovek viac nestastny ako stastny,same zle veci sa deju ale sakra preco??? .renimac je mi to velmi luto,drz sa ;(
@renimac to ma velmi mrzi. Velmi som ti to priala. Myslim, ze vsetky kocky tu ti to priali a praju uprimne. Toto fakt nie je fer. Normalne mi tecu slzy same...

@lenkaoravcova Dakujem, to iste aj tebe :* Ja tiez v priamom prenose, v obchodnom centre, hrozne 😕
Inak, nezistuje sa to preto hned, lebo je to uplne prirodzena vec 🙂 Jednoducho to tak priroda zariadila, aby sa nam nerodilo tolko postihnutych deticiek. Pokial sa ti to stane raz, drva krat, je to este v normale. Ale pokial uz treti krat, tak je niekde chyba. Mne to dava zmysel 😎 Nechcem chodit zbytocne po vysetreniach, dam tomu este sancu. Keby sa nieco stale druhy krat, tak na treti uz cakat nebudem. Budem ziadat vysetrenia hlava nehlava!