Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@lanci23 veď presne...aj ja...prežívam hrozný stres, cítim ho všade, ako keby som mala mať zajtra nejakú skúšku alebo dôležitú písomku..začal ma teraz otravovať žlčník, a to akože fakt dosť.. po každom jedle mám tráviace ťažkosti...fakt mám pocit, že ten vnútorný stres a to sledovanie sa mi toto robí..
Ach tie negativne testy :'(
@lanci23 nám sa tiež podarilo na prvýkrát, čo považujem za obrovské požehnanie.. a naozaj to musí byť strašne psychicky náročné, čo prežívate všetky snažilky, čo sa každý mesiac snažíte, poctivo dodržiavate všetky zásady a máte len jediné želanie...konečne mať zdravé bábo..síce som to nemusela prežívať takto dlho, ale aj tak vás viem trošku pochopiť..chce to pevné nervy, aby sa človek nezbláznil...síce sme sa dlho s prvým synom nesnažili dlho, ale hrozné je aj keď bábo chcete už strašne dlho, ale nesnažíte sa, lebo stále si nachádzate ešte nejaké dôvody na odklad...aj to je hrozné...toto som prežívala ja 3/4roka..hrozná túžba, ale bezmocnosť, lebo jednoducho ešte nebol správny čas...už sme sa na to vykašľali, nikdy to nebude dokonalé, takže ideme na to.. ja som inak taká, že sa stále sledujem, všetky vás čítam, každej želám zdravé a krásne bábo, či už sa to niektorej podarí na prvýkrát, alebo konečne po dlhej dobe...všetkým, ktoré si to hlavne zaslúžia 🙂
inak by the way...ovulku som mala v pondelok s bazálkou 37,2 a teraz som si merala bazálku a mám ju 37,4...môže to niečo znamenať? ale bolí ma aj ten žlčník, tak sa bojím či to nie je z toho..
@nera123 dakujem ti 🙂 ja ti s tou baz. teplotou asi neporadim, lebo ja to nerobim.Ja sa snazim kazdy druhy den.tak asi trafim ovulku.ked ju vobec mam.doktorka vravela ze ano mali ste tento mesiac, ale ja som ju necitila, ze sa mam vykaslat na testy a meranie teploty, ze je to len stredujuca zalezitost.a s tym zlcnikom ist k doktorovi, ja som mala problemy so zaludkom a vkuse ma bolel zlcnik. Poslali ma na sono na gastro, no všade asi, a bolo všetko ok.len mi dali tabletky, lebo som mala vela kys. V zaludku.Ale co chcem povedat.Povedala, slecna ukludnite sa to vsetko je len stres. Viem ze som ti nepomohla, len vravim moju skusenost. Hej a este mi povedali.preto vas pobolieva zlcnik, lebo sa roztahuje zaludok.Ja som to ešte nikdy nepocula ale dobre 😀
@lanci23 to fakt...tak aj ty si to takto mala?...no ja presne to isté, ...začala som mať problémy s trávením asi pred mesiacom, keď som skončila v práci, nepredĺžili mi zmluvu...stresy som prežívala..a k tomu ešte aj toto rozrušenie z tehotenstva a očakávania..začal ma bolieť žalúdok...také kamene akoby som tam mala..proste akoby mi netrávilo...a teraz posledný týždeň ma pobolieva žlčník...proste ma po chvíli po jedle nafúkne a začne ma to bolieť pod pravím rebrom..niekedy aj tak páliť.. tiež som si istá, že je to zo stresov, ale chcem si to dať pozrieť..v utorok idem..len sa bojím, že ak by som bola tehotná, aby vyšetrenia neublížili bábu..inak si mi pomohla..som rada, že nie som jediná 🙂
@nera123 mna doteraz pobolieva zlncik napr. ked zjem nieco kysle. Tak skus to obmedzit.Ja som bola presvedcena ze mam kamene a chvalabohu nebolo nic, len to co som ti pisala, ze sa mi roztahuje zaludok. Ja som bola v strese tak isto a este stale som, ale uz som unavena z toho. Mam pocit, ze na nic ine uz neviem mysliet a vsetci okolo mna su zli len ja som ta dobra, a vsetci okola mna su tehotni len ja nie 😀 a je to stresujuce.AMEN 😀
@lanci23 no ja si dám tiež pozrieť či tam nie sú nejaké kamene a ak je to ok, budem sa menej stresovať..ale to si len poviem, realita je neovládateľná..🙂 čo už...teraz je to asi najhoršie, keď sme sa dosnažili a teraz už len čakám a čakám, že kedy si budem môcť spraviť test, lebo do ms to asi nevydržím...a do toho ten žlčník...uf...no držme si palce, aby sme sa nezbláznili 😀 ty tiež čakáš po snažení, či ako?
No ja mam dva dni do ms.ale vsetko ma boli, to znamema ms.testy negativne samozrejme.zacnem uz 8 kolo 😀 potom daj vediet co tvoj zlncik 🙂
@renimac Boze moja :( Ten svet je velmi nespravodlivy 😢 Tak som ti drzala palceky..Preco sa toto deje zenam, ktore si babenko naozaj zasluzia a naozaj po nom tuzia? Je mi z toho smutno
Inak baby, som dnes 8DPO a nebolia ma vobec prsia. Takze asi zase nic..len pockat tie 4 dni do ms :( Snad do tretice sa to podari, lebo zacinam byt z toho psychicky zufala
@petulik1991 držím palce a máš pravdu, svet a život je veľmi nespravodlivý
kedy si budeš robiť test? prsia ťa bolia pred ms?
@lanci23 počkáš na ms, alebo si budeš ešte robiť test?
@jaannah Pred tym, ako som otehotnela, tak ma bolievali pred ms prsia a vtedy, ked som otehotnela, tak ma neskutocne boleli uz na 7DPO . No a po tom, ako som potratila, tak az do 1.ms ma prsia vobec neboleli. Tak isto ani teraz, napriek tomu som ovu mala, bo si meriam teplotu a robila som aj ovu testy. Cely cyklus sa mi asi zblaznil..Mam 15 testov, zacnem zajtra 😀 Som maniak, co sa tyka testovania haha
@petulik1991 ja nemeriam teplotu... stávam v rôznu dobu a v noci k malej, tak by so nemala význam... a ovu testy, ak sa nepodarí teraz tak kúpim....
takže neviem koľko som po... ale som 22 dc takže test by asi bol zbytočný.... či nie?
@jaannah To je este skoro 🙂 Ja som 23.dc a ovu som mala 15.dc, takze som 8DPO a na test ja este priskoro. Pockaj este 3 dni 🙂
@lanci23 jasné, chápem ťa...ale uvidíš, tento ďalší cyklus sa to možno podarí 🙂
Inak ja som 5 DPO a už mám dnes pocit zvláštneho pichania dole v podbrušku, čudné...také, že mi to vystreľuje až do päty..no som zvedavá...myslíte, že keď budúci štvrtok ráno otestujem, môže to už ukázať?.. myslím si, že teraz si budem všetky príznaky skôr nahovárať, ale tak nevydržím do ms...kedy môžem otestovať?
@lanci23 to nič...už si tušila, že príde, ale neboj, teraz tento ďalší to vyjde... 🙂 pekne nech ti mrcha odíde a zase si budete užívať...hlavne hlavu hore..plánujete si aj nejakú letnú dovolenku?...skús sa sústrediť aj na iné pekné veci v živote...bábo bude už len čerešnička na torte...naplánujte si niečo pekné na víkend...večeru...venujte sa jeden druhému a užívajte si život...ono to príde 😉
@petulik1991 ale to čakanie je hroznéééé
tak by som chcela, aby to bola pravda, ale kým budem na to myslieť sa toho asi nedožijem..
na Štefana som mala pozitívny ale bolo to len bio... joooj dlhý týždeň to bude
Dneska sa uz zacalo po troch dnoch spinenia pustat aj trocha krvi takze ms je tu 🙂 no co uz,zase nic..aspon ze prisla o par dni skor a dufam ze cim skor zduchne aby sme mihli pokracovat v radovankach. Vam vsetkym cakatelkam vikendovym prajem,aby aspon vam ta mrcha nedorazila :-*
@jaannah To mu sa hovori ze terrible TWW (two weeks waiting) 😀 Ja uz pozajtra testujem, mrle ma zeru..mozno dam testik aj zajtra, ved ich mam 15 haha

@renimac to mi je veľmi ľúto.. ☹ snáď sa rýchlo uzdravíš a môžeš si už splniť tento krásny sen.. želám všetko dobré..