icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

butterfly333
29. feb 2016

@lanci23 to si kde vzala že už dieta má??pokial viem tak nemá,Alebo sa mýlim?

zabka12
29. feb 2016

@renimac moja na to asi odpovede niesu...😒 Ale ty si silna zena, das to!!! Drzim palce😘

lanci23
29. feb 2016

@butterfly333 ved to ukaze dole. 1 dieta. 2 deti, snazi sa. Ospravedlnujem sa.

renimac
autor
29. feb 2016

@butterfly333 nemam. Je to vyznacene ako anjelik, len si to @lanci23 nerozklikla. Nevadi, nemala ako vediet.

lanci23
29. feb 2016

@renimac prepac mi prosim 🙂 nechcela som.

renimac
autor
29. feb 2016

@lanci23 🙂 nic sa nestalo, asi to radsej vymazem, nech to nikoho nepletie.

butterfly333
29. feb 2016

@renimac Ved ja viem moja že sšte nemáš no neboj verím tomu že sa ti to tento rok podarí a možno aj mne,Ved vieš asi čím som si ja prešla prišla som o 4deti operovali mi maternicu mám ju otočenu,porodila som mrtve dieta a vždy ked som od ieta prišla som sa pýtala prečo prave ja aprečo stále ja??No odpoved žiadna,preplakala som vždy celu večnost,no nepomohlo,no viem že kupele mi pomohli,myslím že aj ty by si mala narok nakupele určite by ti pomohli,Neboj podarí sa to aj tebe ver tomu,Myslím na teba a držím ti palce,No a ked som tu čitala že si prišla o dieta no ver že som plakala am mooc mi to bolo luto.

renimac
autor
29. feb 2016

@butterfly333 dakujem, viem, ze si toho prezila este viac. Len aj ta mala nadej, ze aj ja budem raz mama, sa mi vzdialila este viac. Nehovoriac o tom, ze sa uz priserne bojim pokusat sa o to dalej ☹. Aj ja drzim palce Tebe, velmi.

butterfly333
29. feb 2016

@renimac Aj ja som si to po každom potrate vravela že už to skušat nebudem tiež som sa moc bála že o male prídem no aj sa tak stalo,no nakoniec piaty pokus vyšiel,chce to čas a zadarí sa.

miminkavi
29. feb 2016

@renimac ja všetko čo sa mi v živote stane beriem tak, že asi to tak malo byť a všetko sa pre niečo deje..aj keď neviem a nechápem načo môže byť takáto udalosť v živote ženy na niečo dobrá..možno snáď naozaj len nato že to z teba spravý silnejšiu ženu..ktovie..možno raz zistíš prečo..viem, že to čo som ti napísala nie je žiadna útecha, ale myslím si, že na teba musí čakať fakt niečo veľké, keď sa ti toto stalo..a neboj sa..vraj je malá pravdepodobnosť, že sa MMT môže zopakovať viac krát jednej žene..strašne ti držím palce a myslím na teba každý deň 💛

renimac
autor
29. feb 2016

@miminkavi Ďakujem, snáď na mňa naozaj čaká niečo veľké 🙂. Už by som si fakt zaslúžila. Si milá.

jaannah
29. feb 2016

@renimac neviem čo napísať, čas vylieči všetky rany... na to asi nič nedá napísať... veľmi je mi to ľúto... drž sa... ale možno by som asi časom skúsila tie kúpele. A už sa citiš telesne lepšie? Prešli kus bolesti?

renimac
autor
29. feb 2016

@jaannah bolesti sú už miernejsie, aj krvácanie zacina ustupovat. Akurát keď viac chodím alebo niečo robím, ohlásia sa rany. Ale nič hrozné.

miminkavi
29. feb 2016

@renimac neviem síce ako to v takých kúpeľoch prebieha, ale možno má jaannah pravdu..nerozmýšľala si nad tým?? Tak len oddychuj, nech si skoro opäť fit

renimac
autor
29. feb 2016

@miminkavi uvidim, ked mi skonci PN. Mam ist na 2.kolo, na jeden pohovor, tak bude zavisiet aj od toho, ci ma zoberu a kedy budu chciet nastup. Ale uvazovala som uz nad tym.

miminkavi
29. feb 2016

@renimac tak predsa si sa rozhodla, že pôjdeš do práce?? Tak teda nech to dopadne ako si želáš.. Najlepšie keď ti vinde práca, aj kúpele 😉

renimac
autor
29. feb 2016

@miminkavi doma som chcela byť len kvôli otehotneniu, keďže v práci sa mi nedarilo. Ale keďže teraz na tehotenstvo nepomyslam, dám šancu tejto ponuke. Bol by to pre mňa obrovský kariérny aj finančný posun. Tak uvidíme.

renimac
autor
29. feb 2016

@butterfly333 ako to vlastne funguje s tými Lúčkami? Ako o to požiadať, koľko sa dopláca? Ďakujem 🙂

miminkavi
29. feb 2016

@renimac držím palce, nech sa to podarí 👍

nera123
29. feb 2016

@renimac ahoj, dúfam, že už sa cítiš troška lepšie a tiež by som ti želala, aby všetko rýchlo prebolelo..s tou prácou ti držím palce a robíš dobre,..rýchlejšie ti bude ubiehať čas a aj psychicky budeš zamestnaná a po čase určite chytíš chuť skúšať ďalej, neboj..hlavne naber veľa síl a energie.. 🙂 a tie kúpele tiež majú možno svoj zmysel..hlavne keď bude aj vonku príjemne teplúčko môžeš tam načerpať veľa pozitívnej energie a trošku sa rozmaznať 😉 zaslúžiš si

renimac
autor
29. feb 2016

@nera123 Ďakujem 🙂 snáď bude tak ako píšeš 😉.

petulik1991
29. feb 2016

Ja som dnes robila test, aktual e 11DPO a biely ako tvaroh...chrrrr..Uz nech pride ms a aj dalsia ovulacia

jaannah
29. feb 2016

@petulik1991 kedy máš dosť ms?

petulik1991
1. mar 2016

@jaannah Bud dnes alebo zajtra, mavam 12-13 dnovu lutelanu fazu

jaannah
1. mar 2016

@petulik1991 no držím palce... a aké máš pocity?

renimac
autor
1. mar 2016

Pochvalim sa aj tu, no a co? 🙂 taketo mam ja uzasne dievcata v skupine, ktore sa mi postarali o prekvapenie a usmev na tvari. Boli aj slzy, ale iba od stastia 😉. Baby, ste super a ja Vam dakujem z celeho srdca!!!!

butterfly333
1. mar 2016

@renimac to je krásne 🙂 🙂

miminkavi
1. mar 2016

@renimac waw..to je naozaj krásne 👏👏👏

petulik1991
1. mar 2016

@renimac nadherne 🙂 Snazilky blaznive

petulik1991
1. mar 2016

@jaannah Pocity? Ziadne..obcas citim nieco v podbrusku, ale tak klasicky ako pred ms. Konecne ma trochu pobolievaju prsia, ale iba na dotyk. Dnes 12DPO a test jednociarkovy :( Nevadi..cca za 16 dni mame dalsi pokus