icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

petulik1991
15. apr 2016

Baby, poradte. Podla foto,ktory den cyklu by som mohla brat test ako pozitivny? Nie vzdy sa mi podari zachytit ten vrchol, ale podla vas ktory je najblizsie k pozitivnemu?

renimac
autor
17. apr 2016

@petulik1991 mne ani jeden nepride pozitivny ☹.... Ale najblizsie k tomu mal ten 14-15 DC.

martinaj
17. apr 2016

@petulik1991 ja tiez taketo tento cyklus... ani podla teploty nebola ovula a o som 24dc....😔 aj ked posledne 2 dni som nemerala..... uz to kaslem

petulik1991
17. apr 2016

@renimac Preto sa pytam, ze ktory bol najblizsie k tomu. Lebo teplota uz je hore, takze neviem vlastne, ze ktory den ovu bola. Mne sa najviac zda vecerny 13-14DC najtmavsi lebo ten bol robeny z 3 hodinovej koncentracie, potom ten rano na druhy den bol z celonocnej a uz bol bledsi. Ten vecerny 14-15DC vysledok je blby, lebo som ho nechtiac cely namocila. Ako vravim, necham sa asi prekvapit 😀

petulik1991
17. apr 2016

A viem, ze bola, lebo ma bolia bradavky 🙂 To po ovu vzdy, az potom neskor prsia

petulik1991
17. apr 2016

@martinaj Ja som ovulku praveze uz mala, 3.den mam zvysenu teplotu, ale ovu test nebol ani jeden uplne pozitivny. Zaujimave

petulik1991
17. apr 2016

@renimac Inak co je este zaujimave, ze som ovulovala z rovnakeho vajecniku ako minuly cyklus. Viem to podla bolesti, ktoru vzdy mavam pred ovu

renimac
autor
17. apr 2016

@petulik1991 ja zajtra zacinam dalsi cyklus, tak drzim palce aspon Tebe 🙂

renimac
autor
17. apr 2016

@petulik1991 ja to mam tiez tak.... Dva krat z jedneho a potom dva krat z druheho...

petulik1991
17. apr 2016

@renimac Toto je moj posledny cyklus na slepo. Dalsi uz idem k lekarovi pre papiere do CAR, nemam na to nervy a psychiku. Som z toho velmi nestastna.. Dakujem ti moc za podporu, ale asi je to zbytocne. Sex sme mali 2-3 dni pred ovulou. Ach, co my si musime vytrpiet, vsak? Ty si teraz neovulovala vobec teda?

petulik1991
17. apr 2016

@renimac Moc sa mi po tom potrate netvori vela bielkoveho hlienu :( Tento cyklus bol len na 13DC, kedy bol aj sex a potom som nic nevidela

renimac
autor
17. apr 2016

@petulik1991 ovulovala, ale hovno z toho.... Pardon za vyraz.... Zajtra zaciname 30.cyklus snazenia, pre mna osobne posledny, kedy do toho vkladam nadeje. Potom si asi kupime kocura, lebo inak ma odvezu na psychiatriu.

renimac
autor
17. apr 2016

@petulik1991 ja som ho mala dost a nepomohlo 😉

petulik1991
17. apr 2016

@renimac Ja ked som v novembri otehotnela, tak som ho mala neurekom, naozaj, az to s prepacenim spliechalo 😀 😀 😀 a teraz kokso..nic. No, snad IUI by nas mohlo zachranit. Neviem ci mi daju stimulku, ak ovulujem

petulik1991
17. apr 2016

@renimac Vobec sa za vyraz neomluvaj, ja to citim rovnako. My sme zatial len na 17.cykle, ale uz teraz mam hlavu v smutku. Musis byt silna zena, obdivujem ta 🙂 Ja mam psa a morske prasiatko, nepomaha

renimac
autor
17. apr 2016

@petulik1991 ja zas naopak... Ked som v januari otehotnela, nemala som plodnych hlien ani jeden den. Teraz dost a aj tak nic. My to potiahneme do juna a ked nic, zrejme navstivime Brno.

renimac
autor
17. apr 2016

@petulik1991 silna? Ja som zrela na psychiatriu 😀. Zvazujem navstevu psychologa... Inak asi nacisto podlahnem depresii....

petulik1991
17. apr 2016

@renimac Ja by som uz davno chodila ku psychologovi, ale k holandskemu nejdem. Neviem po holandsky tak dobre a zase po anglicky sa mi to rozoberat nechce. Dost co si potrapim jazyk v CARe 😀 My sme pouzili aspon ConcievePlus gel a vyskusali tu domacu inseminaciu ala spermie priamo na krcok. No uz si pripadam ako sibnuta..V Brne je dobre CAR? Priatelovej sestrenici muz je gynekolog v akomsi peckovom CARe v Prahe, oplodnoval aj Gottovu manzelku. Skoda, ze ho mame daleko. Uz by som tam stala 😀

renimac
autor
17. apr 2016

@petulik1991 ano, citala som dobre referencie a Brno je blizko... Na SVK velmi centra nerobia umele bez hormonov a tie ja do seba davat nebudem. Moje telo ich odmieta a konci to zdravotnymi problemami.

petulik1991
17. apr 2016

@renimac Ja som tak rozmyslala, ze naco stimulku, ked ovulujem. Ale viem, ze to robievaju aj tak. Ved uvidime. Teray som momentalne nasadila utrogestan prvy krat, tak som zvedava, aky dopad to bude mat 😀

renimac
autor
17. apr 2016

@petulik1991 drzim palce 🙂

petulik1991
17. apr 2016

@renimac Dakujem, budem updatovat 😎

jarusmischo
17. apr 2016

@renimac Ahoj, tiež zajtra začínam cyklus 🙂 Tak budeme v tom spolu. Neviem, či si pamätáš, dávnejšie sme si tu spolu písali, potom som to vzdala a len občas si vás tu prečítam. My ťaháme už 4. rok snaženia. Ja už ani nemám veľmi energiu o tom rozprávať, proste každý mesiac iba čakám. Dokonca ma to už ani nesklame, len občas taký hrozný smútok, žiaľ a otázka PREČO?

renimac
autor
17. apr 2016

@jarusmischo ahoj, ano, pamatam si Ta 🙂. No, ja som mala horsie a lepsie dni, ale po februarovom mmt som psychicky na dne a prestavam to zvladat. Nemame v okoli uz takmer ziadnych bezdetnych kamosov a sme tym padom tercom utokov na nasu osobu, ze kedy konecne aj my. Keby ludia neboli taki hlupi a zlomyselni, tak by sa to aj lahsie znasalo.

jarusmischo
17. apr 2016

@renimac Úplne Ti rozumiem. Je mi ľúto, čo si si musela zažiť, sama by som to nezvládla v pohode, to sa ani nedá. Okolie ja už neriešim. Dokonca som tento týždeň reagovala na jednu pripomienku tak, že my sme si už tak zvykli byť sami, že nám to vyhovuje, že nemáme záväzky, môžeme kedykoľvek ísť, čokoľvek robiť ... tá pani, ktorej som to hovorila zabudla aj ústa zatvoriť. Sama som nad sebou vyvalila oči, že čo to hovorím, ale jej pohľad ma potešil, konečne som sa nenechala hlúpymi pripomienkami zložiť na kolená, ale cítila som sa, že mám navrch. Je to somarina, ja viem, ale mne to v tej chvíli zdvihlo sebavedomie. No a ešte k zverom. My sme si kúpili zajaca 🙂 Je to poriadna psychohygiena. Keby sme bývali na dome, hneď by som brala psíka.

renimac
autor
17. apr 2016

@jarusmischo ved toto, ze byvame na byte... Inak by sme uz davno mali zverinec 😀. A ano, ja sa uz tiez snazim odpovedat tak, ze tym druhu stranu vyvediem z miery 🙂. Ideal aj naseriem. Musim uz branit samu seba, nie brat vkuse ohlad na inych. Oni ho tiez na nas neberu....

jarusmischo
17. apr 2016

No presne, tým ľuďom to nedochádza, oni si ani podľa mňa neuvedomujú, že nám tým ublížia ... Kolegyňa mi tiež povedala, že na čo čakám, že čo nejdem na materskú, že či mi tak strašne záleží na peniazoch... musela som odísť na wcko a vyplakať sa... celý týždeň som bola z toho mimo a potom som si povedala DOSŤ... je to náš život a ostatných doňho nič!!!! Dnes som pozerala podmienky pre adopciu nadiaľku. Začíname o tom uvažovať.
@renimac

renimac
autor
17. apr 2016

@jarusmischo my uz tiez uvazujeme o vsetkom moznom... Len moj manzel stale veri, ze sa nam to podari tento rok. Vy ste skusali aj umele?

jarusmischo
17. apr 2016

@renimac Nie, zatiaľ sa na to ešte necítim ... Viem, že by som neúspešné umelé psychicky nezvládla ... a potrebovali by sme darcu ☹ a to mi tiež zatiaľ nevyhovuje, možno časom dôjde aj k tomu ...

jarusmischo
17. apr 2016

@renimac Aj to, čo som napísala v príspevku vyššie je dôvod, prečo tu veľmi nepíšem, pretože vy tu v skupinke máte šancu, máte nádeje... my nie, ako hovoria lekári, pomohol by už len zázrak ... ale pokiaľ máte obaja dobré výsledky, tak raz sa to podarí ....