Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@jaannah Hlavne nech je tam ta ciarka aj zajtra, lebo ma slak trafi 😀 Ked bude, tak uz musi vydrzat aj babo!!
@petulik1991 zajtra dajte vedieť ako, ale isto tam bude
@jaannah Daaaaaam :*
@petulik1991 nabrala som odvahu sa sem na par minut kuknut a co vidim? 🙂 gratulujem moja!!! Som rada, ze Vam to s @e.vacka obom vyslo.... Drzte sa.
@martinaj nezacala si brat nieco, sa mi zda, ze Inofolic? Mne toto urobil, ked som ho zacala brat. Predlzil mi cyklus o 4 dni.... Ale bola by som radsej, keby si bola tehu.... Ja? Tak par dni po menzese a snazim sa nezblaznit sa od smutku 🙂. Od 16.5. nastupujem do novej prace, tak to na MK nebudem asi velmi casto.
@renimac Ano, mna to takto prekvapiko tiez 🙂) Vobec som to necakala 😍❤❤❤ Dakujem :* :* :* Ako sa majkas?
@renimac zlatik, ja aspon pusu posielam 😘
@petulik1991 božinkuuuu gratulujem. Veď ty si tehulka a ja ani neviem, dlho som tu nebola 🙂 Srdečne ti blahoželám... kedy sa chystáš k dr. škoda , že ste to nestihli do decembroviek 🙂
@senselinka dakujem zlatik, aj ja Tebe.... Myslim na Vas vsetky, len sem teraz moc nechodim, lebo som bola na tom psychicky velmi zle.... Ale uz sa to zlepsuje. Pozerala som aj skupinu, vidim, ze vysledky nedopadli moc dobre, tak dufam, ze nastavia liecbu, ktora zaberie na 100%, aby mala Eli coskoro surodenca.
@petulik1991 ja sa majkam na .... Bola som psychicky v riadnych sra*kach, lebo som dufala, ze po tom mmt uz nebudem musiet tolko cakat. Ked sme sa zacali snazit, mala som 27 rokov, o dva tyzdne 30. Tesim sa z Vas, fakt velmi, ale srdce mi puka od zialu, ze my stale nic. No, ostavam mi len sa modlit. My uz viac urobit nevieme.... Skusili sme vsetko.
@e.vacka dakujem moja
@renimac viem, chapem, drz sa, nech si vporiadku a skoro sa nám vráť 💖
Ja uvidim, veľa možností mojej liečby uz nemam... Tak dúfam, že toto bola hlúpa nahoda
@renimac Naozaj ta chapem :( Viem ake to je, ked sa ti nedari a sama gratulujes inej zene, co prave otehotnela. Za to ti moc dakujem, lebo viem ake je to tazke sa v takom pripade tesit uprimne z tehotensta inej. Ja pevne verim, ze sa ti coskoro podari ten maly velky zazrak a buduci rok isto rodis! Ja to viem :* Drzkam ti vsetky palce aj na nohach, len to nevzdavaj 🙂 A vzdy eexistuje to zachranne lano-CAR. Hlavne hlavu hore bejby 🙂 Ja som tiez tento cyklus otehotnela uplne nahodne, len sa musim modlit, aby sme sa dostali z prveho trimestra uspesne
@e.vacka Dakujem ti krasne ❤❤❤ Len aby to uspesne pokracovalo az do konca. Nic viac si neprajem 🙂
@petulik1991 všetko bude v poriadku!!
@e.vacka Dakujem za povzbudenie :*** ako tvoje babenko?
@petulik1991 ja som bola u dr. v pondelok , ešte bolo skoro, nevidel srdiečko tak kontrola bude 9.5.2016, neviem sa dockať...ty si už bola u lekára? ako sa cítiš? ja sa cítim uplne netehotno...až mi je to divné. Nebýva mi zle, nemám chute. Pri prvom tehu som zvracala denno denne do šiesteho mesiaca...
@e.vacka Noto ja zase dnes od rana valim chleba s maslom syrom a dalsi s medom a nemozem sa dojest :D Ale okrem didin bolavych,obcasny tlak v podbrusku a to horko, ine asi ani nic. Ale zeby som sa nejako specialne citila, to ee, este mam skoro, len som sa prehupla dnes do 5tt 🙂 ja len dufam, ze mi nebude byvat zle, lebo 2.vecer po sebe som mala kyselinu, snad to nebolo z tehu
@petulik1991 tak na priznaky je asi ešte skoro. Hlavne nech je všetko v poriadku a nech sa fazulky pekne vyvíjaju .... strašne sa tešííííím.
@e.vacka Tebe sa uz mozu vyskytnut! Vraj od toho 6tt lubia udriet a potom uz naplno 😀 Nech mi je aj zle, ale fazulka nech sa krasne vyvija 🙂 Aj ja sa moc moc tesiim!! Ja som medzi prvymi januarovkami hihi
@petulik1991 Gratulujem k tehu 🙂 Chcem sa spytat, co myslis ze zabralo? Skusala si tento cyklus nieco ,,nove"? 🙂
@lucy717 No skusala, utrogestan 🙂 Mala som zlu funkciu zlteho telieska po MA
@petulik1991 no možu sa vyskytnúť, nech sa mi to ráta ...vydržím všetko 🙂 čo by sme neurobili a nevytrpeli pre drobčekov.

@petulik1991 čítala som už v skupine, teším sa s tebou a držím palce, nech to vydržíííí