icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

martinaj
1. máj 2016

@renimac vsak som uz treti mesiac doma 😀 na sluzobku staci, ze chodi mm

renimac
autor
1. máj 2016

@martinaj no ja som bola doma 4,5 mesiaca.... Prvy sa podarilo, pamatas, ale na ho*no to skoncilo. A teraz ani ta po*rata ovu nechodi. Vrrrrr....

martinaj
1. máj 2016

@renimac nemala si ovu odvtedy?

renimac
autor
1. máj 2016

@martinaj podla mna mala, citila som vajecniky, ale tento cyklus zatial nic...

martinaj
1. máj 2016

@renimac este len dojde, neboj 😉😙

butterfly333
1. máj 2016

@renimac
@martinaj Baby ja už som doma od apríla 2015 ide ma porazit. 😝

martinaj
1. máj 2016

@butterfly333 mne je doma dobre 😂

renimac
autor
1. máj 2016

@martinaj aj mne 😀 ale uz idem robit, nech ma nelaka skocit z toho balkona 😀

butterfly333
1. máj 2016

@renimac aj ja stale chodím na balkonže skočím neskočím no ja sa bojím výšok aj ked sme len na piatom.,

petulik1991
1. máj 2016

@renimac To ti verim..ja si to neviem ani predstavit. My sme sa natriasali v podstate 16 cyklov a zdalo sa mi to ako vecnost (teraz musis ocami prekrucat)
@butterfly333 Sex sme mali pri tej ovu tiez uz iba koli plodeniu 😠

Baby ale poviem vam, ze tento krat, ako som otehotnela, tak mesiac pred tym som prestala brat vitaminy, po ovulacii (bola tu sestra) som pila kazdy den vino, pivo. Aj som fajcila, co ja uz nefajcim, ale ten tyzden som veru bola ako komin a totalne ignoracia z mojej strany, ze by to mohlo vyjst z toho jedneho razu tak som si uzivala konecne zivot naplno a bola som stastna. Hovorila som si, ze tento cyklus to nevyjde aj tak, ale dalsi priatela nikam pocas ovu uz nepustim a dalej som neriesila. Zvykla som pocas ovulacie plakavat, ze sa nam to nepodari a stresovala som aby sme to stihli

renimac
autor
1. máj 2016

@butterfly333 ja sa tiez bojim vysok, ale neskocila som z ineho dovodu. Bala som sa, ze s mojim "stastim" to prezijem a ostanem na voziku 😀.

butterfly333
1. máj 2016

@petulik1991 inak aj ja som som začala doma popíjat vínko segra byva vedla mna tak knej na vínko ona knám atak čo som predtým vobec nepila som sa bála čo ak som tehu nebudem pit aj som rozmýšlala že kašlem na všetky vitamíny no asi to pozvolním viace další cyklus ,už ma nebaví čajíky vitaminy atd

renimac
autor
1. máj 2016

@petulik1991 no, tak ja k tomuto stavu dojdem asi po 48 cykle, do prcic.

butterfly333
1. máj 2016

@renimac ved ani ja by som neskočila velmi sa bojím o deti čo snimi že budu bezomna su moj život to by som nikdy nedokázala chcem tu byt s nimi čo najdlkšie ako sa unas v rodine doživa okolo 90-100rokov

renimac
autor
1. máj 2016

@butterfly333 no ja taku motivacia nemam, kedze deti nemam 😀. A mozno by moj muz mal sancu mat deti s niekym, kto by mu ich dal.

butterfly333
1. máj 2016

@renimac ale tak nehovor deti budeš mat neboj tento rok sa zadarí. 🙂

renimac
autor
1. máj 2016

@butterfly333 keby si tak mala pravdu...

petulik1991
1. máj 2016

@butterfly333 Presne to som si ja povedala minuly cyklus, ze seriem na vsetky vitaminy!! Islo to len do penazi a ziaden realny ucinok to nemalo! Pokracovala som len v brani listovky. A mam nanovo nasadeny utrogestan, koli tomu spineniu pred ms, ze reku tak skusim, ci spinenie prejde. Nielenze ziadne nebolo, ale aj bum..Velka suhra okolnosti a obrovska nahoda
@renimac Ku akemu stavu? 🙂

renimac
autor
1. máj 2016

@petulik1991 ze ignoracia a neriesim 😉. Ja sa spolieham uz len na novu pracu. Ze ma zamestna nakolko, ze nebudem mat cas mysliet na nic.

petulik1991
1. máj 2016

@renimac Inak tiez mam novu pracu, som v nej len 3.tyzden 🙂 Ignoracia a neriesenie bolo z mojej strany iba tento, vyslovene iba tento cyklus. Koli tomu, ze priatel isiel na tu sluzobku a mala som tu sestru so synovcekom..inak by som bola dobre nasrata, ze odisiel pocas ovu 😲

renimac
autor
1. máj 2016

@petulik1991 ej, tak budu radi 😀.... No a co? Praca bude aj o tri roky, babo nemusi. A paci sa ti?

petulik1991
1. máj 2016

@renimac Vobec sa mi nepaci, zobrala som ju len ako z nudze cnost, kedze sme sa stahovali a bez prace som bola uz takmer mesiac. Ale priatel teraz ma pohovory tieto dni, v piatok mal skype s viceprezidentom firmy, takze sa este mozme vratit do BA. Samozrejme v pripade, ak by to klaplo. Velmi by som sa chcela vratit ma SK. To je moj sen ❤

senselinka
1. máj 2016

@renimac zlatik, keby teória s chlapcami v den ovu a dievčatami pred ovu bola 100 % pravda, tak všetky ženy, čo idú na IUI v den ovu, by mali chlapcov... A my máme Eli 😀
Akoze chapem, že tebe ide o opačný princíp - či vydržia mužské spermie do ovu, ale aj to si myslím, že áno... Nesil ten sex, keď nie je chut. Ja som tak bola v strese cyklus, čo som otehu,že nestíhame, nesexujeme, lebo bol mm v práci, potom hádky dookola, v pláne bolo presexovať celý týždeň a nakoniec bol sex až v sobotu... A vtedy sa zadarilo.

butterfly333
1. máj 2016

@petulik1991 moja dcerka má zajtra narodky 10r potom segra no bude rošošo alkohol a tak kašlem aj ja na všetko ide sa žit. 😀 😀 😀

renimac
autor
1. máj 2016

@senselinka oki, potesila si ma 🙂.

renimac
autor
1. máj 2016

@petulik1991 tak drzim palce, nech to vyjde 😉.

petulik1991
1. máj 2016

@butterfly333 Pekne si uzi a bud stastna 🙂
@renimac Dakujem!! To by som sa uplne rozplynula uz od stastia

nera123
1. máj 2016

babeny konečne tu cítim trošku pozitívnej energy...presne ako hovorí butterfly333..nezabúdajme žiť, aj keď bábätko chceme najviac na svete..nezabúdajte na svoje polovičky, nech sa necítia len ako spermobanky...treba dať pocítiť, že sme tu na svete aj pre nich..nie len pre to aby sme s nimi otehotneli..ja mám v piatok/sobotu dostať červenú, ale strašne nechceeeeeem...neviem či sme stihli ovulu, lebo som mala v práci taký ťažký týždeň, že som len prišla domov, uspala malého (zároveň aj seba) a zase ďalší podobný deň..myslím, že ovulka bola 14DC a my sme mali sex 15DC..tak uvidím..chcem si v stredu ráno spraviť test, nevydržím 🙂 renimac a kedy nastupuješ...ja mámdobrú robotu, len to tam strašne ulietané a je toho veeeľa..normálne keď si chcem nahlásiť dovolenku na leto, robia problémy, že keď budem preč týždeň, nebudem stíhať potom robotu...šiši..už chcem bzť tehotnááááá

nera123
1. máj 2016

@petulik1991 inak gratulujeeeeem tii 🙂 nebola som tu strašne dávno, veľmi sa s tebou tešíííííím..dúfam, že si tu rozsiala už veľa bacilov 😀 nech si zdravé kinderko aj s tým prekvapkom v brušku 🙂

salmas
1. máj 2016

@renimac Tak podľa toho by sme mali dievča, ale máme chlapca. Takže na toto sa vôbec nedrž. Mne tiež jedna taká tetuška povedala, že prvé bude dievča, no a nie je. Potom mi však hovorila, že ona vidí duše, že je to síce chlapec, ale môže mať dievčenskú dušu 😁A teda veľa krát si na to pri ňom spomeniem 😀 A to snaženie sa, mám pocit, že to netreba siliť. Naposledy sme to dali len v deň pozitívneho ovu testu a vyšlo to, síce to nedopadlo dobre, ale vyšlo. A keď sa tu už rozoberá všeličo, tak v mojom prípade asi pomohol aj orgazmus, ten teda pri tomto snažení mám dosť málo, keďže je to celé také silené, naplánované.