icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

renimac
autor
23. okt 2015

@jeinabe mozno splodite trojcata, kazde iny den 😀 😀 😀

jeinabe
23. okt 2015

@e.vacka no čo ti poviem 😕 😕 😕 ???To asi ten grepový džús, šak som vypila 2 litre.... 😝 ..ja nechápem....ako nemám pravidelný cyklus a hlieny mi začali v sobotu, ale od utorka sa mi to rozbehlo úplne.....tak viem čo sa to so mnou deje???

e.vacka
23. okt 2015

@renimac aj ja mám dostať ms za 8 dní 🙂 budeme čakať spolu???

renimac
autor
23. okt 2015

@e.vacka to by bola riadna sranda 😀 ... Budem Ta sledovat 😉.

jeinabe
23. okt 2015

@renimac teraz si ma dobre pobavila 😀 😀 😀 ...len to nie, my by sme to asi psychicky ani fyzicky nezvládli......ale to jedno by tam mohlo byť a straaaašne chcem dievčatkoooo.....

e.vacka
23. okt 2015

@jeinabe tvoj manžel je ako môj ..aj pre neho je milovacka relax, len posledné tri dni som taká skapata , že odpadnem pri malej a na sex ani nepomyslim..

jeinabe
23. okt 2015

@renimac
@e.vacka baby tak ja čakám s vami, ale asi to bude pár dní neskôr....ale šak my nejdeme čakať MS, ale testy pôjdeme kupovať......

renimac
autor
23. okt 2015

@jeinabe ja som tiez velmi tuzila po dievcatku, ale uz 3 jezibaby mi povedali, ze budem mat chlapca a az potom dievca. Ale teraz mi je to uz jedno. Len nech je uz s nami 😉.

e.vacka
23. okt 2015

@jeinabe my túžime po chlapčekovi, teda mne je to jedno ale mala chce veľmi braceka..

jeinabe
23. okt 2015

@e.vacka presne tak.....a keď som po 12hod nočnej, tak večer sa mi už nič nechce, ešte si zdriemnem pri malom kým zaspí a potom ma ešte len čaká tá najväčšia robota 😝 😀

e.vacka
23. okt 2015

@jeinabe ty si sledujes hlien..je normalka, mať týždeň pred ms biely hustý??

jeinabe
23. okt 2015

@renimac ty tam never na žiadne ježibaby......ani sa na nich nespoliehaj.....vykašli sa na také veci a bábo príde neboj.....

@e.vacka môj malý povie, že nechce bábätko, ale v meste každému pozerá do kočíka 😀 ...nechce, aby som išla pre ňho do nemocnice......

renimac
autor
23. okt 2015

@e.vacka sa ti do toho votrem, ale ano je. Niekedy znaci tehotenstvo, niekedy to je znak neplodnych dni.

jeinabe
23. okt 2015

@e.vacka tak tej pravej sa pýtaš...ja tomu nerozumiem.....mne aj tak príde približne vždy rovnaký 😀 ....a potom keď nejaká malá zmena tak už googlim.....

jeinabe
23. okt 2015

@renimac ty už máš všetko naštudované, teba sa budem pýtať na každú moju zmenu.... 😉 , nemusím googliť.....

renimac
autor
23. okt 2015

@jeinabe no ja som ich nevyhladavala, ale to je na dlho. Proste stali sa nam divne veci a tieto zeny mi vosli do cesty a v roznom casovom odstupe na mna vytiahli tuto novinku.

renimac
autor
23. okt 2015

@jeinabe heh ja som uz chodiaca encyklopedia 😀 😀 😀 😀

e.vacka
23. okt 2015

@renimac ja som z toho debil....ďakujem za odpoveď..

jeinabe
23. okt 2015

Baby rada som si s vami popísala, ale už musím ísť uspať malého a šup do postele, ešte ma čaká robota 😀 😀 😀 .....

@e.vacka ty máš manžela doma, tak tiež môžeš, zázraky sa dejú aj mimo plodných dní....a renimac má večer sama pre seba.....dobrú noc.....

renimac
autor
23. okt 2015

@e.vacka 😀 😀 😀 mozeme zalozit skupinu debiliek namiesto snaziliek, aspon by sme boli ine. 😝

trdielko149
23. okt 2015

@jeinabe ja ti velmi dakujem ale obdivuhodna nie som ani nahodou...som len obycajna mama obycajna zena ...zena co sa snazi ist dalej brat zivot tak ako prichadza ..zenska co blaznivo sialene velmi tuzi po babatku to ma teraz pohana vpred... Z celeho srdca Ti Dakujem 💟

e.vacka
23. okt 2015

Ja mám dnes večer babinec ... moj miláčik robí..celý víkend varujeme 13 ročnú sesternicu..idem sa mojim babam venovať..pekný večer dievčatá..

lestate
24. okt 2015

@e.vacka
@renimac
@jeinabe ... ja sa pridam tiez k vam, ja mam mat ms tiez o 7 - 8 dni a neviem sa dockat ci to vyslo, ci nie.. neviem si predstavot, ze to vyslo (na prvykrat), ale popravde v kutiku duse dufam, ze ano 🙂 .. uz po par dnoch si moja psychika vymysla rozne priznaky, ze sa uz citim ako blazon :D

senselinka
24. okt 2015

@renimac ja ti poviem, co je super nacasovanie... Mat ovulku ako z knizky, hlien az za usami a v jeden cyklus sa pohadat s mm tak, ze sme sa tri dni nebavili, druhy bol 5 dni na sluzobke v Taliansku a treti (rozumej teraz) travim ovu v nemocnici s malou... Niekomu tam hore ale ozaj zalezi na tom, aby sme to babo nemali... 😬 Alebo si s mm odskocime do skladu, ked za nami pride... 😇 Bo ani ziadny fesi lekar tu nie je, ze by som jeho vyuzila 😁

e.vacka
24. okt 2015

@lestate ahoj, uplne ta chápem, ja sa od rána tiež sledujem, ale pms mám ako z veľkej knihy, tak asi nič..

trdielko149
24. okt 2015

Bože baby ja dnes ráno som mala taký silný pocit a "chtíč" že "urob si test,urob si ten blbý tehotenský test !" ale vykašlala som sa na to,doktor povedal že stredu ...tak si počkám do stredy ... a teraz ma zhrýza že neviem na čom som 😀 som strašná?! no som 😅 😝 akože snažím sa nesledovať sa ale posledné dni mám aj chute príšerné,aj nejaké voňavky mi smrdia čo mám doma MS furt nič a dnes v aute keď sme šli k našim k obedu normálne mi bolo zle! a raňajky som mala jogurt o 8 potom šup do práce a o 11 som myslela že tie balóny a výzdobu zožeriem 😀 totiž ja zdobím svadby,oslavy a fúkam balóny héliom 🙂

e.vacka
24. okt 2015

@trdielko149 fiiiha tak keby som takéto príznaky mala ja už aj si robím test. koľko dní si po ovu?

renimac
autor
24. okt 2015

@trdielko149 ja mam tieto priznaky uz rok vkuse 😒 ale u Teba to moze byt naozaj tehu. Daj urcite vediet 😉.

trdielko149
24. okt 2015

@e.vacka ja netuším ja si absolútne nič nepočítam a nesledujem 😀
@renimac dám neboooj 🙂

kris1994
24. okt 2015

je to zaujímavé čítať. 🙂 my sme sa začali snažiť 27.Mája a už 17.júna mi vyšiel prvý pozitívny test. Na nešťastie som o bábatko spontánne prišla hneď päť dní nato. Teraz sme si chceli dať pauzu až do Vianoc , tak že "budeme si dávať pozor prerušovanou súložou" (ha ha 😀 ) a dnes mi menzes mešká už týždeň. Príznaky mám a dnes dokonca slabučký výtok, čo by mohlo byť uhniezdovanie, ale test zatial negatívny, tak veľmi by ma to aj potešilo ale chcem počkať ešte aby som nezostala sklamaná, držím Vám palce. 🙂 🙂