Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@renimac Ani mna to nebavi. Nemyslim tym zurky 🙂 Ale flakaj sa ako nastrocna, chod si sadnut aspon do podniku, vzdy si daj vinko, pivko. Urob nieco blaznive. Chod do zabavbeho parku, hocico 🙂
@petulik1991 nesedim cele dni doma, neboj 🙂. Mame akcny zivot, ale to sa mi rozpisovat nechce 😉. Hold, niekomu nie je sudene mat deti, treba sa s tym len zmierit. Mozno to raz dokazem. Drzte sa, Peti, papa.
@zabka12 ale ved si sama nasad ten duphaston az po ovulke. Odsleduj si to. Naco si dobrovolne bloknes ovu?
@petulik1991 @renimac zenusky, potrebujem rozbehat cyklus a pytala som sa na to blokovanie ovu... Tak dufik ju neblokne ale ju spusti aj ked vajko nedozreje... Cize tak.... Este ma caka jedno balenie a potom budeme prestavovat mozno naneskor😐 nuz uvidime treba vela optimizmu😎
@zabka12 Neviem no, duphaston ovulku isto nespusti. Preto sa nasadza az po nej 🙂
@petulik1991 no proste vajko ide tak ako je, cize nemusi byt dozrete... No a tiez som si myslela pred rokom, ze blokuje, ale aj ovu testy aj sono ukazalo, ze prebehla... Tak potom neviem😒 ale nakolko ja som mala mozno par krat. Za rok ovu... Tak dufik ma nerozhadze😆😎
@zabka12 Mne doktor tiež tvrdil, že neblokuje. Mne pomohol, mala som krátky cyklus, špinenie pred MS. Začala som ho užívať na 16 deň aj keď som podľa testov nemala ovu a ďalší cyklus som mala ovu už na 7 deň. Neviem, či to spôsobil Duphaston, ale ak žena nemá cyklus ako má byť, tak si asi nepomôžeme. Mne ho doktor predpísal na upravenie cyklu a ešte mi odporučil 2x denne Inofolik. Mne to pomohlo aj keď to teda neskončilo dobre. Teraz, keď mi dojde MS po kyrete, tak budem pokračovať v užívaní. Inak, ja som si povedala, že snáď doktor vie čo robí 😁, tak sa mu snažím veriť
@petulik1991 @renimac ako sa máte??
@e.vacka Ajoj, ja dobre 🙂 Akurat som sa vcera dozvedela, ze ma vyhodili z prace, vraj som neproduktivna (tehotna) 😀 No nejako ma to nestve, lebo aj tak mi je zle a aspon nemusim stresovat, ze musim ist do prace. Inak vsetko v poriadku zatial. Kupila som si aj fetus doppler a srdiecko je uz krasne pocut, tak to mame s priatelom kazdy vecer ako uspavanku 🙂 V pondelok mam utz na stanovene terminu porodu. A ty? 🙂 Inak mi je hrozne zle, vraciam a moc nejem-nemam apetit
@petulik1991 juuuj tak to sa teším... že je všetko ok. V robote sú riadni svianiari, že ťa vyhodili ale aspoň budeš vegetiť doma. nad fetus dopplerom rozmýšľam aj ja... ja som bola v pondelok na prvom skriningu... neskutočný zážitok, uplne som bola dojatá...miminko má 5 cm 🙂 lekár všetko pokontroloval, všetko je v poriadku... mne už zle nebýva, čo ma teší lebo pri prvom tehu som zvracala do 6teho mesiaca ... držím palce a krásne tehuľkovanie...
@e.vacka No su to hajzli, ale nevadi, aspon ma odbremenili. Aj tak, ked som zvladla prist do prace, tak som chodila na wc kazdu pol hodinu vracat, bola som mizerna. Takto mam aspon klud a relax dat sa dokopy, bo presne o dva tyzdne ideme na dovolenku a nechcela by som ju stravit nad zachodovou misou 😀 Ja pojdem na prvy skreening asi az po dovolenke a to budem uz 14tt, na kazdy utz sa vzdy moc moc tesim 🙂 Inak ten doppler je fantasticka vec, vzdy, ked sa mi nieco nebude zdat, skontrolujem srdiecko a mozem si vydychnut. Aj tebe prajem krasne tehulkovanie!!

@renimac no ja som sa ani po ovu zas nedostala... A uz od dnes dufik, cize zrejme je to... Nevadiiii,nevadiiiii raz sa to podari😎 😘😇