Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@balikova dakujeeeem.dam aj partnerovi precitat 😃
@zuzka71291 ha, ha.. daj 😀 moj uz poctivo berie tie vitaminy, co spominaju 😀
@vierocka888 @malcica @roxy80 @karolinagabika @luna90 @majuskabobi dlho sme o Vas nepoculi, ako sa Vam dari?
...ja vám ani nepíšem, lebo naštvaná som :D Ovu som mala asi včera a manžel odišiel v nedeľu skoro ráno :-/ Tak čakám, kedy vy začnete pridávať foto s // ;) Ale v sobotu večer som cítila bolesť (zrejme praskol folikul), ale tu asi len zázrak pomôže... Z mobilu pridám foto, aby ste vedeli, že som vás mala na mysli v rámci predchádzajúcej výzvy ;)
@renimac meriam vždy ráno po zobudení, teda cez týžden cca o pol 6 a cez víkend o 7.. a meriam vždy v puse.. myslela som si, len ma trošku pobolieval ten minulý týždeň vaječník a aj ten výtok, ale už som úplne debilná z toho.. Dr. mi nasadil Duphaston a inofolic, lebo som to mala nepravidelné, tak ak toto bolo anovulačné tak dúfam že budúci mesiac to už bude OK :(
ked tak čitam prispevky co všetko sa ma a nema robit,aby žena otehotnela,,sa divim,že ludstvo nevymrelo 😨
Ak prebehne ovulacia, tak sa teploty drzia hore a neklesnu pod ovulacnu teplotu min. 3 dni po sebe, tebe to skace ako na centrifuge ☹. Neskusala si si zalozit konto na fertility friend? Tam ti to aj vyhodnoti, kedy bola ovulacia. Mne to sedi uz 4 cykly aj podla bolesti vo vajecnikoch. Ale ja uz po 2 rokoch presne viem, aka je moja ovulacnu teplota.@mia295
ahojte dievcata...mozem sa pridat...neviem ci mozem, my uz jedno babo mame, teda uz huncuta rocneho, ale uz pracujeme na druhom...nedari sa uz niekolko mesiacov...aj som si robila tento mesiac tie ovu-testy...a tu je moja otazka - zacala som na 13,-ty den - bola ciarka jedna, na 14.-sty uz druha slabsia, na 15.-sty a 16.-sty uz druha ciarka silnela, ale aj tak nebola taka silna ako ta zakladna ta prva, a tam pisu, ze pokial nieje druha taka silna ako prva alebo silnejsia, tak je test negativny...a dnes na 17-sty den uz zas ta druha ciarka tam nebola... co to teraz znamena, ze som nemala vobec ovulaciu...alebo bola niekedy inokedy - napr. pred testovanim este..? neni som v tomto zbehla...prvy drobec sa nam podaril ani nevieme ako...a cil nevieme co sa deje... 😒
@kukulienka83 no ja som ovu testy pouzila len raz a podla nich som ovulaciu v ten mesiace nemala. Pritom bola potvrdena gynekologom. Takze ja im moc nedoverujem, ale asi zavisi od kazdej zeny.
@kukulienka83 ahoj, ako dlho sa uz snazite? a mozem taku mimosnazilkovsku otazku - nebojis sa trochu maleho vekoveho rozdielu, ked (a zamerne nepisem ak ani keby) sa zadari? ja mam 16-mesacne dievcatko a nie som si stopercentne ista, ci je uz dost velka na to, aby bola velka sestra :D ale v kazdom pripade to citim tak, ze sme pripraveni, tesim sa na druhe tehu o to viac, ze viem, co ma caka... to krasne aj to menej krasne 🙂 minuly mesiac som zavahala presne v case ovulky, teraz som 3DC a ideme naplno 🙂
@roxy80 držím palce 😉
@monique89 ale vies co, nebojim sa toho rozdielu... sak co... aj ked drobec je velky sinter a teda nenudim sa ani chvilu...ale este jedno k tomu... lebo chceme deti dve...a uz chcem mat to tehotenstvo aj porod za sebou... a uz len pomaly sediviet z dvoch huncutov... 😀
chcela som este mensi vekovy rozdiel, aby si co najviac rozumeli ked budu velki.... tak asi preto...aby boli spolu, mohli sa spolu hrat, ucit, byt si vzajomne oporou...
ale ked sa furt nedari... ale nevadi...hovorim si ze panbozko nam nadeli len tolko, kolko sme schopni vydrzat...a asi by som to s dvoma este nezvladla... 😀
zlahcujem si situaciu...niekedy to berem s humorom, niekedy ma to mrzi a furt na to myslim...
@evina89
@kukulienka83 dakujem vam baby, aj ked vnutorne citim, ze je ten spravny cas, toto som potrebovala pocut... lebo som trosku spohodlnela - mala je dieta ako za odmenu, sice ziva, ale krasne spi aj papa, zhruba od roka si kludne mozem planovat aktivity sama a nechat ju s tatinom, alebo aj s nou prakticky kdekolvek... no este si zivo spominam na prve mesiace, ktore boli sice krasne, no zaroven poznacene unavou, rozhadzanymi hormonmi a neustalym kolotocom, ktory vsak chcem znova zazit... tak hor sa do toho 🙂 mala sa nam podarila na prvy sup, ani sa mi verit nechcelo, no uvidime, ci to tak bude aj teraz, mozno potrebujem par neuspesnych cyklov, aby som sa potom este viac tesila :D
inak baby ja sa uz straaaasne tesim, ked nam tu jeden po druhom zacnu pribudat fotky pozitivnych testikov 🙂 a o rok budeme nariekat, ake sme nevyspate/ogrckane/chlapi nic nerobia/uz sto rokov som nebola u kadernicky :D a vzapati pridame foto babatka s komentarom "aj tak by som nemenila" 🙂)

@mia295 no podla teplot mi to pride ako anovulacny cyklus ☹. Merias v rovnakom case? A kde?