icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

renimac
autor
29. okt 2015

@jarusmischo ahoooj, ja uz od oktobra 2013, ale tuto jesen budu v tejto skupine lietat bociany 😀 😀. OK, najneskor v decembri 😉. Tak vitaj u nas 🙂.

jarusmischo
29. okt 2015

@martinaj Ďakujem 🙂

jarusmischo
29. okt 2015

@renimac Ďakujem, tak takéto pozitívne myslenie potrebujem ako soľ 🙂

sabina1987
29. okt 2015

Ahojte baby,som tu nováčik od dneska 😊 tiež sa s priateľom začíname snažiť....min.mesiac som vysadila tabletky a cez víkend mám dostať....avšak mám pocit,že to tam môže byť 😊robila som dnes test...a negatívny...ešte je asi skoro,ale ja som nedočkavá 😃

renimac
autor
29. okt 2015

@sabina1987 no velmi nedockava 😀 😀 😀 tak drzime palce 🙂

sabina1987
29. okt 2015

Ďakujem 😊😊😊

monique89
29. okt 2015

@sabina1987 drzim palce, mozno rozbehnes fotomaniu pozitivnych testov 🙂

sabina1987
29. okt 2015

V nedeľu mám dostať,uvidíme...ak nie,robím test a potom sa dúfam pochválim...😊😊😊 a rada by som to rozbehla....😍

renimac
autor
29. okt 2015

@sabina1987 no dalsia, co ma v nedelu dostat 😀 Je nas tu viac s rovnaky cyklom 😉.

sabina1987
29. okt 2015

Jeeej,to sa teším...a hlavne z tejto stránky,na ktorú ma naviedla kamoška 😊môžem sa tu trošku podeliť so svojimi pocitmi 😍

zuzka71291
29. okt 2015

Ja vas tiez sledujem kazdy den a som rada,ze nas tu pribuda. 😊velmi pomahate aj mne.vela sa tu dozviem a presne ako pise
@renimac ...aspon viem,ze som normalna a ze mi nesibe samotnej 😃😉

lestate
29. okt 2015

@sabina1987 uz nas tu je pozehnane co maju mat ms cez vikend 🙂 .. a ako vidim si uz 4. myslim 87cka 🙂 .. a tiez to len teraz rozbieham a tiez test negat. .. ja mam ale pocit ze pride ms... 😒

sabina1987
29. okt 2015

Ja som mala min.víkend špinenie a bolesti v podbrušku,dočítala som sa,že sa mohlo uhniezďovať vajíčko,tak už len dúfam....😔 možno si namýšľam...už mám zrazu všetky príznaky 😃 asi to poznáte......

lestate
29. okt 2015

@sabina1987 no mozno budes mat prave to stastie na prvy sup 🙂 mne vsetky priznaky uplne zmizli po negat. teste ...

sabina1987
29. okt 2015

No bodajby...veľmi by som sa tešila...

petkazh
30. okt 2015

@renimac od aprila takze toto bude 8 cyklus..

jeinabe
30. okt 2015

@sabina1987 ahoj, tak ta tu vitam, ja tiez patrim medzi tie co maju v nedelu dostat ms 😀 , ale verime, ze nepride 😉

jeinabe
30. okt 2015

@lestate no ja normalne ked idem na wc, tak sa bojim, aby som tam nevidela nic cervene...semtam ma boli v podbrusku, ale zaujimave je, ze stale ma nebolia prsia, druhykrat uz ich mam velke bolave...juuuj baby aspon niekomu z nas by to mohlo vyjst, ze by sme mali z pozitivneho testu motivaciu 😉

jeinabe
30. okt 2015

@e.vacka halooo kde si? Uz si tehu, ze sa neozyvas 😀?

jeinabe
30. okt 2015

@renimac a ty ako si na tom? Tento mesiac ci uz naisto buduci mesiac? 😉

renimac
autor
30. okt 2015

@jeinabe ja urcite az dalsi, ale November to isti 😉. Drzim palce, mozno ti to vyjde uz tento 😉.

malcica
30. okt 2015

Kocky, musime to dat! Nech sa pod stromcekom tesime 😉

jeinabe
30. okt 2015

@renimac no jasne, ze november to isti, ved myslime pozitivne, v prvom rade muza uz nikam nepustaj 😀...a dakujem bola by som stastna, keby to vyslo, minule som nieco robila a tak ma napadlo z nicoho nic jedno dievcenske meno, ze ake krasne? Tak neviem, ze ci vnutorny materinsky cit, alebo na vine je moj mozog, ktory ma zafixovane snazilkovanie 😀

jeinabe
30. okt 2015

@malcica joj hned by sme mali krajsie Vianoce... 😉

e.vacka
30. okt 2015

@jeinabe ahoj, tu som 🙂 nestačím sa čudovať , koľko nás tu pribudlo 🙂 ja sa presúvam do novembra, včera prišli krámošky kamošky...dnes mi je zle , že dovi dopo... ach jaj... čo už..do decembra času dosť 🙂

Ty ako????

jeinabe
30. okt 2015

@e.vacka to faaakt?jaaaj skodaaa...a tak som si myslela, ze tebe to aj mohlo vyjst...no tak november to isti, nic sa nedeje...ja zatial cakam dalej, mozno sa pridam k tebe a renimac, a mozno to vyjde...pisala som vyssie, ze priznaky aj mam na ms, ale rozdiel je v tom, ze ma vobec nebolia prsia...furt si ich hmatam a zatial nic 😀 ...no niektore maju v tehu aj bolesti prs, tak neviem...bojim sa chodit aj na wc...

jeinabe
30. okt 2015

Takze do nedele uz len ostavame @sabina1987 a @lestate , tak buduce mamicky drzim palce...ked pride ms tak pride, bude to sklamanie, ale sak pride dalsi mesiac... 😉

ninkapralinka
30. okt 2015

Ahojte dievcata som tu nova tak snad ma prijmete medzi seba 🙂 o mesiac mam svadbu a rozmyslame s priatelom kedy sa zacat snazit o miminko 🙂 ci mame pockat alebo uz skusat ved predsa málokedy sa to podari na prvy sup 🙂 Srrdecne VAs vsetky zdravim 🙂

karolinagabika
30. okt 2015

Ja cakam ms o 10dni, ale skor cakam zazrak, ved zazraky sa deju ;) Pridavam sa k babam 87rocnik ;)
Vcera som prispela detom a teta mi dala takuto pohladnicu, tak aj vam posielam takeho anjelika 😉

michhaela
30. okt 2015

@ninkapralinka Vitaj 🙂 je na Vás či chcete to nechať na osud.... Bud príde hneď alebo neskôr horšie je to keď to trvá roky :'( ale veríme že budeš v tehu šup šup... 😎 Držím palce aj ostatným čo sa dlhšie snažíme 🙂