icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

vierocka888
3. nov 2015

Baby mne uz to udiera na mozog ☹ normalne sa mi stale sniva ze som tehotna alebo ze uz mame dievcatko.... aj v tom sne normalne citim ako toho anjelika maleho milujem 😒 .... asi sa pojdem opit az lepsie spim 😀 ostatne ako pokracujete? 🙂

jahodka540
3. nov 2015

@veroka03
@bibus2208

my sa snazime uz rok , prve nam trvalo 13 mesiacov
aby som sa nezacala psychicky rutit z toho tak nic nesledujem,ziadny hlien, nerobim si ziaden ovulacny test, nemeram teplotu...
ak by som toto vsetko robila tak by mi z toho fakt zasvitorilo....
stres, alebo panika ma nechyta, no skor je to obcas smutok...
dam tomu este polroka a kaslem na to, asi mi to nie je sudene

jeinabe
3. nov 2015

@sabina1987 joooj moja ja ta sklamem, ja som si dnes kupila ten test a hned ked som prisla domov som si ho musela spravit, lebo uz som to nevydrzala.. 😝 ...dam tu fotku je tam nieco 😀 , uvidime co z toho bude, ale ja to tak ciiitim, ze ano....

e.vacka
3. nov 2015

@jeinabe čože??? rýchlo chcem ten test vidieť!!

martinaj
3. nov 2015

@jeinabe jeeej ukaaaaz 😵 😵 😵

jeinabe
3. nov 2015

Baby snazim sa to tu dat, chvilku trpezlivosti...len neviem na fotke nevidiet velmi tu druhu ciarku, ale v skutocnosti tam je slaba ruzovucka.... 😉

jeinabe
3. nov 2015
sabina1987
3. nov 2015

@jeinabe ha som to tiež nevydržala a nedávno som robila test....negatívny...😔 skúsim ešte druhý ráno urobiť..ale asi z toho nič nebude tento mesiac.nevadí..každopádne sa teším s Tebou 😘 pridaj fotkuuuu 😊😊😊

sabina1987
3. nov 2015

@jeinabe je to tam!!!😊😊😊😊😊😊😊😊 jeeeeeeeeeej 😊😊😊😊😊😊

jeinabe
3. nov 2015

@sabina1987 jooj az zimomriavky mam z tvojej odpovede..... 🙂 ...nevidiet to dobre na fotke.... urobim este rano....lebo asi nevydrzim cakat do dalsieho dna......

karolinagabika
3. nov 2015

@jeinabe Myslim, ze z ranneho mocu to bude krajsie vidiet, vidis, ze Tvoja mamka mala adekvatny sen ;) Tesim saaa

ninkapralinka
3. nov 2015

Dievcata ahojte tak tento mesiac mam svadbu a asi uz zacneme snazilkovat, nevieme vydrzat do svadby!!! bola ste niektora na svadbe tehotna? 🙂

jeinabe
3. nov 2015

@sabina1987 tak mozno rano bude pozitivny......davam ti este nadej.....nevzdavaj to...drzim palce..... 😉 ....par stranok dozadu som pisala, ze som z nicoho nic mala taky pocit, ze mam v sebe babo a dokonca ma napadlo meno, o ktorom som ani nikdy nepremyslala, a aj sa mi odvtedy paci a velmi by sedelo k priezvisku......len uvidime, no netesim sa este dopredu.....ak tam uz je tak len nech tam pekne uz zostane 9 mesiacov.... 😉

e.vacka
3. nov 2015

@jeinabe ja to tam vidím... je to tam!!!! koksooo odpadnem...rano bude ešte krajšia...juchuuuuuuuuu

jeinabe
3. nov 2015

@karolinagabika hej my dve sme take prepojene, nieco na tom bude.....uvidime baby, vyskusam rano.....chcem sa tesit, ale este je to take neiste..... 😉

jeinabe
3. nov 2015

@e.vacka len sa usmievam a usmievam.....len bodaj by to bola pravda..... 😉

e.vacka
3. nov 2015

@jeinabe ma neštvi...jasnačka , že je to tam...uvidís zajtra rano, druhá kolajnica nám oči vybije...veľmi sa teším...fakt...normálne sa tu škerím na monitor.. ty si začala a postupne ideme za tebou všetky, bude to tu plné pozitívnych testov. Ty počúvaj tebe to vyšlo z toho grepu, prisahám vačku...

jahodka540
3. nov 2015

@jeinabe je to tam, gratulujem 😉
@ninkapralinka nooo, ja som bola na svadbe tehotna (8 mesiac 😀 )

karolinagabika
3. nov 2015

@jeinabe Urcite zajtra urob z prveho ranneho mocu, aj ked Ti 4 dni meska, mozes mat dlhsi cyklus, tak silnu ciarku ukaze trosku neskor, nevadi. Dufam, ze aj mne sa sen splni ;) Zatial mi je iba zima, ale teplota 37, unavena som a rano ma pri umyvani zubov napina. Akoby nieco na mna liezlo, takze bud budem chora alebo tehu. Som ako na ihlach (23dc)

renimac
autor
3. nov 2015

@jeinabe ja ti tak velmi zavidim, aj ja chcem ☹. Ale samozrejme drzim palec a myslim, ze uz mozeme gratulovat 😉. Daj vediet, ako zajtra, ale ja som viacmenej presvedcena, ze je to tam 😉.

girlpowerm
3. nov 2015

@jeinabe dakujeme za spustenie pozitivnych testov v tejto skupinke!!! niekto zacat musel, aby sme vedeli pokracovat 😀 a samozrejme tichucko vsetky gratulujeme a drzime palce 😉

maja923
3. nov 2015

@jeinabe jeeej gratulka 🙂

renimac
autor
3. nov 2015

@girlpowerm dufam, ze mas pravdu 😉.

sabina1987
3. nov 2015

@jeinabe nevzdávam,stále dúfam...ak nie tento mesiac,tak budúci idem aj ja papať grepy a plánujem si kúpiť Femibion...potom to už musí vyjsť 😊😊😊 ráno napíš,ja sa tiež ozvem....držím Ti palce,hlavne nech je všetko v poriadku 😍

bibus2208
3. nov 2015

@jahodka540 no ja som tiez za to ze netreba sa nejako sledovat .... proste to je priroda a kedysi nemali moznost si robit nejake testy ci uzivat vitaminy aby mohli otehotniet ... nikto to nikdy neriesil a rodilo sa jedna radost.... len my sme to vsetko tak vystresovali ... a co sa tyka vas velmi vam to prajem a drzim prsty ... urcite sa to podari skor ci neskor //

laskykvet
3. nov 2015

@jeinabe mas to tam, zajtra bude silnejsia. Alebo skus citlivejsi trest. My meskame druhy den tak ja este pockaaaam.

laskykvet
3. nov 2015

@jeinabe test som myslela samozrejme. 😜

luckalucinka
3. nov 2015

@ninus22 ahoj, ja som necitila absolutne nic. Aspon o tom neviem. Jedine co mi bolo, tak mi meskala ms dva mesiace, ale vtedy som mala nepravidelnu, takze som to nechala tak a strasne ma boleli prsia, co som pripisovala tomu, ze uz ms prichadza. Potom mi svagrina povedala, ze si mam spravit test, tak som spravila a boli tam krasne //. Ked som prisla k doktorovi, tak som bola v 7.tt a uz bolo vidno aj srdiecko. 🙂

lienka175
3. nov 2015

@ninus22 ak si 14DC, tak to vidím skôr na ovuláciu, na uhniezďovanie je to veľmi skoro... to prebieha až na 5. až 10. deň po ovulácii

jahodka540
3. nov 2015

@bibus2208 diky moc, tiez vam prajem dve // 🙂 😉