Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
my sa snazime uz rok , prve nam trvalo 13 mesiacov
aby som sa nezacala psychicky rutit z toho tak nic nesledujem,ziadny hlien, nerobim si ziaden ovulacny test, nemeram teplotu...
ak by som toto vsetko robila tak by mi z toho fakt zasvitorilo....
stres, alebo panika ma nechyta, no skor je to obcas smutok...
dam tomu este polroka a kaslem na to, asi mi to nie je sudene
@sabina1987 joooj moja ja ta sklamem, ja som si dnes kupila ten test a hned ked som prisla domov som si ho musela spravit, lebo uz som to nevydrzala.. 😝 ...dam tu fotku je tam nieco 😀 , uvidime co z toho bude, ale ja to tak ciiitim, ze ano....
Baby snazim sa to tu dat, chvilku trpezlivosti...len neviem na fotke nevidiet velmi tu druhu ciarku, ale v skutocnosti tam je slaba ruzovucka.... 😉
@jeinabe ha som to tiež nevydržala a nedávno som robila test....negatívny...😔 skúsim ešte druhý ráno urobiť..ale asi z toho nič nebude tento mesiac.nevadí..každopádne sa teším s Tebou 😘 pridaj fotkuuuu 😊😊😊
@jeinabe je to tam!!!😊😊😊😊😊😊😊😊 jeeeeeeeeeej 😊😊😊😊😊😊
@sabina1987 jooj az zimomriavky mam z tvojej odpovede..... 🙂 ...nevidiet to dobre na fotke.... urobim este rano....lebo asi nevydrzim cakat do dalsieho dna......
@jeinabe Myslim, ze z ranneho mocu to bude krajsie vidiet, vidis, ze Tvoja mamka mala adekvatny sen ;) Tesim saaa
Dievcata ahojte tak tento mesiac mam svadbu a asi uz zacneme snazilkovat, nevieme vydrzat do svadby!!! bola ste niektora na svadbe tehotna? 🙂
@sabina1987 tak mozno rano bude pozitivny......davam ti este nadej.....nevzdavaj to...drzim palce..... 😉 ....par stranok dozadu som pisala, ze som z nicoho nic mala taky pocit, ze mam v sebe babo a dokonca ma napadlo meno, o ktorom som ani nikdy nepremyslala, a aj sa mi odvtedy paci a velmi by sedelo k priezvisku......len uvidime, no netesim sa este dopredu.....ak tam uz je tak len nech tam pekne uz zostane 9 mesiacov.... 😉
@karolinagabika hej my dve sme take prepojene, nieco na tom bude.....uvidime baby, vyskusam rano.....chcem sa tesit, ale este je to take neiste..... 😉
@jeinabe ma neštvi...jasnačka , že je to tam...uvidís zajtra rano, druhá kolajnica nám oči vybije...veľmi sa teším...fakt...normálne sa tu škerím na monitor.. ty si začala a postupne ideme za tebou všetky, bude to tu plné pozitívnych testov. Ty počúvaj tebe to vyšlo z toho grepu, prisahám vačku...
@jeinabe je to tam, gratulujem 😉
@ninkapralinka nooo, ja som bola na svadbe tehotna (8 mesiac 😀 )
@jeinabe Urcite zajtra urob z prveho ranneho mocu, aj ked Ti 4 dni meska, mozes mat dlhsi cyklus, tak silnu ciarku ukaze trosku neskor, nevadi. Dufam, ze aj mne sa sen splni ;) Zatial mi je iba zima, ale teplota 37, unavena som a rano ma pri umyvani zubov napina. Akoby nieco na mna liezlo, takze bud budem chora alebo tehu. Som ako na ihlach (23dc)
@jeinabe dakujeme za spustenie pozitivnych testov v tejto skupinke!!! niekto zacat musel, aby sme vedeli pokracovat 😀 a samozrejme tichucko vsetky gratulujeme a drzime palce 😉
@girlpowerm dufam, ze mas pravdu 😉.
@jeinabe nevzdávam,stále dúfam...ak nie tento mesiac,tak budúci idem aj ja papať grepy a plánujem si kúpiť Femibion...potom to už musí vyjsť 😊😊😊 ráno napíš,ja sa tiež ozvem....držím Ti palce,hlavne nech je všetko v poriadku 😍
@jahodka540 no ja som tiez za to ze netreba sa nejako sledovat .... proste to je priroda a kedysi nemali moznost si robit nejake testy ci uzivat vitaminy aby mohli otehotniet ... nikto to nikdy neriesil a rodilo sa jedna radost.... len my sme to vsetko tak vystresovali ... a co sa tyka vas velmi vam to prajem a drzim prsty ... urcite sa to podari skor ci neskor //
@ninus22 ahoj, ja som necitila absolutne nic. Aspon o tom neviem. Jedine co mi bolo, tak mi meskala ms dva mesiace, ale vtedy som mala nepravidelnu, takze som to nechala tak a strasne ma boleli prsia, co som pripisovala tomu, ze uz ms prichadza. Potom mi svagrina povedala, ze si mam spravit test, tak som spravila a boli tam krasne //. Ked som prisla k doktorovi, tak som bola v 7.tt a uz bolo vidno aj srdiecko. 🙂
@bibus2208 diky moc, tiez vam prajem dve // 🙂 😉

Baby mne uz to udiera na mozog ☹ normalne sa mi stale sniva ze som tehotna alebo ze uz mame dievcatko.... aj v tom sne normalne citim ako toho anjelika maleho milujem 😒 .... asi sa pojdem opit az lepsie spim 😀 ostatne ako pokracujete? 🙂