icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

jeinabe
4. nov 2015

@ninkapralinka uz si presne nepamatam, ale asi tak po mesiaci mi zacalo byt zle, ale dlho som nezvracala....potom ma strasne dlho napinalo na zvracanie rano na prazdny zaludok...a pri umyvani zubov to iste.....

laskykvet
4. nov 2015

@jeinabe to su nerrrvy inak. Ja pockam s testovanim do pondelka aj ked je to este 5 dni ale dnes je uz 3ti co meskame tak drzte palcee ✊

laskykvet
4. nov 2015

@jeinabe ty si este druhy test nerobila? Ale bolo vidno na tom co si davala sem, ze je druha ciarka slabunka. Drzim palce.

petulik1991
4. nov 2015

@jeinabe Gratulujeeem, nech ste obaaja zdravucky 🙂
Juj, dufam, ze to rozbehnes a aspon kazdy tyzden, dva, by jedna z nas mohla pridat foto s // 🙂 Ja som estele 3 DPO a neviem, ako vydrzim do buducej nedele :D

martinaj
4. nov 2015

@kukulienka83 ale dieta ma po tebe,ci? To viem, ze nieje problem, skor sa bojim, ze bude mat po muzovi...

bibus2208
4. nov 2015

@vierocka888 ten pocit je na nezaplatenie ... ta detska cista laska a ta radost ja si to velmi uzivam a viem ze ten pocit bude uplne na nezaplatenie pri vlastnom a uz sa na to velmi tesim 🙂

renimac
autor
4. nov 2015

@sabina1987 pomaly mozeme gratulovat asi aj Tebe, ze? 😉 @laskykvet drzim palce, nech uz ani nepride 🙂 . Ostatne dievcata chvalim za optimizmus, mna uz asi moj opustil. Majte sa krasne dievcata, pekny dnik.

kukulienka83
4. nov 2015

@martinaj ano maly ma krv po tatovi...

jeinabe
4. nov 2015

@laskykvet tak drzim silno palce 😀 😀 😀 , no do pondelka este daleko...ja by som asi nevydrzala s testovanim tak dlho..... 😉, ale kym som nemala doma testy, tak v pohode.... ...dnes rano som robila druhykrat, je tam este slaba ciarka, takze uz teraz netestujem, az dakedy v nedelu, pondelok...... 😉 ..tak sa drz a prajem ti, aby tam boli 2 ciarky....informuj nas.... 😉

trdielko149
4. nov 2015

@jeinabe potichučky leti gratulka 🙂 a to najdolezitejsie zive zdrave babatko,tehotenstvo plne stastia,v pohode,bez problemov ... 🙂 radost z babatka 🙂

jeinabe
4. nov 2015

@renimac a ty si co taka smutna?......hlavu hore, musis si verit...nebud pesimisticka...ja verim, ze aj na teba sa usmeje stastie, neboj...mozno to u vas dlhsie trva, ale nevzdavaj to......ja ta chapem, ze je to uz dlho, ale verim......ber si priklad z "evacky", ide do boja a tento mesiac to vyjde a hotovo....!!! 😀

jeinabe
4. nov 2015

@trdielko149 potichucky dakujeeeem.....si zlata..... 😉

renimac
autor
4. nov 2015

@jeinabe ja viem, ale vy uz obe mate jedno dietatko. Neber to prosim zle. Len ked uz clovek jedno dieta ma, aj keby sa mu druhe nepodarilo, stale ma aspon to jedno. Ja uz 2 roky cakam na prve a tento tyzden mam proste depku, ci vobec nejake bude. Musim si tym nejak sama prejst. Ale dakujem.

martinaj
4. nov 2015

@kukulienka83 a nemali ste ziadne problemy?

martinaj
4. nov 2015

@renimac nechcem davat velmi osobne otazky, aleneskusili ste nejaku kliniku alebo iny sposob?

renimac
autor
4. nov 2015

@martinaj skusili, povedali nam, ze sme zdravi. A teda mi pride proti prirode ist na umele oplodnenie, ked sme v poriadku. Asi som divna, viem. Ale ja velmi velmi zle reagujem na hormony a pri umelom sa im clovek nevyhne. A skusali sme aj ine - netradicne sposoby, ale tie rozoberat radsej nebudem 😉. Skusame od oktobra cinsku medicinu, tak uvidim, ci pomoze.

trdielko149
4. nov 2015

@renimac ja rozumiem tvojej depke ..síce áno tiež jedno dieťa mám a moja situácia je diametrálne odlišná verím že sa my dve stretneme v 1 spoločnej téme augustovky! ... nikto netuší ako sa skutočne ja cítim ... mnoho žien mi píše že ako super to zvládam ..verte mi ženy nezvládam..nepoznáte ma osobne ..moja túžba mať dieťa je to jediné prečo žijem ..jediná myšienka ktorá ma posúva vpred ..nie moja žijúca 6 ročná dcéra ..ona sa snaží,je šťastná,usmieva sa,učí sa úžasne proste dieťa dar od Boha je skvelá a ja ju milujem ..len môj smútok je väčší než radosť z nej ..moja túžba po dieťati narástla do megalomanských rozmerov ... takže na depku nie si sama .... a taktiež chápem tvoj názor že je ti to akoby proti srsti umelé oplodnenie ... mne lekár hneď povedal že po 3 mesiacoch sa môžme začať snažiť a ak sa nám 6 mesiacov nepodarí pošle ma na umelé lebo dokáže si predstaviť túžbu po dieťati ..on je v širokom okolí odborník na neplodnosť ..ale ja by som do toho nešla..strach je väčší,neviem si predstaviť hormonálnu liečbu a to celé okolo ... veľmi veľmi verím že o pár mesiacov budeš držať v náručí a plakať od šťastia nad vašim zdravým živým bábom ...zo srdca Ti to prajem ...

renimac
autor
4. nov 2015

@trdielko149 dakujem Ti za tieto slova, ani netusis, ako si mi pomohla. Aj ja Tebe prajem, aby si sa mohla v auguste tesit zo zdraveho babatka, ktore Ti nahradi vsetok smutok v Tvojej dusi. Velmi si zelam, aby sme sa stretli v teme augustovky 🙂. Dakujem a drzim palce! 🙂

trdielko149
4. nov 2015

@renimac posielam ti objatie na krajší deň! Musíme to dať a my to dáme! 🙂 hádam nesexujem ako mašina zbytočne 😀 😀 😀

renimac
autor
4. nov 2015

@trdielko149 tiez som Ti nejake poslala 😀 😀. Krasny den a tfuj tfuj tfuj 😉.

lenkaoravcova
4. nov 2015

@trdielko149 ver mi ze mi hovoris zo srdca, uz v aprili ked sme sa zacali opat snazit som myslela ze to hned vyjde ako to bolo aj predtym a odvtedy stale nic, kazdy mesiac ten isty scenar, ale ja si prave myslim, ze ta psychika a obrovska tuzba zohrava svoje, Ja mam dve deticky a tiez je moja tuzba taka obrovska ze neviem co s nou, ale nezostava nam ine nez verit, ze aj na nas pride cas a budeme sa tesit, idealne teda v auguste 🙂

olinkamuckova
4. nov 2015

ahojte 🙂 tak konecne sa nam to podarilo :D po jednom potrate a dvoch rokov som konecne tehotna 🙂)) strasne sa tesime. uz som aj lezala v nemocnici pre slabe krvacanie, ale na sone srdiecko bilo, tak ma pustili domov. dufam, ze uz bude vsetko v poriadku 🙂 som stastna a prajem vam to vsetkym 🙂

monique89
4. nov 2015

@ninkapralinka ja to viem uuuplne presne, kedy mi zacalo byt zle... na 39 DC mi rano prislo velmi nevolno, nevracala som, ale mala som taky pocit, ze budem... potom som uz ani nemohla citit svoju milovanu kavu, na 40 DC som robila test, hoci som mala pocit, ze zbytocne, proste som vedela, ze som tehu 🙂 mne bolo potom cely treti-stvrty mesiac zle rano, niekedy aj doobeda, ale nechcem ta strasit, potom akoby utal a ja som si tehotenstvo velmi uzivala 🙂

@trdielko149
@renimac baby, mozno som neferova, vsetkym nam to prajem, ale vam dvom najviac najviac najviac 🙂 kludne by som obetovala par mesiacov neuspesneho snazenia, ak by to bola zaruka, ze HCG sa nalepi na vas 🙂

laskykvet
4. nov 2015

@renimac moja nestracaj ani optimizmus ani nadej, len si najdi nejaku cinnost ktora ta bude bavit a venuj sa tomu. ja som prvy krat otehotnela po vyse roku aj to som sa prve mesiace strasne sledovala a potom som si povedala, ze kaslem na to ked bude tak bude ked nie tak nie...a prislo to ako blesk z jasneho neba... sice to nedopadlo podla nasich ocakavani a potratila som spontanne v prvych tyzdnoch ale aspon som vedela, ze to ide prirodzenou cestou a netreba sa stresovat. Drzim palce velmi.

renimac
autor
4. nov 2015

@monique89 si uzasna, vies o tom? Prajes inym viac ako sebe, velmi uprimne, i ked zahanbene priznavam, ze to ja uz nie vzdy dokazem ☹. Teda v otazke tehu. Prajem Ti zo srdiecka, aby sa Ti Tvoja dobroprajnost vratila a aby si bola aj ty coskoro mamina. Prajem Vam to vsetkym. Dakujem Ti a posielam objatie 😉.

laskykvet
4. nov 2015

@jeinabe ty to mas iste moja, len silnejsiu ciarku si pockaj 🙂 Ja si radsej pockam este aby ma nic neprekvapilo. 🙂 A jasneee ze vas bude informovat.

martinaj
4. nov 2015

U mna je mozno problem ze som pred 3 rokmi schudla a za posledny rok a pol zerem a pribrala som15kil ☹ ☹

renimac
autor
4. nov 2015

@laskykvet mam kurz jogy, kurz tanecnej, chodime na tury, zacinam sa venovat dobrovolnictvu, prace mam vyse hlavy, neviem, aku cinnost by som si mala este najst 🙂. Su to vsetko veci, ktore ma bavia. A ako som pisala niekde na zaciatku, ja som to praveze prvy rok vobec neprezivala, nechavala som to na nahodu. Cize sledovat som sa zacala az po roku. Osobne si myslim, ze clovek musi sam prist do bodu, kedy sa na to cele vy*erie a zacne zit aj s myslienkou, ze mozno bude bez deti. A mozno potom to pride. U niekoho vsak ta rezignacia pride po roku, u niekoho po dvoch, u niekoho po piatich, u niekoho nikdy 😉. Viem, ze si chcela pomoct a cenim si to. Ale aktivnejsia uz byt nedokazem a viac cinnosti popri praci nezvladnem, aj muza a kamaratky musim niekde vtesnat 😝. Ono je to len ta faza, kedy je clovek dole, o tyzden mozem byt opat plna nadeje 🙂.

trdielko149
4. nov 2015

@monique89 jaaaj plačem! aká si zlatá Ďakujem ďakujem ďakujem 1000 x !
baby budúci rok 2016 je prossté náš a musí to výsť! zdravé živé bábatká a potom bude velke kono stretko 😵
@laskykvet ja som na tom rovnako mam dceru,skolu,domacnost,rodinu,tazko choreho svokra,pracu,chodim na tanec ... medzitym ma dcera kruzky ...nezastavim sa od rana ...teraz organizujem stretavku plna hlava inych veci ...viac to nejde ..aj ja som len clovek a som rada ze sa domov dostanem o 18 vecer a to ma cakaju ulohy s dcerou,veceru spravit a chcem byt aj s nou ... aj tak tie myslienky su,aj tak tuzba nemizne ...aj tak ci je den plny uloh alebo volnejsi aj tak myslim len svojho syna a prosim ho v duchu miliardu krat denne nech nam posle este z neba radost ... a tiez som v stadiu ze som si povedala a staci zena!trapenia mas az az ..ale mam v hlave proste "blok"
@martinaj ja som za 1 rok 2013 co bolo v rodine starosti veeela schudla a kedze moja bezna vaha je aj tak 45 kil a schudla som na 41 ..tiez sa dlho nedarilo aj kvoli vahe ...zial ja som ten pripad ze mozem zožrať aj celú kravu a ani gram sa na mne neukáže ... ☹ priberam len v tehotenstve ...
@renimac 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

monique89
4. nov 2015

@renimac dakujem za tvoje slova, ale az taka uzasna nie som... uprimne - to sa mi praje druhym, ked ja uz dietatko mam, vek ma este netlaci, len tuzim znova si to zopakovat a dat malej surodenca, aby spolu vyrastali... no ak sa to nepodari hned, ziadna katastrofa sa nekona. ak sa to da prirovnat, mozno podobne som sa citila, kym som stretla svojho teraz uz manzela. mala som niekolko viac-menej kratsich, nenaplnujucich vztahov, no ozajstna laska a pevny vztah stale v nedohladne, moje sebavedomie pod bodom mrazu... vsade som videla pariky, najradsej som chodila von s kamoskami, ktore boli single, ale tych bolo cim dalej, tym menej a ja som tak tuzila po laske... pre mna velmi dlhe dva roky uplne nic, nedokazala som sa tesit, ked mi niektora povedala, ze je stastna, ze si niekoho nasla, ze sa zasnubila... stale sa mi v hlave ozyvalo preco ja nie? fakt som sa bala, ze ostanem sama, snazila som sa pomaly s tou myslienkou zmierit, bala som sa toho, bola som z toho smutna... a zo dna na den sa to zmenilo... jeden vecer pred spanim slzy, druhy vecer nepatrne steklenie v zaludku, treti vecer som nemohla spat od stastia 🙂 neboj, aj u teba to bude tak... slz uz bolo dost, takze teraz nasleduju vecery plne milovania (nie snazenia, ani sexovania... ale milovania), po nich ticha nadej, raz rano sprint na WC s testom a vykrik stastia (pozor, aby manzel nedostal infarkt), a potom vsetko to, co sme si vysnivali... dohodnute? 🙂