Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@jeinabe presne toto som aj ja mala s drobcom. Strasne sople a kasel. Sople nam po vyse 2 tyzdnoch konecne zmizli, ale stale kasle a vykasliava. Uz treti tyzden to bude. Kym nechodil do skolky, tak do tyzdna bol fit. Teraz sa ho to nejak drzi... ☹
Dobre ranko dievcata 😇
Dobreee 🙂
@martinaj @lenkaoravcova Dobreeee 🙂... baby, vyzera to tak, ze sa musime s manzelom stahovat. Dnes nam majitel bytu oznamil, ze ho chce predat. A kedze kazda zmena znamena krok vpred, verim, ze u nas coskoro nastane nejaka zmena aj v inom smere 😉.
@renimac urcite ano 🙂
Urcite, my sme sa prestahovali v january a zasadili sme aj nejake stromy 😁😁😁
@jeinabe ahoj .. tu som.. nestíham nič.. ale myslím na teba 🙂 ako sa citiš? ja pijem čajík z alchemilky, začala som piť grepový džús, sexujeme o dušu aj keď teraz je to ešte asi zbytočné... k tomu ako bonus som ochorela ☹ tak čakám kým bude päť hodín a vypadnem z práce domov , pod perinu 🙂
skušala si si robiť aj dnes test?? čiaročka silnie??
sukromka? toto mi nerobteeee 😒 ani netusite kolko tajnych sledovateliek tu mate (do dnešneho dňa som nimi bola aj ja)...vzdy rano sem chodim cela nedockava, ze co je nove..cakala som na testovanie jeinabe, na trdielkove vysledky od lekara..a vy ma tu takto odpojite o zdroja 😀 ..ale nie preto sem pisem..oficialne pocnuc vcerajsim dnom sa zaradujem do tejto skupiny (aj ked pocity mam zmiesane a neviem ako sa s tym stotoznit)...a kedze znamym o tom hovorit nechcem, jedinou butlavou vrbou mi mozete byt vy 🙂
@vivien333 vitaj medzi nami a dufam, ze aj Tebe sa coskoro podari to, po com tuzis 😉. A k tej sukromke. Ja som za to, ze kto chce nech ide do sukromky a kto chce, moze stale prispievat aj tu. Ja budem aj aj. A keby som aj otehotnela, budem Vas chodit stale podporovat vsade, kde budete a idealne sa budeme podporovat uz v novej tehulkovskej diskusii 🙂.
Baby co sa chystate robit cez vikend?
Ja konecne vypadnem z domu aspon nakupit a na cintorin konecne. Deti bere ex a dost sa bojim, ze mi ich vrati este viac chorych....
@martinaj My sa stahujeme vo februari z Holandska do Nemecka, kupujeme domcek (to akoby sme ho postavili) a priatel zasadil semienko do mojej maternice ( to akoby sme sa snazili zasadit strom) 😀 😀 Inak dnes mam 5 DPO a odvcera ako som zaspavala, mam take zvlastny pocit v podbrusku. Neviem, ci si to uz nenahovaram. Myslela som si, ze asi to bude v crevach, ale bola som uz aj na velkej potrebe a stale ten pocit , akoby pred mrchou.. Niekde som citala, ze krpec sa moze hniezdit uz na piaty den
🙂 Ach, nechame sa prekvapit
vdaka za prijatie 🙂 ...btw mam otazku..ako tuto s tym zavinacom oznacim konkretnu osobu?...co sa tyka babatka...nie ze by som si ho nepriala, to povedat nemozem...ale este pred pol rokom som o detoch nechcela ani pocut...priatel mi s tym ale kazdy den piluje nervy a to cloveka uz donuti nad tym troska realnejsie uvazovat...cize som v stadiu "ked sa zadari tak sa nezabijem" 🙂 ...hlavne ze zasoby grepoveho dzusu mam nakupene 😀
@vivien333 musis priamo pod prispevkom daneho cloveka kliknut na odpovedz 🙂
@lenkaoravcova
@renimac boze vy ste zlate, mozem tu ja zavinacovat a pritom je to taaak jednoduche 😀
@vivien333 Pod komentarom mas moznost ze "odpovedz" a tym to vsetko vybavis 😝 Ja som to tak mala presne pred rokom. Nechali sme to s priatelom na nahodu a nahoda neprisla. Tak pomaly po roku som zacala chciet uz straasne mooc, zacala som byt z toho smutna.. Uz to na nahodu veruze nenechavame 😀
@petulik1991 nestras ma 😒 popravde uz by bol aj navyssi cas, cobydup mam 28 a nie je nikde napisane ze sa to podari hned...
Na mna ide depka asi😯
@renimac a nebude potom lepsie ak zostaneme vsetky tu? To nebude dobre, ked budeme chodit sem aj tam....ked som nadtym rozmyslala, tak aj ja si citam rozne diskusie, kde najdem rozne odpovede a nepisem tam....ale som rada, ze vzdy najdem co hladam.... 😉 ...lebo pozeram, ze snazilky pribudaju a clovek sa aj potesi, ked najde tu aj inspiracie a nove zaujimavosti atd.....
Tu slo skor o to,ze sa tu pisu dost osobne veci a kazdy to moze citat...😕
Ahojte babulky...chcem sa s vami poradit. Tento mesiac som prestala uzivat hak na odporucenie mojej dr. S priatelom sme mali nechraneny styk niekolko krat odvtedy, neurobil sa sice do mna ale aj tak...citim sa zvlastne. Mam pocit akoby mi mala prist ms kazdu chvilu, aj ked mam este dva tyzdne cas, pobolieva ma podbrusko, krize, stale citim taky tlak v podbrusku, trosku prsia z bokov, casto chodim na wc (myslela som si, ze mam zapal tak som si dala uz aj brusnicove tabletky), vcera ma dost pichalo chvilu v pravom vajecniku a mala som trosicku krvavy vytok a dnes som hnackovala...zienky mali ste niektora podobnu skusenost? Mozem mat len nejaky nedolieceny zapal alebo je to vysadenim hak alebo sa nam podarilo a som tehu?? emoticon babatku by sme sa velmi potesili...tak prosim poradte co to moze byt podla vas emoticon dakujem.
@termoska15 Ja si myslim, ze to moze byt aj reakcia na vysadenie HAK a zmeny hladiny hormonov. Tie vajecniky mozu by aj ovulka, ktora sa po dlhom case hlasi a telo na to tak reaguje, comu by nasvadcoval aj ten krvavy vytok 🙂 Ja som dostala z vysadenia po dlhorocnom uzivani HAK bakt. vaginozu, ktora prisla hned asi 2 tyzdne na to a zbavila som sa jej az po takmer roku. Ale radsej chod ku doktorke, moze to byt samozrejme aj zapal a s tym nie je sranda. Budes mat aspon pokoj v dusi 🙂
Inak baby..zabudla som sa pochvalit, co vsetko som pocas ovu vyskusala 😀 Od Concieve plus gelu, prstikovu metodu, vylozene nohy a sebaukajanie po sexe koli orgazmom 😀 No ak to nevyde, tak ja uz neviem. Ale apson budem mat dobry pocit, ze robim pre to vsetko 😎

@petulik1991 budem drzat palce, nech sa zadari. 🙂