Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@laskykvet pisala som vyssie, ze mam strasny smad, este aj v noci musim pit.....stale umyvam zuby, lebo mam horko v ustach, co pri prvom som zuby nemohla poriadne umyt 9 mesiacov....a uz zacinam aj pocitovat hlad, vzdy nieco hladam, lebo citim prazdny zaludok.....a kriize ma velmi bolia.....
@trdielko149 ja Ta chapem... hlavne ked tu citam o priznakoch uhniezdovania a zmenach, ktore baby pocituju. Mi napadaju myslienky, ci sa aj ja niecoho podobneho niekedy dockam? Ale chcem verit, ze aj na nas si stastie sadne. Lebo 2 roky su aj na kona vela a dlhsie uz asi nevydrzim. Ked to nefunguje tak, ze si zelame pre seba, tak ja budem priat Tebe a Ty mne 😀 😀 😀.
@renimac Ja prajem vam dvom a vy prajte zase mne 😀
Ja staaaale dufam,ze budem este julovka 😁😁😁
No baby, jeden den sem nezabehnem a tu o tri strany viac a este aj krasny testik... no prosim o radu. Naposledy sme boli s mm spolu vcera vecer, dnes rano hlienik, bolest vajecnika, ovu jak vysita... kazdy den sa mazname a prave dnes ma 24-hodinovu sluzbu... cize najskor zajtra vecer repete, no to uz bude asi neskoro, ci? Este sa nanho mozem vrhnut hned rano, len ci nam mala bude este spat...
Pocujte ja vam nieco poviem, strasne mi vsetko smrdi..... vcera vanilkova vonna sviecka, aj napriek tomu, ze vonku mrzlo musela som v spalni vetrat a dnes som piekla kura ( domace a nebolo pokazene) a skoro som ho osablila a teraz peciem bryndzove pagace a musela som pootvarat vsetko a zdrhnut z kuchyne.... neviem ako to dam. A ken niesom tehu, tak som asi debilna......
@martinaj si prečítaj dozadu ...asi tak cca 10 dní dozadu toto isté som mala aj ja ..úplne všetko mi srmdelo skoro som šablila ... a nič z toho ... ☹
a len teraz sme prišli domov od lekrárov !!! som unavená jak po 12 hodinovej šichte ... takže si idem dať kafé s mužíkom a o 17 mám stretko pracovné ... ach jo ... úchvatný toto deň ..
To poznam 🙂 Tiez si obcas a nie ze asi (ale urcite) pridem, ze som z toho odebilnela 😀
@trdielko149 aha 😦 uz mi z toho asi hrabosi 😢
@monique89 kludne dojdi 😁
@renimac urcite sa to podari aj tebe. Ja som aj prvy krat aj teraz otehotnela popri cviceni. Neviem ci to nejako ovplyvnuje ale pocas snazenia som prvy krat chodila 3x do tyzdna do posilky. A teraz nam nesiel vytah vyse mesiaca a byvam na osmom tak som 4x.denne slapala po schodoch hore kedze mame psa ktoreho treba vencit. A tiez je pravda ze som sa zacala aj zdravsie stravovat. Myslim, ze v mojom pripade to urcite pomohlo. Ja verim, ze najblizie tu zamavas pozitivnym testom ☺ uz si to zasluzis...uz dlho cakas.
@jeinabe no pekne... 😒 moj maly zacal chodit do skolky tento rok a tiez je od zaciatku stale chory. Par dni pochodi a tyzden doma. Dufam, ze teraz uz tak skoro neochorie. Aj nam chcela dat ATB, ale radsej som nechala urobit CRP test, ci nema zapal a kedze nemal, tak mu nedala zbytocne ATB. Zatial ich este nikdy nebral.
ahojte..tak sa ku vám pridávam 🙂 o bábo sa snažíme už dva roky, tak sme to začali riešiť v CAR, ale výsledky máme obaja v poriadku, takže ani nevieme v čom môže byť problém...ale veľmi nám pomohlo zistenie, že je všetko v poriadku a pravdepodobne sa len nevieme trafiť..rozhodla som sa,že do vianoc to dáme 🙂 minulý rok som brala inofolic, ale veľmi mi to rozhádzalo cyklus a doteraz sa to nedalo doporiadku...čaká ma ešte vyšetrenie vajcovodov a potom už budem presne vedieť ako na tom som..ja ale verím v to najlepšie a chcem dať manželovi ten najkrajší darček pod stromček 🙂 tak držte palce 🙂
ahojky,rada sa k vam pripojim,ak mozem,my ,sa snazime o babiku uz vyse troch rokov,v auguste som si nasla krasne dve // a straaasne sme sa tesili,no predsa po troch rokoch,take stastie,ale zial mala som mimomaternicove tehotenstvo,museli mi vziat pravy vajickovod...ja uz mam 36rokov,tak nemam vela casu,ale tak nejak stale citim,ze zasa zachvilu budeme stastni a tehotni....vam vsetkym to straaaasne velmi prajem,lebo je to nadherny pocit byt mamou to by mala zazit kazda zena... ja mam uz dvoch velkych 16 a 15rocnych chalaniskov a moc velku tuzbu po malom pokladiku 😉 Velmi dobre padne si sem zajst a precitat si to tu a vediet,kolko nas tuzi po tom jedinom a jasneee,ze sa nam to vsetkym splni,ved vlastne sa to tu krasne rozbehlo...tehulkam velmi gratulujem 🙂
@laskykvet velka gratulka verim ze coskoro sa pridame
Babyyyyy som nestastna......nikdy niesom chora a prave teraz namerana teplota 37,8....preto mam cely den take bolesti hlavyyyy....bojim sa vziat aj len paralen.... 😒

@e.vacka vies co neviem ci to.bolo uhniezdovanie ale 2x v priebehu asi troch dni minuly tyzden ma pri vstavani zo sedu tak pichlo do brucha, ze som sa nevedela v stoji vystriet. Po chvili to preslo. Ale inak nic len ked mala prist ms tak ma pobolievalo brucho ako keby to malo prist a nic uz neprislo az do dnes.