Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
dobre ranko snazilky chcem sa len uistit ci moze byt ovu uz na 10 dc - celu noc bolesti v podbrusku pichanie vo vajecnikoch dva dni pred tym uz ovu hlien ....pijem uz dlhsie alchemilku a minuly cyklus mi riadne skratila -ms uz na 27 dc ...
@kukulienka83 @martinaj @sabina1987 baby, nejake novinky? 😉 😉 😉
@renimac A možno vás zajtra prekvapím ja 😉 😀 28DC - ms nikde, už som aj raz zvracala a snívalo sa mi o detskom plači, na ktorý som sa zobudila 🙂
Baby, zajtra tu čakám 4 pozitívne testy kukulienka83, martinaj a sabina1987
@karolinagabika ale co? 🙂 No tak daj vediet, skusila si testovat? Tsi pana, to by bola riadna smrst, keby ste vsetky 4 boli tehu. To by bolo za oktober 8 uspesnych pokusov.
Ostatne dievcata: to znamena, ze min. 8 ma nadej v novembri 🙂 paraaaaada 😎.
ahooojte dievcata... no zatial sa nic nedeje...ms nikde...ale akoze podbrusko ma boli, jak keby mala dojst kazdu chvilu...ale to uz asi tyzden...takze neviem... vacsinou sa mi objavia z vecera do rana... cize z dnes na zajtra ...tak uvidime zajtra rano... mam zmiesane pocity...
vsetkym nam drzim palce...!!! 🙂
@renimac Zajtra idem kupit aspon dva testy.
@kukulienka83 Drzim prsty, budes zajtra testovat, ked ms nedojde? U mna meskat nezvykne a uz dva cykly po MA som dostala rano na 28dc.A nezvraciam nikdy, iba pri tehu, takze nadej tu je 🙂
@karolinagabika no ked ms nedojde do rana tak urcite budem testovat, aj pri prvom mi hned ako neprisla ms test ukazal ze som tehu.... takze uvidime zajtra rano...budem vas informovat... 🙂
Ahojte, ja som 27dc takze cakam do stredy 😁 snad to dobre dopadne 😉
@kukulienka83
@karolinagabika
@martinaj baby držím Vam palce a tíško závidím 😉 a nám ostatným prajem prijemne snazilkovanie 🙂
@lienka1987 nehovorim,ze z toho nieco bude,ale mohlo by byt 😊
ahojte... MS ma dojst za dva dni, ale nemam pocit tych typickych priznakov... prsia ma sialene bolia, co predtym nezvyknu az tak, smrdia mi jedla, ktore mam rada..boze daaaaaaj nech to vyslo 🙂
Ahojte 🙂 aha čo som našla. http://www.futurebaby.estranky.cz/clanky/prvni-... Možno ste to niektoré už čítali...
Snazilky uprimne vam to vsetkym prajem..... 😉 .....dufam, ze zajtra tu budu pozitivne testy................... 😉
@senselinka no musela som si dat vecer cely paralen, lebo som sa bala, ze teplota este viac by poskodila...rano som si este polku dala a potom som uz teplotu nemala...
Baby uz sa tesim na dalsie pozitivne testy. Som zvedava, ktore sa pridate do klubu, pfuj pfuj..... nech ste to vsetky 😙
@sabina1987 hned rano testuuuj...som zvedavaaa....silno drzim palce......
Tak baby ak to nevyslo tento mesiac tak smola na tento rok u mna..... dnes som sa dozvedela, ze mm ide moju najblizsiu ovu na sluzobku...... to sme dopadli 😢
@jeinabe ja už neviem...dnes som mala take bolesti v podbrušku ráno a nič...😔 počkám ešte zajtra a v utorok testujem zas...a Ty ako?všetko v poriadku?😊
@sabina1987 kolko ti meskaju?😯
Dnes je ôsmy deň...naposledy som testovala vo štvrtok a negatívny...v stredu tam bol tzv.duch...ale to som sa dočítala,že to nemusí nič znamenať...už mi z toho šibe.sledujem sa ako nenormálna....
@sabina1987 no co sa tyka tehu, tak zatial vsetko ok....teplota mi hned na druhy den klesla, este trosku kaslem, hrdlo uz tiez lepsie, ale dnes mi to trosku udiera na hlasivky.... 😉 .....ja verim, ze budes tehu.....ja som pri prvom mala tiez tak, ze uz uz dostanem ms a nic.....zvykla ti niekedy meskat?

Nemocnicny pobyt s premeskanou ovulkou priniesol svoje "ovocie" ☹