icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

renimac
autor
10. nov 2015

@ninus22 citas moje myslienky. Ja som pred tyzdnom tiez rozmyslala, ci si nedam na chvilu od konika pauzu, lebo tie // ciarky na nie mojich testoch ma vracali na zaciatok - ked som klesala na duchu. A ked som uz bola na tom lepsie, nechcem sa vratit spat. Uvidim. Povedala som si, ze ak tento mesiac nic, tak si od konika oddychnem, aj ked mi bude uz za Vami smutno, po takom case. Ale clovek sa musi chranit. @trdielko149 mozeme dat spolocnu kavu, ak by si mala zaujem?

zuzka71291
10. nov 2015

Ahojte moje...taktiez som sa dlho neozvala, ale citam poctivo kazdy den, len akosi nemam cas reagovat a v podstate sa u mna nic vynimocne nedeje...dakujem vam za rady, co sa tykalo zapalu mocaku...nastastie to preslo do dvoch dni, ale teraz aspon viem, ze nesmiem len tak pit urologicky, lebo ten pijem casto....

@laskykvet
@martinaj Samozrejme vam z celého srdca gratulujeeeem! hlavne vela zdravia obom.🙂 dufam, ze ste nas nakazili nejakymi bacilmi a rozbehne sa to tu poriadne 🙂

Ostatne moje...nesmieme zufat, aj na nas pride rad...ja zase vidim, ze sme na cas odpisani opat raz so snazenim..ale to by som pisala uz v sukromnej...ja som zatial optimista.stale, stale..hoci viem, ze to nesmiem porovnavat s vami, ktorym to trva uz dlhsie...my sme sa snazili mesiac zatial len, ci to vyslo vlastne este neviem, ale velmi pochybujem, ale taktiez ma zamrzia dve ciarky iného testu ako môjho...hoci sa tesim aj z iných 🙂
@martinaj ty si si nerobila vlastne aj jeden test skor a bol negativny? ci si to uz pletiem? 🙂 lebo nas tu je kopaaaaa.

renimac
autor
10. nov 2015

@zuzka71291 my "pesimistky" sme upustili od optimizmu az po rokoch 😝 😝 😝

zuzka71291
10. nov 2015

@renimac verim vam...ja uz vidim seba, ked sa nebude darit...a nemohli by ste ma pridat aj do sukromnej? som rada, ked mam co sledovat a viem, ze v mojich trapeniach nie som sama...

renimac
autor
10. nov 2015

@zuzka71291 fuu, to vie asi len zakladatelka skupiny, pozerala som, ci tu moznost nemam aj ja, ale nic take nevidim. Musime pockat na @trdielko149. Alebo vie niekto poradit? 🙂

zuzka71291
10. nov 2015

@renimac Nevadi, to je najmenej, ked bude trdielku lepsie, tak sa vrati a prida ma, netrap sa 🙂

lenkaoravcova
10. nov 2015

@renimac mala by si aj ty vediet pridat lebo si tam v sukromke uvedena ako druha moderatorka

renimac
autor
10. nov 2015

@lenkaoravcova @zuzka71291 huraaa, podarilo sa mi 🙂. Si tam 😉.

majaon
10. nov 2015

@jarusmischo
@trdielko149
@zabka12
@renimac a ostatne zienky,ktore sa dlhodobo pokusaju o babo - obdivujem vas,ja som mala v tomto smere zatial stastie,takze neviem si vobec predstavit vasu situaciu a dufam,ze ani nebudem musiet,preto vam prajem vela vela sil a stastia,aby ste cim skor boli tehulky,aby ste sa uz nemuseli trapit a sice v dobrom zavidiet druhym...ste fakt silne zeny a zo srdca vam zelam zdrave babatka,drzte sa 😉

martinaj
10. nov 2015

@zuzka71291 ja som si robila len jeden 3dni pred ms (28dc) a vysiel hned pozitivny 😊

renimac
autor
10. nov 2015

@majaon dakujem Ti za nas vsetky dlhosnazilky 🙂 pomohlo 😉

jarusmischo
10. nov 2015

Baby, ja som už bola v jednej sukromnej skupine snažiliek a z 9 žien sme ostali dve bez bábätka, nie je to "bohvieaký" pocit 🙂, ale aj na telesnej v škole som stála v rade vždy druhá od konca 😀

malcica
10. nov 2015

@jarusmischo ahooj, ako dlho sa snazite?

jarusmischo
10. nov 2015

@malcica OD konca roka 2011,ale so sledovaním ovu od januára 2012.

jarusmischo
10. nov 2015

@malcica blbo som to napísala, o rok neskôr sme začali.

renimac
autor
10. nov 2015

@jarusmischo sme na tom rovnako, ja od oktobra 2013, tak mozeme cakat na konci radu spolu 😝. Alebo si zalozme skupinku zvlast 😀 😀 😀 😀.

jarusmischo
10. nov 2015

@renimac No my od januára 2013 a pamätám si, ako som vtedy obdivovala ženy, čo čakali 2 roky, že waaaau, to ja by som nedala a hľa? Dala a ešte aj viac 🙂

trdielko149
10. nov 2015

@jarusmischo my sme dostali od lekarov povolenie v septembri a nic a zlozilo ma to v mojej situacii uplne na dva dni bola som v inom svete ... ja by som na vasom mieste uz fakt bola polosialena @renimac my dve proste musime najst dve palice pod vianocnym stromom! ja sice teda neviem ako "dam" tie tohtorocne sviatky uz teraz mam z nich paniku,stres ... este dnes ma jedna ehm vytocila do nebies tak priserne! a vytoc zensku ktora ma kramy 😀 chudam ten moj muz do tej nocnej dnes siel asi aj rad 😀 😀

jarusmischo
10. nov 2015

@trdielko149 No veru, ja už aj som, som oveľa agresívnejšia a impulzívnejšia, vytáčajú ma somariny, úplne neznášam, keď ľudia riešia nejaké hlúposti, nepodstatnosti, lebo naozaj je život o inom a najviac ma vytáča, keď sa niekto sťažuje, aký má nanič život, lebo suseda si postavila garáž o pol metra bližšie ako sľubila, alebo že teta v rodine nežije tak, ako by si ostatní priali ... takéééé somariny dokážu riešiť,ale to len preto, lebo si neuvedomujú, čo je v živote podstatné ... Baby, ja si myslím, že nás naša situácia uči takej nenormálnej trpezlivosti a vytrvalosti, že by nás aj do frontu mohli dať.

jahodka540
10. nov 2015

@renimac ja sa pridavam, my uz roook...
A STALE NIC 🙄 🙄 🙄 😠

jahodka540
10. nov 2015

@trdielko149
@jarusmischo

a najviac ma dorazaju otazky typu, Nechcete druhe?
alebo ze, Preco nemate druhe? Kedy bude druhe?

aaaaaaaaaaaaaa pomooooooc 😒 😢 🙄

laura851
10. nov 2015

@jahodka540 ja chcem tiez druhe, ale manzel dal povolenie az od januara 😂 nas maly ma uz 7, strasne mi je luto, ked vidim, ze je sam a praje si surodenca 😕

trdielko149
10. nov 2015

@jarusmischo úplne z duše mi hovoríš ... mňa však vytáčajú otázky typu a prečo malý zomrel?on sa narodil už chorý? a prečo si si ho nedala zobrať ak si to vedela? a vedela si to aky bude? najnovsie ma vytocila otazka "On sa narodil retaardovaný že?" mojou odpovedou bolo ..ty si retardovany ked sa toto pytas! waaaaa fakt odstrelte ma na mesiac aspon na pol roka ....
@jahodka540 aj tato otazka je velice prijemna ...a chcete este po tom vsetkom dieta? uvaha inych ... ja by som uz nechcela co ked zase bude take ... moja odpoved?ake take? a su ticho ...ochranuj ma matko zem ked toto pocuvam ... uz mam nervy na to ...

jahodka540
10. nov 2015

@trdielko149 pane boze, ja to ani nepochopim ako ta sa take nieco mozu opytat?
neboj, pevne verim, ze bude u vas uz vsetko ok 😉

a ked nebudem mat do Vianoc pozitivny test tak tie ciarky si tam dokreslim, prisahaaaam

jarusmischo
10. nov 2015

@trdielko149 To nemyslíš vážne, že až takto sa dokážu ľudia správať, až mám ústa otvorené a čítam ako puk, čoho sú schopní. Ach, čo sme to za ľudia.

jahodka540
10. nov 2015

@laura851 nas ma 4 a staale pyta sestricku, sa vypytuje preco tu este nie je atd...
keby je to take lahkeee

nam aj maly trval rok a nieco, a druhe stale nic..
fakt som si myslela, ze druhe pojde v pohode, ze to dame za par mesiacov, ako ine baby tu
☹ ☹ ☹

trdielko149
10. nov 2015

@jahodka540 na každého svieti slnko a tak ja zisťujem pri týchto ľudoch aka som ja výnimočná že som normálna 😀 😀 neee ja si nič dokreslovat nechcem ! ja chcem test ocikať a // objaviť 😀 celú výbavičku mám doma kočík .... a ten kočík som aj šupla na predaj a nikto nič ☹ a ja ho nechceeeeem! Max sa v ňom neviezol len pre mňa je to vec že proste bol kupovaný jemu ...

trdielko149
10. nov 2015

@jarusmischo ako píšem aj také sa pýtajú ... žiaľ ľudia vieme byť aj veľmi veľmi zlý ... a viem že sú ľudia ktorý sa aj potešili že konečne po rokoch mám aj ja nešťastie ... nesnažím sa chápať je to zbláznenie aj bez toho ... ale každý deň verím ako naivná puberťáčka že raz ešte nadomnou výde slnko,bude krásna dúha a budeme mať ešte zdravé krásne bejby ...

jahodka540
10. nov 2015

@trdielko149 jasneee, chaapem...
daj ho niekam, kde ho nebudes mat na ociach, pokym sa ho nezbaviiis, ine ti neporadim
alebo skus taky nejaky obchod kde vykupuju kocare...

jarusmischo
10. nov 2015

@trdielko149 Tak tomu nesmieš prestať veriť, že raz bude dobre , nikdy ... kto sa vzdáva, ľahko prehráva .... žime si svoje životy s tým, čo máme, buďme vďační za to, že sme relatívne zdraví a ostatné sa dostaví v pravý čas ... ja verím,pokiaľ som pri zmysloch, že všetko má svoj zmysel .... keď ma prepadnú depky, tak racio ide bokom a všetko je čierne, ale to človek občas potrebuje ...