Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Baby, ja strasne chcem, ale ked vidim, co sa deje vo svete, normalne mam obavy 😞 Strasne ma to trapi, ked sa pozriem na syna 😞
@butterfly333 tak super teda,ze vam to dobre dopadlo...hadam to nebudeme musiet aj my riesit.zatial som optimista.uvidime casom.ja mam ten inofolic.a zinok tiez v podstate.ale ten beriem na vlasy...
@zuzka71291 no ved to uvidíme či niečo zaberie dufam že niečo pomože.
ženy potešte ma, v ktoré dni cyklu sa dá ešte otehoľkuvať 🙂 v kalend.už nemám zaznačené že plodné dni, ale zas je tam že tehotenstvo šanca stredne 🙂 drahý to nevie vydržať 7týžď.bezomňa tak dnes príde na jednu nocku domkov, jupííííí 🙂 😅
baby, ja od rana revem aj pri pohlade na opadnute listie zo stromov, len pri predstave toho, ze do fotokalendara pridam prve foto malej, chyba mi, lebo su s tatom vonku uz tri hodiny, som rozcitena, ked pomyslim na pondelkove nakupy zimnej ciapky a teplych nohavic :D som blazon alebo som tehu? :D :D
Ahojte, v sobotu sa vydavam tak sme vcera zacali snazilkovat🙂 drzte nam palce🙂 myslite ze je dobry napad urobit si den pred svadbou tehotensky test ci to bude este skoro ? Dakujem
@ninkapralinka ahoj, priznávam že zistiť v deň svadby že si tehu by bolo prenádherné, ale asi to bude ešte skoro 🙂
krásnu svadbu podľa vašich predstáv prajem 😉
@ninkapralinka ja som sa vydavala v sobotu a v nedelu som skoro odpadla tak som v podelok spravila tehu test a tam //.Vobec som netušila že som tehu a na svadbe som pila ale tak s mierou ako sa patrí na nevestu.Tak držím palce.
Ahojte zienky, my uz jedno dieta mame (to sa nam podarilo na prvy sup😊),druhe sme povodne planovali neskor,az ked bude mat nas syn 4roky.No prehodnotili sme to, kvôli velkemu vekovému rozdielu.So snazilkovanim sme zacali tento mesiac, no zatial neuspesne. Dnes som 2DC.No sama som zaskocena, ako velmi to prezivam...😊drzim vam vsetkym palce, nech co najskôr uvidite tie vytuzene //😉
@ninkapralinka to by som bola velmi prekvapena, keby si mala po tyzdni //... to by si musela mat presne vcera ovu a presne vcera by muselo aj dojst k oplodneniu. Ale na zazraky verim, tak co my vieme 🙂.
@lenkastar @renimac myslim, ze tehotenske revanie tyzden pred ms je asi dost nepravdepodobne, ja som si len robila srandu, neviem, co to so mnou bolo 🙂 moj cyklus je 35 +/- 3 dni, 35 bude v sobotu, co poviete na test vo stvrtok alebo piatok? @renimac ty mas kedy presne nedostat? pamataj, cakam na teba 🙂 @lenkastar my sme asi ovulku presvihli, takze tomu velmi nedavam nadej, hoci maly kustik mojho srdiecka dufa... bud rada, ze nemas taky dlhy cyklus ako ja, kym ja dostanem ms, ty uz bude odusu snazilkovat a ovulovat, velmi ti drzim palce 🙂
@ninkapralinka krasnu svadbu a vela stastia v spolocnom zivote prajem 🙂 co sa tyka testu, ak si si ista, ze to je presne 7 dni po ovu, mozno urcita sanca tu je, kamoske tak test ukazal slabucku ciarocku... ale z vlastnej skusenosti - nechces si to nechat na par dni po svadbe, ked uz budete mat klud, aby ste si testovanie vychutnali s manzelom a mali vacsiu istotu? aspon ti tie dni rychlejsie zbehnu, ani si neuvedomis ako a budes 11-12 DPO...
tehu test biely ako sneh :/ dnes som 25 dc 15 dpo ...este nestracam nadej kym nedorazi mrcha ale ja ju uz nechcem !!!!
nuz baby, hlasim prvy DC, aj ked som tentokrat nemala sajnu, kedy som ovulovala, nadej tam bola a neskryvam sklamanie. No a u mojho muzika sa objavila obava, ze aby som sa tym snazenim priliz psychicky netyrala... hmmm ale kde je ta hranica? Z mojho pohladu toho este nie je az tak vela 😅
On samozrejme nekomentuje moju posexikovu gymnastiku, poslusne pije cajiky a papa tabletocky, ale snazi sa ma udrzat v mode, ze uzivajme si snazenie a nemyslime na to priliz....
u vas je to ako? filtrujete, alebo mu hovorite uplne vsetko?
Ahojte baby tak aj ja sa k vam pripajam. Dlho som vahala ci ie vhodna doba mat babo a sup zrazu mam uz 29 rokov. S priatelom sa snazime o babo od poslednej mrchy intenzivne si uzivame spolu vsetko. Mrcha ptisla naposledy 20 oktobra uz som ju mala mat a stale nechodi uz asi tyzden ma boli podbrusko a okolir vajecnikov a mam neskutocnu chut na sladke. Ale kazdy test mi vysiel negativne neviem co si o tom mam mysliet. Strasne by som chcela pod bianocny stromcek vediet ze budem maminou.
@malacarodejnica ahoj, myslím si že sme na tom podobne. ja na to myslím intenzívne a ešte viac ako intenzívne 🙂 stále si vravím či to už nie je moc, aj tá "gymnastika" po... nohy v lufte a pod. mi príde smiešna, lebo človek by sa aj pritúlil ešte, ale ja nohy v lufte a v lufte a lufte 🙂 už som sa tak namotala na to mať bábo že už neviem ani na nič iné myslieť a každý príchod ms je pre mňa veľkým sklamaním, duplom keď na fb vidím ako kamošky pridávajú fotky zväčšujúcich sa brušiek 🙂 vravím si, že nemôžem tak na to myslieť, musím to trochu pustiť z hlavy, ale neviem a neviem to..
hahaha @lalia87 inak tiez som na to minule myslela, ci to pritulenie nebude ucinnejsie ako nohy v lufte 🙂
Ahojte, baby, hlavne ziadna panika 🙂 To je to najhorsie co moze byt, upinat sa na to jedno.. a riesit vsetko mozne, co ma mozno aj vedlajsie ucinky. Priznavam, dopujem muza doplnkami - e-vitamin, selen, zinok, ale to pre zly SPGram (je ich malo, su pomale a k tomu aj zla morfologia 😒 ). Na SPGram isiel kvoli inym zdravotnym tazkostiam, a liekom, ktore musi uzivat, tusili sme, ze to nebude uplne OK, a ked to neslo, tak nas napadlo, ze lepsie to zmerat a pripadne preliecit co sa este da... Verim, ze doping zaberie, este ma k tomu ATB.
Ja nemeram teplotu, neuzivam inofolic, kys listovu a neviem co vsetko mozne nemozne, mam cyklus, tak sa z toho tesim 🙂 , tak na co to kazit. Netestujem ovulaciu (raz som testla v strede 😀 a bol pozitivny - tak to musi stacit.) Normalne zdravo jem - vela ovocia, zeleniny, tak na co kys.listova v pilulach. Viem kedy plodne-neplodne dni. Zatial sa nezverujem do ruk ziadneho lekara a hovorim si, ze od nich co najdalej 🙂 . Ked som objednavala muza na SPGram, tak to bolo v CAR a tam hned chceli aj moje udaje, ze zaevidujeme vas spolu ako pripadne neplodny par, tak som si povedala dovi-dopo, nechceme dieta len "vyrabat" a riesit, my ho chceme mat.. a muz isiel k svojmu dr., ktory ho otestoval.
Co skusate dva tri roky a nedari sa, to chapem, clovek sa aj slamky chyta. Ale kto len zacinate - nepanikarit 🙂 . Nasi predkovia mali 10 deti a nic neuzivali, este aj ta ich strava bola chudobna, hlavne si uzivali 😀 Sama poznam na sebe, jedno dieta uz mame a to islo v pohode, ked sme vobec neplanovali, toto chceme a velmi, a prave preto sa snazim na to neupinat tymi vedlajsimi cinnostami (testy ovu, teplota vsetko mozne).. Muzovi lekar povedal, ze sancu mame, a je uplne normalne, ked vyjde pokus aj na 15ty mesiac (tak este par mesiacov ostava 😝). Len je taka doba, ze ludia chcu vsetko hned a rychlo a robime pri tom chyby..
Tak majte pekny dnik, hlavne nestresovat a drzim vsetkym palce.
sorry, dlhy prispevok :D
Este jedna vec, ktoru som skusila - prvy raz tento mesiac - ten gel co sa tu spominal Conceive plus. Pre ten zly SPGram, aby tych par spermii malo sancu, tak dam info potom ci pomohol 🙂 .
@chryzantema333 velmi pekne si to napisala 🙂
@chryzantema333 mas pravdu v poslednom odstavci, my co skusame 2-3 roky a z toho prvy sme to nebrali ako pohromu, uz nechceme nechat veci len na nahodu. Hlavne, ked mame 0 deti 😉.
@chryzantema333 a taktiez su tu take, ktore sa snazia o druhe, lebo pred prvym prisli o dieta parkrat a musia brat lieky, aj tu kyselinu listovu, ktoru maju na predpis od hematologa na spravnu krvotvorbu... A napriek tomu, ze sa snazia len pol roka, nechcu nechat veci na nahodu a meraju, testuju, riesia... Lebo nechcu znovu potratit.
V mnohom mas pravdu, ale to, ze sa tu niektore (aj s urcitou davkou humoru) bavime o grepovom dzuse a ovu testoch a vyzerame ako hysterky este neznamena, ze nimi sme. Mozno len nemame na vyber a nechceme o par mesiacov hystericky nariekat, ze sme nieco zanedbali a mali sme urobit nieco navyse. Ver mi, ani to nie je jednoduche... Denne sledovat, ci som uz zjedla vsetky lieky a uvarila si uz tie tri druhy caju... Po aspon mierne pozitivnom tehu teste supovat do lekarne, vyfasovat krabicku injekcii a nasledujucich desat mesiacov si denne so zatatymi zubami pichat injekcie.
Obcas mam pocit, ze nenavidim zeny, ktore otehotneju, lebo po nich chlap hodil slipy, do stvrteho mesiaca netusia, ze su tehotne, potom sa zamyslia, jeeeej, meskaju mi kramy, no, asi si to uz necham... Porodia ako levica v pusti a zivot ide dalej... Nechapem, ako je mozne, ze niektore otehotneju len tak, preco, kde je spravodlivost??? Nikomu neprajem, aby zazival to, co niektore tu... A ver mi, nezavidim ani tym, ktore otehotneju lahko, na prvy sup, netusia, ako preplavali tehotenstvom... Aj ked na to mnohe mame pravo.
Len nechapem... Nechapem to rozdelenie... tu spravodlivost sveta, ktora je strasne nespravodliva
@monique89 mas pravdu, nechame to po svadbe 🙂 a dakujem 🙂

@zuzka71291 no seprmio dopadol celkom dobre ma 18milionov spermíí su zdrave len trocha lenive čo sposobuje ten stres čo máme.No tosa da upravit tabletkami.Prave mi prišla Maca tabl.tak som mu hned dala plus zinok selen.6e do mesiaca sa to upraví inak nieje žiaden problem.