icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

vivien333
25. nov 2015

@e.vacka a ty kedy mas mat ms? ci uz mala byt?

trdielko149
25. nov 2015

@e.vacka to neviem asi včerajšia večera 😢

e.vacka
25. nov 2015

@vivien333 mala som dostať dnes... Ale úplne cítim ze to vypukne ☹ a ty?

e.vacka
25. nov 2015

@trdielko149 až takto ta vytrapila?? A to spinenie?? Kolky si dc?

vivien333
25. nov 2015

@e.vacka ja v nedelu ale tiez mam pocit ako keby to malo dojst skor.. testovala si?

kotatko1232
25. nov 2015

@rococco nemozes mysliet pozitovne...a zase nemozete sa snazit kazdy den...celi mesiac musite si dat aj pauzu aby sa sperie zosilnili 😉 . tak mi moj doktor rozpraval ked som sla na vysetrenie este pred tym co sme chceli babao

kotatko1232
25. nov 2015

@e.vacka tak som to citila aj ja a nedostala som este take 2 dni a potom som zistila ze cakam babenko 🙂

vivien333
25. nov 2015

@rococco tiez si myslim ze by to bolo mega šťastie ☺ necháme sa prekvapit 😃

senselinka
25. nov 2015

@trdielko149 mohla si mat ovulku, alebo ak si mala ovu skor, tak uhniezdenie 😵
Neboj, ak to nebude pokracovat, nic zle sa nedeje 😉

e.vacka
25. nov 2015

@vivien333 ešte nie, bojím sa 🙂

rococco
25. nov 2015

@kotatko1232 my zase niesme zajace.. ;) ideme ked je chut..nalada..energia..vsetko spolu..nech zamiesime poriadne. 🙂 a smermiogram vysiel este lepsie jak pred rokom s pol..tak snad sa budu krpci snazit.

zabka12
25. nov 2015

@trdielko149 tiež si myslím, že mohol byť prejav ovulky ako píše @senselinka... ale uvidíš 😉

rococco
25. nov 2015

@vivien333 tak raaaano... ;)

vivien333
25. nov 2015

@e.vacka vau, mas moj obdiv ze si este neskusala... smelo do toho ☺ pridas sa k nam k zajtrajšiemu rannemu ocikavaniu papieriku? 😁

luckalucinka
25. nov 2015

@trdielko149 snad to nebude nic vazne. Drzim palce. 🙂

e.vacka
25. nov 2015

@vivien333 pridavam sa k vám .. ráno si urobím test ak nedojde MS

vivien333
25. nov 2015

@e.vacka super tak rano od teba ocakavame pozitivne nielen spravy ☺☺drzim palce

e.vacka
25. nov 2015

@vivien333 ďakujem ..držím palce aj ja..

lestate
25. nov 2015

@zorilka bodaj by to aj u mna tak bolo, ja sa uz bojim, ci to nemoze byt cysta :/
@e.vacka a ja som nevydrzala a musela testovat zasa skor a teraz sa bojim aby som sa netesila predcasne ... to ja by som uz stokrat testovala na tvojom mieste - kedy sa chystas? 🙂

lestate
25. nov 2015

@e.vacka ach.. teraz citam, ze zajtra idete viacere na to - drzim palce .. ja skusim este aj ten moj digitalny test co povie zajtra - inac ja mam uplne pocity ako pred ms 😠 ...

zorilka
25. nov 2015

@lestate To poznam. Ja som sa bala ci to nie je cysta, pripadne mimomaternicove tehotenstvo... Teraz sa budes uz bat stale, ale to k tomu patri 🙂. Drzim palce, ale ja verim, ze vsetko bude OK 😉

e.vacka
25. nov 2015

@lestate teším sa s tvojho krásneho testiku, urob si aj digitálny. Zajtra odfot. Tuším ze zajtra to tu bude plné pozitívnych testov

lestate
25. nov 2015

@zorilka a co to pobolovanie podbruska ako pred ms? .. to si ma velmi nepotesila s tym strachom, ale viem si predstavit .. dakujem, dufam, ze sa nezacinam tesit predcasne 😒

rococco
25. nov 2015

@e.vacka keby si mala s tymi zajtrajsimi +testami pravdu... ;)

jeinabe
25. nov 2015

@e.vacka silnooo drzim palce......😉

lestate
25. nov 2015

@e.vacka bodaj by tak bolo! 🙂

e.vacka
25. nov 2015

@jeinabe ahoj tehulka. Ďakujem. Ako sa máš?

lalia87
25. nov 2015

ženule, neviete prosím vás či tu nie je niekde diskusia v ktorý deň cyklu sa podarilo otehotnieť a pri akej dlzke cyklu? ja to neviem najst 😖

zorilka
25. nov 2015

@lestate Tak vies, kazda sa boji ci je vsetko OK. Aspon ja som taka bola. To budu otazky ako: bude mu byt srdiecko, nemam toxoplazmozu, tehotensku cukrovku, nepriberam malo, vela, neni babatko moc male, atd. atd. Skratka take su zeny 😀. Ale neboj, testik mas krasny, nemyslim, ze by cysta alebo mimomaternicove ukazalo takuto ciarocku 😉 A tie bolesti som mala tusim do 20tt. Najprv moze boliet to uhniezdovanie, a potom bude boliet to ako sa maternica roztahuje 😉

monique89
25. nov 2015

@e.vacka
@rococco
@vivien333 aj jaaaa zajtra s vami cikam! 🙂