Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@e.vacka to neviem asi včerajšia večera 😢
@trdielko149 až takto ta vytrapila?? A to spinenie?? Kolky si dc?
@rococco nemozes mysliet pozitovne...a zase nemozete sa snazit kazdy den...celi mesiac musite si dat aj pauzu aby sa sperie zosilnili 😉 . tak mi moj doktor rozpraval ked som sla na vysetrenie este pred tym co sme chceli babao
@e.vacka tak som to citila aj ja a nedostala som este take 2 dni a potom som zistila ze cakam babenko 🙂
@trdielko149 mohla si mat ovulku, alebo ak si mala ovu skor, tak uhniezdenie 😵
Neboj, ak to nebude pokracovat, nic zle sa nedeje 😉
@kotatko1232 my zase niesme zajace.. ;) ideme ked je chut..nalada..energia..vsetko spolu..nech zamiesime poriadne. 🙂 a smermiogram vysiel este lepsie jak pred rokom s pol..tak snad sa budu krpci snazit.
@trdielko149 tiež si myslím, že mohol byť prejav ovulky ako píše @senselinka... ale uvidíš 😉
@trdielko149 snad to nebude nic vazne. Drzim palce. 🙂
ženule, neviete prosím vás či tu nie je niekde diskusia v ktorý deň cyklu sa podarilo otehotnieť a pri akej dlzke cyklu? ja to neviem najst 😖
@lestate Tak vies, kazda sa boji ci je vsetko OK. Aspon ja som taka bola. To budu otazky ako: bude mu byt srdiecko, nemam toxoplazmozu, tehotensku cukrovku, nepriberam malo, vela, neni babatko moc male, atd. atd. Skratka take su zeny 😀. Ale neboj, testik mas krasny, nemyslim, ze by cysta alebo mimomaternicove ukazalo takuto ciarocku 😉 A tie bolesti som mala tusim do 20tt. Najprv moze boliet to uhniezdovanie, a potom bude boliet to ako sa maternica roztahuje 😉

@e.vacka a ty kedy mas mat ms? ci uz mala byt?