Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
dievcata chcem sa slytat ci ste poculi/ mate skusenost s tym ze sa tvori po oplodneni husty hlien. Nieco som aj vycitala ale predsa... na graf sa neda spolahnut lebo som mala zapal dychacich cest a sialene teploty. ovu podla mna bola na 14/15 dc, posledne dva 3 dni mam husty lepkavy hlien bielej fsrby, bez zapachu svrbenia a cihokolvek co by naznacovalo napr nejaku infekciu. ale my sme teda na to kedy prebehla ovu prisli asi az po nej takze bud sa mohli udrzat spermie z posledneho dna ( cize 3-4 dni pred ovu ) alebo vajicko vydrzalo den po ovu, lebo akurat pocas ovu nic nebolo :/ ten hlien mi teraz vrta v hlave
Baby mam otázku uz druhý deň mi je zle., pocit na vracanie od rana nepomohlo mi ani pivo na tzv. "Prerobenie" espumisan ani odskúšaná kola..ked pomyslím na jedlo je mi zle...som 10dc, poraďte mi daky babsky recept lebo sa idem zblázniť..
@bad_delight Natahovaci hlien ,priehľadný si nezistila? Zvykne ovu posunúť ak žena ochorie ale nemusí vždy je to individuálne mne,skáče teplota 37,3 už pár dní ju mám zvýšenú nechapem a to mam len nadchu výraznejšiu asi,toho nič nebude a počítam s mrchou :'(
Tak babule..testla som sa aj dnes..ako sme si povedali...a nic..takze sa mi zrejme uz tri dni hlasi ms.. :(
@montynka131 ja mam takisto neprijemne bolesti ako pri ms a dnes v noci som myslela, ze uz prisla - ma prist dnes, alebo zajtra a bojim sa ci je to normalne, ale test silnie tiez.. a vcera ma pichalo cely den ..
@montynka131 krásny testík moc gratulujem.
@montynka131
@lestate baby, bolesti a pichanie su normalne, babo sa stale zavrtava a zacina pracovat maternica, roztahuje sa, este pridu silnejsie bolesti, ked sa budu natahovat upony maternice. Mozte mat vzdy silnejsie bolesti v case ocakavanej MS, dokonca sa vtedy neodporuca sex, lebo je vyssie riziko potratu, maternica podvedome "vylucuje"
@montynka131 Jeeej krásne koľajnice je to tam...Gratulujem 😉 a hlavne nech kolajnicky silnú 🙂 kiežby sa zaradilo aj ostatným snazilkam a krásny darček pod stromček 😉
@lestate mna pycha uz dva tyzdne myslela som si ze mam dostat normalne ms. Kedze spriatelom sme to skusali iba prvy krat od mojej poslednej ms a ta bola 20 oktobra a ja som bola v tom ze tak skoro sa mi to nepodari kedze mam uz 29 rokov a je to moje prve mimi. A pycha ma to hlavne v praci oedze pracujem v automobilke a vyrabame stresne okna. Tam ma to bilieva najviac a hlavne neviem vydrzat stat 8 hodin na nohach kedze ma nskutocne bolia krize ale k dr sa chystam az v decembri este je prilis skoro. Neboj vsetko nam dobre dopadne
@michhaela ja yo prajem kazdej z nas co sme v tejto skupinke je to neopisatelny pocit. Len ako to vysvetlit doma hovi mam 29 ale byvam spolu z rodicmi a na vsetko sme 3 a.ostane to len na nich hlavne hypo. Ale co uz mam uz svoj vek uz som nechcela vuac cakat a tesim sa tomu.
Baby.mozno hlupa otazka.mala by som mat prave plodne dni.kalendarik mi ukazuje stredna sanca na otehotnenie... da sa otehotniet aj bez hlienu?
@zuzka71291 davaj si grep na hlien to pomaha.Bez hlienu sa tažko dostanu spermie na svoje miesto.
@michhaela myslim ze som mala ovu na 25 dc, na 14 dc som mala aj poziivny test a zrovna v ten den mi zacala choroba avysoke teploty. teraz mi vrta v hlave ten mij hlien kt. mam teraz. niekde som aj vycitala ze sa po oplodneni dvori lepkavy hlien kt. uz neprepusti spermie a tym mloze plod nerusene rast
@zuzka71291 dam ti vediet o tyzden 🙂 my sme tiez skusili ked som mala v kalendariku sanca stredne ale ja som mala aj hlien, ale ci ten spravny, to neviem.. o 4 dni ma prist ms, zatial ma len picha raz v pravom raz v lavom vajecniku, ale myslim si ze opat z toho nic nebude..
@bad_delight Pockaj tak ti ukazoval test ovu na 14dc pozitívny?A myslíš že ovulku si mala 25DC? dobre rozumiem? Skôr ten ovu test bude sedieť že si mala ovu vtedy zvykne ukázať ten hlien priehľadný...Biely husty bez zapachu je už po ovulacii...Ja ho mam teraz ten biely hustý tiež nezapacha a je ho riadne comu moc nerozumiem a ovu som mala pred dvoma týždňami a neviem či prebehla ovulka lebo mi vôbec neukazal priehľadný hlien az na 13DC mi ukazal tento biely ja už fakt rozmýšľam že nebudem nič počítať ani merat ide mi to už na psychiku a neviem sa na nič sústrediť :'(
@senselinka mna to preto znepokojuje, lebo mne este kedysi niekto (asi velmi"mudry") povedal, ze tehotenstvo neboli ...
@montynka131 ja mam tiez skoro 29 a tiez prve - a ani vo sne by ma nenapadlo, ze to mohlo vyjst, ja este teraz tomu nemozem verit ( a ani nebudem kym doktorka nepotvrdi)
@zuzka71291 neviem sice aky kalendarik mas, ale mne tento mesiac ani ovu testy nevysli pozitivne - bolo len ze sanca je vysoka, ale nie max (dva dni je max) a ten monitor nebol ani lacna zalezitost, pila som litre - ale fakt ze litre grepoveho dzusu a mala som raz tak trosicku toho hlienu(skoro nic) ale tento mesiac sme pouzivali pre seed gel a myslim, ze to pomohlo asi teda ...
@michhaela nie nie, test ukazal pozitivny na 14 dc, myslim ze den na to aj ovulka prebehla, 3 dni ored nou som mala vodnaty, bielkovy hlien. dnes by som tesa mala byt 9 dni po ovule a posledne 3 dni mam husty hlien bielej farby. Ja sa tymto zaoberam druhy mesiac , ze merat a sledovat a tak dalej, ale mam to stadtie ze si ovulaciu citim..len ten hlien teraz 9 dni po nej mi je novinkou.
Inac aj ja si myslim ze vykaslat sa na toma hotovo, nemerat neriesit, sex kazdy druhy den po ms si myslim ze prinesie vytuzeny vysedok.
@bad_delight Presne tak vykaslat ale to sa vykasles az ked fakt si na tom tak zle že sa stym z mieris ja som vytocena ze žiadny hlien ten pred ovulacny....Ja som sa sekla pred týždňom som mala ovu teraz by som mala byt 6DPO/16DC možno mi ovu ani neprebehla keď žiadny hlien počkám si na kramy ale som nedockava test je skoro a ešte sa bojim testnut bo určite bude jedna kontrolna ciarocka...Tak si pockam na hnusne kramy čo vždy dôjdu načas jak hodinky :-\
@lestate haha,teraz si ma pobavila 😁
Nehovorim, ze u vsetkych,ale obcas tehotenstvo boli, a poriadne 😨
@michhaela ja som pres mesiacom takto prepasla ovulku ktoru som mala hned po krǎoch a myslela soms inze este len bude, od 11 dc do 28 dc som testovala a cakala az som sa nakoniec zmierila s tym ze na to idem az tento mesiac. Tak treba neriesit a podari sa. alebo sa na to gykaslat a zbehnut do Car na inseminaciu a hotovo.
Caute snazilky, idem si k vam po radu. Plodny hlien znamena ze ovulacia este len nastane alebo uz prebieha? Akosi som uz zabudla ako to funguje. Dnes ho mam tak teraz neviem ci ma este vyznam snazit sa alebo sme to uz prepasli. Chceli by sme druhe babatko. Vdaka za rady 🙂
@bad_delight ja som si dávno tiež myslela že mam ovu v strede a prt hned po kramoch mam 9/10CD mi naznacuje hlien tahavy... Tento mesiac nikde ☹možno bol ale nevyšiel von záleží kolko tekutiny sa pije a tak či je na tom pravdy grepovy džús som pila skoro kazdy druhy deň či sa ma pit na hektolitre? 😀
@michhaela neviem ja ho nepijem ale moja zivotosprava je taka ze si odstavujem ovocie kazdy den a je v nom casto aj grep 🙂 sle podla mna to nie je o piti grepoveho dzuzu na hektolitre. myslim si ze je dibre poznat svije telo, polohu krcka, jeho tvrdost ci naopak makkost a jeho hlien co ti napovie kedy mas plodne dni. su zeny ktore maju malo hlienu. Skus si kupit preseed gél sk ku nim patris. a myslim ze podla tohov akek polohe je krcok s ci je makky by si mohla vediet kedy mas ovulaciu. mozno to bude chvilku trvat mne osobne 3 mesiace aby som vedela v akom case cyklu som
@wildroses ovulacia bude. skus pripadne ocikat test ak mas doma ale kazdopadne pokojne sa posnazte 🙂
@montynka131 bozinku..no super...silniete teda riadne..budem drzat silno silne palce!!! ;)

@rococco no ved to, doteraz som bola veduca, presla som v ramci tej istej firmy na zastupkynu lebo som to tam kde som bola nevedela vstrebat.. nie pracu, ale ludi ktorymi som tam bola obklopena. teraz som prisla na nove miesto, novi ludia, novy system, hodena som do jamy levovej a plavaj a necitim sa tam vobec dobre, mam pocit ze kazdy len nieco hlada aby som za nieco bola zdzubana, lebo oni v tom svojom systeme uz idu roky, ja v ich systeme zacinam. ja som mala predtym uplne iny system a tu narazame na velke rozdiely. Obzeram sa po pracach ale nemam ist momentalne do akej inej prace.. ako sa bude platit hypo. Za inych okolnosti nemat hypo, nie som tam ani sekundu..