icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

maminka1986
30. nov 2015

@dzanka72 no pre chlapa to nie je nič hrozne aby sa anto odhodlaval...ked ta lubi a chce dieťa ma to brat ako niečo prirodzene a normalne ved on si len obre urobi 🙂)) pre nas ženy je to ovela viac neprijemnejšie...tak držim palce..podla spermiogramu budete mudrejší a nebudete tapať prečo sa nedarí a v PP je čudne aby neorbili..skuste teda KE alebo PO čim skor tým lepšie

sjuuzka
1. dec 2015

@rococco Jaaaaj 😀 po oplodneni😉

rococco
1. dec 2015

Tak to asi len nejakych 10-12
@sjuuzka .

dzanka72
1. dec 2015

@maminka1986 mi vravel, ze sa boji vysledkov, ze co ked najdu nejaku chybu v nom.. preto sa odhodlaval 🙂

senselinka
1. dec 2015

@veroka03 ok, vdaka za upozornenie. Oxytocin sa podava na urychlenie porodu. Velmi dobre si totiz pamatam, co to so mnou robilo pocas porodu, kedze moje dieta sa rodilo tri dni... A spermie ho urcite obsahuju 😉

senselinka
1. dec 2015

@zabka12 my sme mali prisne zakazany sex pocas tehotenstva kvoli predchadzajucim potratom a poznam veeela zien, co mali tiez zakaz. Dovodov bolo viacej... Riziko zakrvacania, maknutie krcku, latky v spermiach... Minimalne prvy trimester je mega rizikovy

lenkastar
1. dec 2015

Babyyyy idem hned zo spravou 😁 tak na teste maly duch! Malyyy ale je! 😉 tak testnem cez vikend ci zosilnie ak to nie je moja fantazia 😊 na fotke to nie je vidno 😞

senselinka
1. dec 2015

@lenkastar kedy mas mat ms?

senselinka
1. dec 2015

@trdielko149 zlatinko, ako sa mas? Ja uz zacinam depkovat, ze to nevyslo urcite... Poznam svoje telo a uz vidim, ze Mikulas prinesie akurat tak nove balenie vloziek... ☹

lenkastar
1. dec 2015

@senselinka ms je daleko 😊 ma prist aaaz... 17.12. No ja som zvedava ci dobre vidim 😊

nellyza27
1. dec 2015

Ahojte, som 17 DC a zacala som slabo krvacat,stalo sa vam to niekedy?chceli to moze byt?

zuzka71291
1. dec 2015

@lenkastar nemyslis, ze je skoro? ci myslis, ze sa zadarilo z predosleho cyklu? bola by to parada 🙂 ja len, ze ja mam tiez dostat ms 17.12., ved vies...a teraz mam len plodne podla aplikacie v mobile.podla seba nwm :D

majaon
1. dec 2015

@martinaj ahoj,je mi luto co sa stalo,aj ja zial patrim k zenam co prezili MA,ale cas je najlepsi liecitel,to je ozaj pravda a prajem ti uz len uspesne tehu a zdrave babo 🙂

trdielko149
1. dec 2015

@senselinka ja neviem ako to somnou vyzera riesim uplne ine veci akurat som sa vcera pozerala do kalendara ze v ktory den mam vlastne dostat MS nech sa poistim vlozkou 😀 ale ja som teraz v takej divnej faze ked som si povedala ze MS urcite nedostanem a som tehotna 😀 a na pripadne sklamanie uplne kaslem viem ze asi pride depresia ze zase nic ze pod stromcekom nebude babatko v brusku ale celkovo tema vianoce ma zabija ... kupim malej darceky nech sa aspon ona tesi ... vcera som objednala privesky pre mna aj muza s Maxikovou fotou tak sa tesim .... 🙂

senselinka
1. dec 2015

@trdielko149 to je super faza, asi si beriem priklad 😀
Ja som na tom takto bola od zaciatku cyklu, len teraz ma chytila akasi haluz, ze vlastne nic... Musim sa z toho vyhrabat pekne 😝
Sestra dnes bola na punkcii vajicok, o par dni ma ist na vklad, jej muz mal dost problem, ale vyzera to nadejne, tak si hovorim, ze ak sa Panbozko rozhoduje, ze posle do nasej rodiny len jedno dietatko, tak nech je to ona.
Tie privesky budu urcite nadherne, aj ked aj smutne a nostalgicke. Ale aspon budete mat Maxika stale pri sebe (okrem srdiecka, samozrejme 💖)

zuzka71291
1. dec 2015

@martinaj aj mne je to strasne luto,co sa stalo.dajte sa dokopy hlavne a drzim palce do buducna...

rococco
1. dec 2015

Takze zienky moje snazive...dalsi den za mnou..bolesti sa dnes vytratili..akurat ma asi len dvatrikrat pichlo v podbrusku...ms meska treti den..test zatial negativny.

lenkastar
1. dec 2015

@zuzka71291 no ja podla apky plodne budem mat vo stvrtok.tak tento tyzden pokracujeme v snazeni sa nech sa mi to potvrdi 😊 som zvedava 😉

zuzka71291
1. dec 2015

@lenkastar mne tiez ukazala stvrtok .ale vysoku sancu aj dnes a zajtra...ale predtym ukazovala prave piatok.sobotu 😃nevadi...ja mam dned zvlastnu bolest brucha.krizov.tak asi sa blizi ovu...uvidime.musime sa snazit poriadne 😉

butterfly333
1. dec 2015

@rococco no ja tou teba vidím na tehu.

zabka12
1. dec 2015

baby, mne sa to dnes naozaj nechce hladat, ale tak ok suhlasim, ze pokial je rizikove, tak asi to nie je boh vie co... ale zas kolko zien ani nevie, ze su tehotne a kolko deti z toho je ;) no ale je dosť možne, ze ani ja nebudem riskovať ;)

rococco
2. dec 2015

Dalsie rano bez ms ale aj bez dvoch ciarok... 😑

rococco
2. dec 2015

Tak nic mrcha dosla...moje prve sklamanie.... :(

martinaj
2. dec 2015

Jaj dievcata, konecne pomaly prestavam krvacat, uz sa tesim na MS 😊 nech mozme sazilkovat..? Mali by sme zmenit rocne obdobie na zimu 😊

petulik1991
2. dec 2015

Jujha baby.. dlho dom neprispela, iba citam 🙂 Mame v praci frmol, vsak Vianoce sa blizia. Ja som dnes 2 DPO, ale uz si nahovarat tehotenstvo nechcem. Nechavam to plynut, aj ked viem, ze sa neudrzim a budem zas testovat na 10-11 DPO haha..Aj tak, 18.12. mame vo firme Vianocnu party,ak nebudem tehu, tak si mozem dat vinko a o mesiac ideme na dovolenku, kde nas caka dlhy let, mam sa tam stretnut s tetou a sestrenicou co som nevidela 15rokov. Takze ked nechcem depkovat, musim hladat aj male pozitiva, preco to este nevadi, ze stale nie som tehu. Aj ked si to zelam najviac na svete... 😕 Inak kupili sme domcek, takze mam plnu hlavu veci okolo zariadovania a vybavovania 🙂

ninkapralinka
2. dec 2015

dievcata ja som nakupila drahe digitalne testy, menzes mam dostat az buduci piatok a uz vcera som testovala :D tak skoda penazi dufam ze test bol negativny len preto ze som testovala prilis skoro!!

majaon
2. dec 2015

@rococco nebud smutna...hlavu hore a ideme na dalsi cyklus,ja som si povedala,ze nebudem na to tak mysliet,neda sa to,ale snazim sa...musime si hlavu zaujat niecim inym a neboj,tak to ubehne,ze onedlho budeme cakat na dalsiu mrchu,ktora dufam nepride 😉

rococco
2. dec 2015

@majaon no..mas pravdu...som zvedava akurat ako to moh muz zvladne..bo som ho k sebe uz tyzden nepustila-akoze mam ms..ze ho mozno na mikulasa prekvapim..no a teraz dalsi tyzden bude musiet skrz ozajstnu ms. :D

michhaela
2. dec 2015

@ninkapralinka joj to poznám že si bola nedockava ale je to zbytočne skoro a potom sklamania... ja čakám cca o 6_8dni že sa spustí mrcha bola by som veeeeľmi prekvapena že by nedorazila....😀 ale aj tak príde jak vždy 😀

petulik1991
2. dec 2015

@majaon To je pravda, ze treba hlavu zatazit niecim inym. Ja mam toho "ineho"neurekom a aj tak neni den, kedy by som na to nemyselal napriek tomu, ze sa snaziiim 😠