Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@maminka1986 mi vravel, ze sa boji vysledkov, ze co ked najdu nejaku chybu v nom.. preto sa odhodlaval 🙂
@veroka03 ok, vdaka za upozornenie. Oxytocin sa podava na urychlenie porodu. Velmi dobre si totiz pamatam, co to so mnou robilo pocas porodu, kedze moje dieta sa rodilo tri dni... A spermie ho urcite obsahuju 😉
@zabka12 my sme mali prisne zakazany sex pocas tehotenstva kvoli predchadzajucim potratom a poznam veeela zien, co mali tiez zakaz. Dovodov bolo viacej... Riziko zakrvacania, maknutie krcku, latky v spermiach... Minimalne prvy trimester je mega rizikovy
Babyyyy idem hned zo spravou 😁 tak na teste maly duch! Malyyy ale je! 😉 tak testnem cez vikend ci zosilnie ak to nie je moja fantazia 😊 na fotke to nie je vidno 😞
@lenkastar kedy mas mat ms?
@trdielko149 zlatinko, ako sa mas? Ja uz zacinam depkovat, ze to nevyslo urcite... Poznam svoje telo a uz vidim, ze Mikulas prinesie akurat tak nove balenie vloziek... ☹
@senselinka ms je daleko 😊 ma prist aaaz... 17.12. No ja som zvedava ci dobre vidim 😊
Ahojte, som 17 DC a zacala som slabo krvacat,stalo sa vam to niekedy?chceli to moze byt?
@lenkastar nemyslis, ze je skoro? ci myslis, ze sa zadarilo z predosleho cyklu? bola by to parada 🙂 ja len, ze ja mam tiez dostat ms 17.12., ved vies...a teraz mam len plodne podla aplikacie v mobile.podla seba nwm :D
@senselinka ja neviem ako to somnou vyzera riesim uplne ine veci akurat som sa vcera pozerala do kalendara ze v ktory den mam vlastne dostat MS nech sa poistim vlozkou 😀 ale ja som teraz v takej divnej faze ked som si povedala ze MS urcite nedostanem a som tehotna 😀 a na pripadne sklamanie uplne kaslem viem ze asi pride depresia ze zase nic ze pod stromcekom nebude babatko v brusku ale celkovo tema vianoce ma zabija ... kupim malej darceky nech sa aspon ona tesi ... vcera som objednala privesky pre mna aj muza s Maxikovou fotou tak sa tesim .... 🙂
@trdielko149 to je super faza, asi si beriem priklad 😀
Ja som na tom takto bola od zaciatku cyklu, len teraz ma chytila akasi haluz, ze vlastne nic... Musim sa z toho vyhrabat pekne 😝
Sestra dnes bola na punkcii vajicok, o par dni ma ist na vklad, jej muz mal dost problem, ale vyzera to nadejne, tak si hovorim, ze ak sa Panbozko rozhoduje, ze posle do nasej rodiny len jedno dietatko, tak nech je to ona.
Tie privesky budu urcite nadherne, aj ked aj smutne a nostalgicke. Ale aspon budete mat Maxika stale pri sebe (okrem srdiecka, samozrejme 💖)
@martinaj aj mne je to strasne luto,co sa stalo.dajte sa dokopy hlavne a drzim palce do buducna...
Takze zienky moje snazive...dalsi den za mnou..bolesti sa dnes vytratili..akurat ma asi len dvatrikrat pichlo v podbrusku...ms meska treti den..test zatial negativny.
@zuzka71291 no ja podla apky plodne budem mat vo stvrtok.tak tento tyzden pokracujeme v snazeni sa nech sa mi to potvrdi 😊 som zvedava 😉
@lenkastar mne tiez ukazala stvrtok .ale vysoku sancu aj dnes a zajtra...ale predtym ukazovala prave piatok.sobotu 😃nevadi...ja mam dned zvlastnu bolest brucha.krizov.tak asi sa blizi ovu...uvidime.musime sa snazit poriadne 😉
@rococco no ja tou teba vidím na tehu.
baby, mne sa to dnes naozaj nechce hladat, ale tak ok suhlasim, ze pokial je rizikove, tak asi to nie je boh vie co... ale zas kolko zien ani nevie, ze su tehotne a kolko deti z toho je ;) no ale je dosť možne, ze ani ja nebudem riskovať ;)
Dalsie rano bez ms ale aj bez dvoch ciarok... 😑
Tak nic mrcha dosla...moje prve sklamanie.... :(
Jaj dievcata, konecne pomaly prestavam krvacat, uz sa tesim na MS 😊 nech mozme sazilkovat..? Mali by sme zmenit rocne obdobie na zimu 😊
Jujha baby.. dlho dom neprispela, iba citam 🙂 Mame v praci frmol, vsak Vianoce sa blizia. Ja som dnes 2 DPO, ale uz si nahovarat tehotenstvo nechcem. Nechavam to plynut, aj ked viem, ze sa neudrzim a budem zas testovat na 10-11 DPO haha..Aj tak, 18.12. mame vo firme Vianocnu party,ak nebudem tehu, tak si mozem dat vinko a o mesiac ideme na dovolenku, kde nas caka dlhy let, mam sa tam stretnut s tetou a sestrenicou co som nevidela 15rokov. Takze ked nechcem depkovat, musim hladat aj male pozitiva, preco to este nevadi, ze stale nie som tehu. Aj ked si to zelam najviac na svete... 😕 Inak kupili sme domcek, takze mam plnu hlavu veci okolo zariadovania a vybavovania 🙂
dievcata ja som nakupila drahe digitalne testy, menzes mam dostat az buduci piatok a uz vcera som testovala :D tak skoda penazi dufam ze test bol negativny len preto ze som testovala prilis skoro!!
@ninkapralinka joj to poznám že si bola nedockava ale je to zbytočne skoro a potom sklamania... ja čakám cca o 6_8dni že sa spustí mrcha bola by som veeeeľmi prekvapena že by nedorazila....😀 ale aj tak príde jak vždy 😀
@majaon To je pravda, ze treba hlavu zatazit niecim inym. Ja mam toho "ineho"neurekom a aj tak neni den, kedy by som na to nemyselal napriek tomu, ze sa snaziiim 😠

@dzanka72 no pre chlapa to nie je nič hrozne aby sa anto odhodlaval...ked ta lubi a chce dieťa ma to brat ako niečo prirodzene a normalne ved on si len obre urobi 🙂)) pre nas ženy je to ovela viac neprijemnejšie...tak držim palce..podla spermiogramu budete mudrejší a nebudete tapať prečo sa nedarí a v PP je čudne aby neorbili..skuste teda KE alebo PO čim skor tým lepšie