icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

butterfly333
8. dec 2015

@nelinka1979 ukaž testík pozrieme sa.

mojko92
8. dec 2015

Baby uz sa to niektorej z vas podarilo? My sa snažíme teda este "len" od septembra ale ked okolo seba počujem "je s ním 3mes a je v 2.mes", "ostala som tehotná na prvú supu", "chceli sme este počkať bola to nehoda" ... Brala som dlhe roky antiku vlastne od 15 asi, kvôli bolestiam. Vysadila som pred rokom a stále mam nepravidelný cyklus od 28-36 dni. U lekára som este nebola a asi pôjdem az ked budem mat dve čiarky mam z doktorov paniku ☹ zabite ma

michhaela
8. dec 2015

@mojko92 Neboj sa hlavne keď pôjdeš gynekologovi môže ti nasadiť niečo aby ti upravil rozhádaní cyklus ked ti strieda z 28na 36dni...Ja zatiaľ bez liekov tiež ani nič iné ale ak do konca roka nič skúsim kyselinu listovu stravu zmeniť /reps zdravšie jesť čiže na diéte ale viac zeleniny a tak ďalej/ či to pomôže omg netuším ale viac asi nemyslieť na to...ono to príde a nájdeme si vytúžené // 🙂

iwulqa
8. dec 2015

@cickamon presne to poznam aj mi sa snazime dost dlaho v auguste to bol rok a sestra ma uz 2 rocneho synceka neplanovane a este aj cez HAK

mojko92
8. dec 2015

Hej kys. listová a zdrava výživa je vraj pre zdravú ženu úplne dostačujúca. Ja zatial tiež nic neberiem a popravde ak by to nebolo naozaj nevyhnutne ani by som nechcela. Na lekára sa musím psychicky pripraviť 😀

miminkaaa3
8. dec 2015

Mna tiez boli spodok brucha uz dlksie,ale menstruaciu mam dostat az o dva tyzdne..ale inak ziadne naznaky tehotenstva 😕

cickamon
8. dec 2015

@mojko92 ja sa tiez odhodlavam dlhsie k lekarovi ale hlavne preto ze sme sa prestahovali a nejak sa nezeniem zhanat lekarov hned lebo zasa to vyzera tak kadejak v praci a neviem ci po roku nepojdeme zasa inam ak manzel dostane lepsiu pracu v inom meste (a kedze nevieme kde nakoniec zakotvime a stale mame len podnajom tak nechcem kazdu chvilu menit lekarov)... a zasa ked pridem na navstevu k rodicom zvacsa je vikend a to lekara asi neporiesim ☹

nicolette8
8. dec 2015

@sewie mne test ukazal az 16DPO slabucku druhu ciarku, to bol 30DC vecer a ovulku som mala 14DC,takze este nic nie je stratene 😉

nicolette8
8. dec 2015

@brilka podbrusko, prsia a cikanie som mala aj ja ☺ takze ja si myslim, ze test bude pozitivny, drzim palceky 😉

zuzanaaaa9
8. dec 2015

Ahoj buduce mamicky. Uz nejaku dobu vrtam vo forach, ale myslim ze najvyssi cas sa pripojit. Kusok o mne: mam uz 32, snazim sa o prve mimco. Zijem v zahranici, vsetci okolo mna moj vek povazuju za: velmi mlada a este mas cas. Takze sa nemam velmi komu postazovat alebo vyrozpravat. tak Dufam , ze mozem sem medzi vas. .👭👭👭

zuzanaaaa9
8. dec 2015

No a teraz som 26 DC a samozrejme mam vsetky mozne priznaky,. Takze dufam. Drzim nam vsetkym palce a prajem vsetkym krasne predvianocne obdobie.

montynka131
9. dec 2015

baby viete mi niektorá poradiť a ukludniť ma. MS som mala naposledy .20.10. nasledujúca mala príst 20.11 neprisla prvý pozitívny test mi vyšiel 5 dní od meškania ms. Po meškaní ms 18 dní som šla k lekárovi a tam mi povedali že tehotná som ale zatial je vidieť iba vak bez embria že mám prísť 22.12. Strašne sa bojím a neviem čo si o tom myslieť, myslíte si že embrio sa objaví a dobre všetko dopadne, že som len šla príliš skoro k dr? Dakujem za rady

ninkapralinka
9. dec 2015

Babyyy budme uz tehotne!!! 🙂

ninkapralinka
9. dec 2015

AHojte stalo sa VAm uz niektorej co mate miminko ze ste si robili testy 5 dni pred ocakavanym menzesom a bol negativny, 2 dni pred a negativny. a potom ked meskal viac dni a bol pozitivny? Ci uz nemam sancu tento mesiac? dakujem

michhaela
9. dec 2015

@montynka131 neboj sa hlavne myslí pozitívne kamoska ked sa dozvedela na teste že je v tom tak,ešte počkala tri týždne chcela ísť aby bolo vidno srdiečko... Vidieť je lepšie az po 6tt aj 7tt to je ešte maličké ale potvrdili ti že si tehu a to je dôležité...hlavne kľud a teš sa idú vianoce a 22.12. Ti ukážu ako bije srdiečko ver že všetko dobre dopadne...Ja keď budem tehu počkám cca 2_3tyzdne až potom pojdem...daj vedieť ako si dopadla budeme sa tešiť stebou 😉

kukulienka83
9. dec 2015

@ninkapralinka je to mozne... ale naco zbytocne minat testy pred ocakavanou ms... sak otestuj az ked meska... 😉

brilka
9. dec 2015

@zuzanaaaa9 ahoj, 32 a velmi mlada? zvlastne ponimanie.. ja mam tiez 32a myslim si ze je to tak akurat, teda mohlo to byt uz skor ale co narobime ked sa neda... tiez zijem v zahranici (nemecko) a 6 z mojich 9 kolegyn(kolegov) deti nemaju.. budovali karieru cakali cakali a uz to neklaplo... ked vies ze to dieta chces a mas po boku niekoho s kym si to predstavit vies, tak potom neni na co cakat 🙂..... prajem vela stastia ;)

brilka
9. dec 2015

Dnes den ocakavanej mrchy... zatial nic, hoci uz curam ako taka tehotna zenska 🙂 sedim v robote pri svojom stole a raz za cas mam taky pocit ako keby uz zo mna nieco tieklo, utekam na zachod a nic.. asi mi to uz lezie na mozog 🙂

dzanka72
9. dec 2015

Ahojte, ja sa vam tu trosku votriem, ak mozem 🙂 chcem sa opytat, ze ako je mozne, ze mam od 25 dc "ovulacny hlien" ..a dnes je 31dc doteraz pretrvava a uz vcera som mala mat ms? Oneskorila sa? Alebo to moze znamenat aj mozne tehu? 🙂

lenkaoravcova
9. dec 2015

@dzanka72 moze to znamenat urcite tehu testuj

lenkaoravcova
9. dec 2015

@brilka neocakavanej mrchy snad 🙂

zuzanaaaa9
9. dec 2015

@brilka Presne🙂. Uprimne sa citim skor stara, ale zatial vzdy ked nadhodim tema tak na mna zhrozene kukaju😀. Tak radsej nenadhadzujem a zaregistrovala som sa sem😀. Zijem v spanielsku.. A to tvoje curanie: Ja som na tom tento mesiac tak zle, ze som si vymyslela aj trojdnovu mykozu a stmavnute bradavky, mimo vsetky ine zarucene priznaky😀.

brilka
9. dec 2015

@lenkaoravcova no tak som to myslela 🙂 dnes by mala teoreticky podla vyposctov dojst, ale dufam ze nedojde najblizsich 9 mesiacov 🙂 vam sa ako dari?

brilka
9. dec 2015

@zuzanaaaa9 no jo keby sme naozaj boli take tehotne ako sa citime so vsetkymi tymi priznakmi 🙂 som pocula v spanielsku mate len 4 mesiace matersku.. je to pravda?

mojko92
9. dec 2015

No ja to mam zasa naopak este bývame u našich a mamina stále "máš divne chute urcite si tehotná", kamoska "narástli ti cecky správ si test", v robote "nejsi náhodou v tom" a chlap?? Tak ten sa s mi normálne rozpráva s burchom! 😔 No ja neviem ci je horšie toto alebo ked vas okolie odhovára

zuzanaaaa9
9. dec 2015

@brilka Ano je😳. A este vypocitanu len z poslednych troch mesiacov v poslednej praci a cerpat sa moze az po porode. A porodne 0. Asi pre to sa tu nikto do materstva nehrnie. 😳. A kto sa hnrie(JA) tomu to nejde. Nechranime sa uz asi dva roky, ale sledovanie ovulky a tak zacalo asi pred 3 mesiacmi. Manzel ma velmi dobru pracu, takze nastastie na prispevky nie som tak uplne odkazana, keby na to prislo❤️. Dnes 27 DC z 28 - test negativny😞

zuzanaaaa9
9. dec 2015

@mojko92 Toto tiez poznam od rodiny. A ty mas potom ten ohromny pocit zodpovednosti a zlyhanie, ked to nevyjde. Ale nastastie mi to uz skoro odstranil akupunkturista. Snazim sa mysliet na seba, nie co na to druhi...✌️

petulik1991
9. dec 2015

@brilka Ahoj, my mame v Holandsku tiez len 4 mesiace

brilka
9. dec 2015

@zuzanaaaa9 mame rovnaky cyklus ja tiez dnes 27DC 🙂 haha 😀
@petulik1991 no 4 mesiace je riadne malo, tak to sa fakt necudujem ze sa do toho nehrnu... tu v nemecku je to omnoho lepsie, sice este neviem presne vsetky zakony atd a nechcem sa v robote moc vypytovat aby nespanikarili ze uz odchadzam ale urcite min rok platenej materksej tu zeny maju... da sa aj viac ale potom sa tusim dostava menej penazi - to presne neviem.. :(

zuzanaaaa9
9. dec 2015

@brilka Tu je to asi nejaka vladna sabotaz proti preludneniu😀.