Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Snáď nie, a ja som ju začala pit a nechcem bolesti 😏
@hranoska mozno si sa docistovala a buduca menst. bude uz zdrava👍🏻.
Dievcata chcem sa spytat: fajcite? Kamoska otehotnela pred dvomi mesiacmi, bola 6 x na umelom a otehotnela 2 mesiace po tom co prestala fajcit. Ja celkom dost 😳😱
Ja velmi príležitostne ale ked som prvý krat otehotnela tak som fajčila vela
Teda pred otehotnením, potom uz nie
@zuzanaaaa9 no, je to možné, bola som aj na vyšetrení priechodnosti, žeby to malo aj s tým niečo..hm..dúfam, že budúca už bude normálna, lebo som myslela, že vykočím z kože, ani tabletky mi poriadne nezaberali..:/ vlastne dúfam, že ďalšia ms už nepríde :D
Ahojte 🙂 Ja som dnes 26DC a 10 DPO, skusila som rano testnut (lebo som nevydrzala telivo) a musim povedat, ze prvy krat v zivote som tam na mieste druhej ciarky naozaj nieco videla!! Je to sice ozaj len ddusiillilillinceek, ale je!! Pouzivam stale rovnake testy, ktore mi nikdy neduchovali 🙂 Dnes sa mi objavil aj taky akoby ovulacny hlien natahovaci priesvitny. Ovulku som na 100% mala na 16DC, meram teplotu a pouzivam aj ovu testy 🙂
@petulik1991 super, tak z toho mozno nieco bude... skus po par dnoch dalsi test mozno uz bude silnejsi 🙂
@brilka Veeelmi by som sa tesila !! 🙂 Myslim, ze by sme mali najkrajsi vianocny darcek pod slnkom <3
@petulik1991 no parada, super sprava 🙂 drzim palce nech je tam coskoro riadna palica namiesto ducha 🙂
@petulik1991 ako dlho uz skusate resp. snazite sa?
@petulik1991 tak to dost, tak dufam ze sa to uz konecne podarilo - bol by to ozaj krasny darcek pod stromcek 🙂
mne dnes druhy den meska ms, furt ma pocit ze uz asi zacala, poznas taky ten pocit ze z teba nieco tecie, utekam na wcko skontrolovat a nic.. ak dnes nepride, skusim zajtra rano testnut 🙂
@petulik1991 ja dnes 11DPO, 23DC a testovat netestujem lebo nemam cim 😀 aj tak nic necitim ziadne priznaky. Tak budem len cakat.
@brilka No uz celkom dlho a to mam len 24 rokov. Uz mi vsetci lezu na nervy s tym, ze ved si mlada tak nestresuj, uzivaj si. Ale nikto nechape, kto to nezazil. Chceme mat tri deticky a chcem byt mlada mamina 🙂 Ja uz by som na tvojom mieste testovala 😀 Uz davno 😀
@wildroses Mavas tak skoro ovulku ? 🙂 Ja nemam tiez priznaky, iba ten ovuhlien a neskutocne bolestive prsia, ale extremne..
@petulik1991 ano, uz na 12DC, po porode sa mi skratil cyklus. Paci sa mi ze si ides za svojim, kasli na ostatnych co ti hovoria. Byt matkou je ta najkrajsia vec na svete, prajem to kazdej zene co tuzi po dietatku 🙂
@petulik1991 ja mam uz o par viac ale chapem, aj ja som si pred par rokmi presla obdobim kedy som nedokazala na nic ine mysliet len na to ako chcem velmi chcem dieta... bolo to strasne, tikot mojich biologickych hodin poculi uz snad aj na druhom konci sveta 🙂
@petulik1991 ja uz som si robila jeden test v nedelu, ale bol negativny.. pravdepodobne to bolo este skoro :(
@brilka Tak ja som 28 z 28 dnes, vcera test negativny a ms zatial nic. ale vcera mi mazel nahlasil ze miminko bude az marec- april pretoze chce strelca😀. Svokra je numerologicka tak mu asi nejak pomotala hlavu😀😀😀. Ale zas som vdaka tomu nebezala dnes pre test, nejak som mu to uverila😏
@zuzanaaaa9 ach muzi, vzdy si nieco zaumienia a len nas o tom informuju, ani nediskutuju proste oni to tak chcu a tak to bude 🙂 len aby vas to vase miminko neprekvapilo 🙂
@zuzanaaaa9 strelci su super 😊
Ale je to take osviezujuce, vediet, ako nad tym rozmysla chlap. Hlavne je super ze nam nerobia tlaky, ake si vyrabame my same✌️
no moj drahy stale hovori, ze nemam na to mysliet, ze ono to tehotenstvo pride atd.. da sa na to vobec nemysliet? oni nasim biologickym hodinam nerozumeju... achh kiez by existoval vypinac, ktorym by sa myslenie dalo vypnut hehe 🙂
Baby ms mi meska 7 dni, myslite ze by som uz mala testovat? Nemam totiz absolutne ziadne priznaky, len kazdym dnom sa mi zda ze uz to dnes urcite pride.
@brilka Ja si posledne mesiace vyrabam stale nejake konicky a programy a pride mi ze cim viac toho mam tym viac premyslam . Moj akupunkturovy doktor tvrdi , ze vsetky co sa snazime myslime zle. Ze sa totiz skor bojime ze to nevyjde a tym vlastne myslime negativne a vysielame to do univerza. Tak so mnou trenuje myslenie naopak. Niekedy je to fakt sranda.
@sandil testuj, priznaky nemusis mat. Priznaky si vacsinou nahovarame ked nie sme✌🏻️
@zuzanaaaa9 to rpesne tvrdi aj moj manzel, ze ked to jeden mesiac nevyjde hned myslime na to ze co ked je nejaky problem a nepovieme si ze nevadi vyjde to na buduci mesiac.... taaaak musime vsetky zmenit myslenie a hovorit si ze nie je ziadny problem a isto otehotnieme co najskor 🙂

@zuzanaaaa9 @petkazh ahojte, ja som minulý cyklus pila alchemilku a začala brať femibion, ms čo prišla potom bola dlho neskutočne bolestivá..mohlo to mať nejaký súviss tou alchemilkou?