icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

petulik1991
11. dec 2015

@ivka7183015 No, pred dvoma dnami som bola nakupit na veceru a jedine co som si odniesla v nakupnej taske boli zavinace a udena ryba, to mi prislo hned divne 😀 Od 6DPO ma bolia prsia a dnes je to uz neskutocne..extremne,au 😖 Odvcera mam taky akoby ovulacny hlien, to sa mi tiez nikdy na konci cyklu nestalo... A nemam na nic chut, iba na zavinace 😀 Bolesti v podbrusku nemam vobec, ani spinenie som nemala zatial.

@wildroses Dakujem !! 🙂 Dufam, ze to dotiahnem cez termin mrchy (vikend) az do konca 🙂

ivka7183015
11. dec 2015

@petulik1991 waaaw aj ja chcem ;) ja som včera kupila baranie rohy ;)

senselinka
11. dec 2015

@ninus22 vzdy sa rata od krvacania, dokonca ak zacnes krvacat poobede/vecer, rata sa zaciatok az dalsi den (tak mi povedali v CAR, potrebovali dost presne info ohladne cyklu kvoli hladine hormonov).

petulik1991
11. dec 2015

@ivka7183015 Ty sa snazis, alebo uz tehu si ? 🙂

ninus22
11. dec 2015

Baby ja som to nevydrzala a testla som sa. . .

eva2809
11. dec 2015

@ninus22 gratulujem🙂

eva2809
11. dec 2015

Rada by som sa k Vam pridala,ak mozem 🙂)

brilka
11. dec 2015

@ninus22 super, gratulujeeem 🙂

ninus22
11. dec 2015

@eva2809 musiiis!
@brilka aj druhy vysiel🙂 počkam tyzden a pojdem k lekarovi ,snad to potvrdi na 100%

wildroses
11. dec 2015

No teda baby, ste sa nejako rozbehli 🙂 sa mi vidi ze cochvila tato skupina zanikne lebo budeme vsetky tehotne 🙂

lalia87
11. dec 2015

baby to fakt až od krvácania? ja vždy ako začnem špiniť, odvtedy si rátam aj cyklus.. tak teraz už duplovane neviem kedy mám ovu.. asi ma šlak trafí 😒
gratulujem z celého srdca všetkým dvojpaličkujúcim 🙂

eva2809
11. dec 2015

@ninus22 mas pekne dve ciarky...tu uz asi neni co riesit🙂) ja som minuly mesiac mala dve ciarky...a aj digi test mi to potvrdil a nakoniec to zle dopaadlo:(( drzim palce

zuzanaaaa9
11. dec 2015

Dievcata jja den meskam. Test predvcerom nega. Priznaky vsetky ale pravdepodobne pms. Cakam do pondelka... Straaasne sa tesim za vas vsetky co vam to vyslo❤️❤️❤️🎉🎉🎉. A zbytku kopec pozitivnej energie a sily. 💪🏻💪🏻💪🏻😘😘😘

ivka7183015
11. dec 2015

@petulik1991 snažím ;(

luckalucinka
11. dec 2015

@petulik1991 , @ninus22, @brilka gratulujem dievčatá. 🙂 <3 a tíško závidím ,ale v dobrom 😉

sjuuzka
12. dec 2015

@ninus22
@petulik1991 @brilka gratulujem zienky 😉

denidi
12. dec 2015

@ninus22 krasne gratulujem 🙂

zuzanaaaa9
12. dec 2015

Drahe buduce mamicky, 2 dni meskanie a stratili sa mi vsetky priznaky. Aj pms aj vymyslene tehotenske😏. Ale stale cakam do podnelka. potom bud test alebo vlozky alebo dr.

petulik1991
12. dec 2015

Dakujem baby 🙂 takze dnes sme zosilneli 💗💗 vyzera to tak, ze dam priatelovy na vyrocie perfektny darcek a pojdeme v januari na dovolenku uz v trojici 💗

michhaela
12. dec 2015

@petulik1991 Gratulujem silno a strosilinku závidím 😉 pošli všetky nám tehu bacile nech sme všetky v tehu čo sa snažíme ak už nie do vianoc aspoň po novom roku 🙂 😉 hlavne sa opatruj a drž sa 😉

petulik1991
12. dec 2015

@ninus22 Mna tiez neskutocne bolia prsia, mam sice len Acka ale velmi mi opuchli a hned mi bolo divne, ze ich proste citim tak inak ako pred ms 😀 Za 10 dni to bude presne rok co sa snazime a den naseho vyrocia. Ako krasne to padlo 🙂

petulik1991
12. dec 2015

@ivka7183015 a ako dlho ? Ja sa zacnem naplno tesit az po kontrole u doktora, ked uvidim na sone bit srdiecko. My sme s priatelom planovali na jar CAR, no dufam, ze ho teda uz nebude treba 🙂

ivka7183015
12. dec 2015

@petulik1991 od júna ;(

ninus22
12. dec 2015

@petulik1991 gratulovat si asi budeme az ked to bude potvrdené od Dr. Ale 3 testy som robila a vsetky boli pozitívne tak snad to tam bude. My sme zacali v októbri - lepšie povedané prestali sme si davat pozor. A v novembri som si odsledovala ovu pomocou ovu testov a ked boli pozitívne tak sme sa milovali a včera sa mi nezdalo,ze nemam ziadne špinenie.. . Nakoľko vždy pred ms mavam tak som sa otestovala a sup. Skoro ma prekotilo (pozitívne samozrejme) , len som to necakala..len som si možno namyslala,ze to moze byt lebo ma min.tyzden pichalo v bruchu a strasne ma naduvalo. 😀

petulik1991
12. dec 2015

@ivka7183015 to je este skoro na depekovanie 🙂 u nas je to za 10 dni presne rok snazenia, takze nestracaj hlavu !! Ja som si sledovala ovu aj merala teplotu niekolko mesiacov a dve ciarky sa mi objavili az vcera 🙂

petulik1991
12. dec 2015

@ninus22 Ja tak isto, vzdy tak 1,5 az 2 dni pred ms mam spinenie a teraz nic. Ms sa mala naplno rozbehnut zajtra rano a zatial ani naznak. Teplota mi vyskocila az na 37, takze to vyzera nadejne 🙂 Ale veru, citim sa tak celkovo inak, nemam na nic chut. Dokonca som varila moju oblubenu indiu a musel to po mne priatel dojest, co mi to vobec neslo :D Tiez som si robila dokopy uz 4 testy a vsetky hovoria rovnako. Moje prve dve ciarky!! Nemozem tomu uverit a vobec mi to ani nedochadza 🙂

petulik1991
12. dec 2015

@michhaela Posielam silne tehu bacile!! Nech vas coskoro skolia !! Dakujem, si zlata.Nech sa vsetkym coskoro podari ten maly velky zazrak 🙂

katleen66
12. dec 2015

Babule,clovek neni 2 dni na konovi a nestaciii sa divit!Kolko novych tehuliek,moc moc vam baby gratulujem a tesim sa velmi s vami,normalne mam hned lepsiu naladu a vkuse sa usmievam 😀 uzivajte si to poriadne a duuufam,ze coskoro k vam pribudneme dalsie🙂 zaujimalo by ma @petulik1991,ze to das drahemu ako darcek na vyrocie,nebodaj ho budes natahovat tolko dniii?😀

petulik1991
12. dec 2015

@katleen66 Jeeej, to ma potesilo 🙂 Dakujem!! No veruze vobec neviem, ako to vydrzim 😊 Posnazim sa a ked to jednoducho uz nebudem moct vydrzat, poviem mu to 😁

katleen66
12. dec 2015

@petulik1991 jooooj tak to velmi drzim palce,chce to velku davku sebazaprenia sakris 😀 potom nas informuj,ci to vyslo a ako drahy reagoval 😉 a na vianocnych trhoch maskuj detskym puncom :-P