Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@petulik1991 waaaw aj ja chcem ;) ja som včera kupila baranie rohy ;)
@ninus22 vzdy sa rata od krvacania, dokonca ak zacnes krvacat poobede/vecer, rata sa zaciatok az dalsi den (tak mi povedali v CAR, potrebovali dost presne info ohladne cyklu kvoli hladine hormonov).
@ivka7183015 Ty sa snazis, alebo uz tehu si ? 🙂
Rada by som sa k Vam pridala,ak mozem 🙂)
No teda baby, ste sa nejako rozbehli 🙂 sa mi vidi ze cochvila tato skupina zanikne lebo budeme vsetky tehotne 🙂
baby to fakt až od krvácania? ja vždy ako začnem špiniť, odvtedy si rátam aj cyklus.. tak teraz už duplovane neviem kedy mám ovu.. asi ma šlak trafí 😒
gratulujem z celého srdca všetkým dvojpaličkujúcim 🙂
Dievcata jja den meskam. Test predvcerom nega. Priznaky vsetky ale pravdepodobne pms. Cakam do pondelka... Straaasne sa tesim za vas vsetky co vam to vyslo❤️❤️❤️🎉🎉🎉. A zbytku kopec pozitivnej energie a sily. 💪🏻💪🏻💪🏻😘😘😘
@petulik1991 snažím ;(
@petulik1991 , @ninus22, @brilka gratulujem dievčatá. 🙂 <3 a tíško závidím ,ale v dobrom 😉
@ninus22
@petulik1991 @brilka gratulujem zienky 😉
Drahe buduce mamicky, 2 dni meskanie a stratili sa mi vsetky priznaky. Aj pms aj vymyslene tehotenske😏. Ale stale cakam do podnelka. potom bud test alebo vlozky alebo dr.
@petulik1991 Gratulujem silno a strosilinku závidím 😉 pošli všetky nám tehu bacile nech sme všetky v tehu čo sa snažíme ak už nie do vianoc aspoň po novom roku 🙂 😉 hlavne sa opatruj a drž sa 😉
@ninus22 Mna tiez neskutocne bolia prsia, mam sice len Acka ale velmi mi opuchli a hned mi bolo divne, ze ich proste citim tak inak ako pred ms 😀 Za 10 dni to bude presne rok co sa snazime a den naseho vyrocia. Ako krasne to padlo 🙂
@ivka7183015 a ako dlho ? Ja sa zacnem naplno tesit az po kontrole u doktora, ked uvidim na sone bit srdiecko. My sme s priatelom planovali na jar CAR, no dufam, ze ho teda uz nebude treba 🙂
@petulik1991 od júna ;(
@petulik1991 gratulovat si asi budeme az ked to bude potvrdené od Dr. Ale 3 testy som robila a vsetky boli pozitívne tak snad to tam bude. My sme zacali v októbri - lepšie povedané prestali sme si davat pozor. A v novembri som si odsledovala ovu pomocou ovu testov a ked boli pozitívne tak sme sa milovali a včera sa mi nezdalo,ze nemam ziadne špinenie.. . Nakoľko vždy pred ms mavam tak som sa otestovala a sup. Skoro ma prekotilo (pozitívne samozrejme) , len som to necakala..len som si možno namyslala,ze to moze byt lebo ma min.tyzden pichalo v bruchu a strasne ma naduvalo. 😀
@ivka7183015 to je este skoro na depekovanie 🙂 u nas je to za 10 dni presne rok snazenia, takze nestracaj hlavu !! Ja som si sledovala ovu aj merala teplotu niekolko mesiacov a dve ciarky sa mi objavili az vcera 🙂
@ninus22 Ja tak isto, vzdy tak 1,5 az 2 dni pred ms mam spinenie a teraz nic. Ms sa mala naplno rozbehnut zajtra rano a zatial ani naznak. Teplota mi vyskocila az na 37, takze to vyzera nadejne 🙂 Ale veru, citim sa tak celkovo inak, nemam na nic chut. Dokonca som varila moju oblubenu indiu a musel to po mne priatel dojest, co mi to vobec neslo :D Tiez som si robila dokopy uz 4 testy a vsetky hovoria rovnako. Moje prve dve ciarky!! Nemozem tomu uverit a vobec mi to ani nedochadza 🙂
@michhaela Posielam silne tehu bacile!! Nech vas coskoro skolia !! Dakujem, si zlata.Nech sa vsetkym coskoro podari ten maly velky zazrak 🙂
Babule,clovek neni 2 dni na konovi a nestaciii sa divit!Kolko novych tehuliek,moc moc vam baby gratulujem a tesim sa velmi s vami,normalne mam hned lepsiu naladu a vkuse sa usmievam 😀 uzivajte si to poriadne a duuufam,ze coskoro k vam pribudneme dalsie🙂 zaujimalo by ma @petulik1991,ze to das drahemu ako darcek na vyrocie,nebodaj ho budes natahovat tolko dniii?😀
@katleen66 Jeeej, to ma potesilo 🙂 Dakujem!! No veruze vobec neviem, ako to vydrzim 😊 Posnazim sa a ked to jednoducho uz nebudem moct vydrzat, poviem mu to 😁
@petulik1991 jooooj tak to velmi drzim palce,chce to velku davku sebazaprenia sakris 😀 potom nas informuj,ci to vyslo a ako drahy reagoval 😉 a na vianocnych trhoch maskuj detskym puncom :-P

@ivka7183015 No, pred dvoma dnami som bola nakupit na veceru a jedine co som si odniesla v nakupnej taske boli zavinace a udena ryba, to mi prislo hned divne 😀 Od 6DPO ma bolia prsia a dnes je to uz neskutocne..extremne,au 😖 Odvcera mam taky akoby ovulacny hlien, to sa mi tiez nikdy na konci cyklu nestalo... A nemam na nic chut, iba na zavinace 😀 Bolesti v podbrusku nemam vobec, ani spinenie som nemala zatial.
@wildroses Dakujem !! 🙂 Dufam, ze to dotiahnem cez termin mrchy (vikend) az do konca 🙂