Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
Ahojte baby...mam otazku,ktora mi nedala spat 😔 Otazka:Ak sme sa milovali v stredu a ja som mala ovulaciu v piatok, je mozne ze k tomu doslo???Ide o to ze MS mi skoncilav utorok a ja som mala vypocitanu ovu. na nedelu..ale v piatok ma dost pichalo v pravom vajecniku a aj matrochu bolelo brucho tak neviem...tiez som z toho zmatena,pretoze teraz posl. Ms trvala dlhsie,nakolko som mala pozit test a potom po 8dnoch som zacala krvacat....dr.usudil,ze pravdepodobne ide o vcasny potrat,kedze nejake minimum hcg som v krvi mala...co si o tom myslite?dakujem
ahojte chcem sa spýtať keď mu meška menzes cca 2 mes prečo mi ovulacny test vyšiel pozitívny ? lenže jedna čiarka bola silnejšia a tá slabšia a druhý bol slabší . mimochodom nebolo to s raného mocu len tak Som si to urobila večer ten test ! ovul test môže ukázať aj tehotenstvo ? poprípade dnes si idem kúpiť tehu test tak uvidíme 🙂 lebo s manželom sa snažíme 6 rokov o babetko
sorry za chybu ma tam byt mi
Baby tak ja dnes 1 DC, ale nevadi, aj tak som mala posledne dni dost stresy kvoli rodicom a babatku by to nerobilo dobre. Ja si dam odtialto na chvilu pauzu, dalsiu sancu mame az za dva mesiace (mam jeden vajcovod), vsetkym uz tehulkam a aj buducim tehulkam drzim palce a hlavne myslite pozitivne 🙂 Jedna kocka tu raz pisala ze neplodnost neexistuje, vsetko je o hlave a myslim ze nieco na tom bude 😉
@jena555 a tehu test si neskušala? a to ti ms meška 2mesiace a neskušala si tehu test??
@jena555 vraj ked si tehotna ovu test je pozitivny, len tiez nechapem preco ked ti meska 2 mesiace si nespravila test uz davno
@butterfly333 skúšala a bol negatívny dnes idem kúpiť tehotenský test dám vedieť .. a keď bude negatívny tak ja uz fakt neviem :(
@lenkaoravcova Lenka robila som vyšli mi negatívne
@jena555 zvacsa som mila a nerada niekoho urazam ale ty sa fakt velmi nudis na koniku? vcera vecer si zakladala otazky ze mas 18 rokov po nechranenom styku ti 3 mesiace meska ms a gynekologa a tehotenstvo neriesis lebo mas nejaku ranku na maternici a k lekarovi chces ist az v polke januara a potom podobnu otazku kde ti vysli pozitivne tie ovu testy co mas rovnake fotky ako tu.... odrazu si snazilka a 6 rokov sa snazis s manzelom? bud si sa vydavala v 12-tich alebo ta uz prestalo citat ze si sprosta ked si doteraz neriesila ze mozes byt tehu... https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/co-je-to/ https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/nemam-menzes-a-3-mesiace-mam-pozitivny-ovulacny-test-preco/ ako ok aj ked niesi snazilka opytat sa mozes ale aspon neklam uz vcera som ti mala chut napisat ze toto nieje "BRAVO" ale forum pre mamicky a buduce mamicky a u lekara si mala byt minimalne uz pred mesiacom a nie cakat ...ps: potom mozes ked pojdes v januari za lekarom zakladat dalsiu temu mam 18 a netusila som ze po nechranenom styku a 3 mesiace meskajucej ms mozem byt tehotna lebo som mala nejaku ranku na maternici a uz je neskoro nieco riesit ...ako to povedat doma?...
@jena555 tak držím moooc palčeky aby boli //.
@cickamon takto asi si tu len robí srandu.
Aktualizacia mojho stavu: treti den meskanie. Vcera som pila cervene vino , ze to popostrcim,kedze sa mi vyparili priznaky. Dnes zase cakam. 😎
@butterfly333 ved práve ja som inak dosť kľudný človek ale dnes nejak nemám dobru náladu a toto ma už fakt vytáča ...
@eva2809 je to mozne... v nejakom odb. clanku som citala, ze plodne dni su cca 4 dni pred ovu a este jeden den po... drzim palceky... 😉
@eva2809 ms skončilav utorok v stredu si mala ovu a piatok sex??
@butterfly333 ms skoncila v utorok,sex bol v stredu a ovu piatok...
@kukulienka83 no uvidime ani neviem ci to bol ten den D len som niekdecitala,ze ovulacia sa niekomu prejavuje pichanim vo niekt. Vajecniku..a kedze ja nikdy nie som si ista kedy mam plodne dni,tak ma to zaujima,ci sa to niekomu tak prejavuje..a tiez som teraz citala clanok,ze spermie preziju az 3dni,cize by to bolo mozne...
@monculka2909 ahoj🙂 a v akom odstupe si si robila testy🙂vsetky ciarky vysli rovnako??
Baby, vyzera to tak ze sme najtehotnejsie oddelenie na MK😃👍🏻
@butterfly333 ďakujem veľmi pekne dám vedieť
Boze..babulky..to je uuuuplne, ze super ako sa to tu za posledne dva tyzdne rozbehli s +testikmi.. 🙂 my teraz zaciname odznova..tak dufam, ze za mesiac sa k Vam tehotnuckym pridam aj ja...a so mnou dalsie snazilky...vedc ide obdobie pokoja..lasky....tak snaaaaaaad. ;)
Ahojte tehulky viete mi poradit?Som tehotna,vidiet zatial len 10mm vacok,ale troska ma znepokojuje ze minuly tyzden som mala uplne silnejsie priznaky ako teraz.Bola som viac unavena,mala som tlak v podbrusku.Take ine som to mala aj ked som sa zohla.Pichalo ma v prsiach a teraz len obcas picha v podbrusku a prsia bolia na bokoch ale len ked stlacim.Inak vobec niic.Ani tlak,ani zvacsene prsia ci ine bradavky..Som cakala ze sa budu stupnovat priznaky.Je to v pohode? 😖
@micka511 vo stvrtok idem.sa len stresujem ci bude plod a tak.uz som vola dvakrat na usg.som unavena a na lavej strane ma boli uz len podbrusko.Ja neviem.Pred tyzdnom som sa citila byt viac tehotna.Nemam tlak,nafuknute podbrusko,prsia nezmenene len troska bolua.hlavne rano.Vobec neviem byt pokojna.
Baby tak ja som asi dostala ms :/ alebo co...pritom ju ' cakam' az 17.12 :(

@katleen66 To mas pravdu :D Velke sebazaprenie.. Budem informovat 💗 Nastastie tu v Holandsku nemame moc vianocnych trhov, ale buduci piatok mame firemny vecierok a on velmi dobre vie, ako lubim vinko. To uz bude tazke zamaskovat 😀