icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

petkazh
14. dec 2015

@lenkaoravcova v kolkom dni si dnes ? ja 21 dc a dop ani neviem ale asi uz dost kedze mavam uz na 10 dc ovulu ...

maja923
14. dec 2015

Baby mám jednu otázku k ovulačným testom - nemám s nimi skúsenosti a kamoška čo je tehu mi tri posunula. V piatok som bola aj na preventívke u gyn. povedala, že folikul je pripravený (normálne pripravený považuje už 17 ja som mala 21 - ale neviem čoho). V piatok som si spravila jeden ovulačný a mala som dve čiarky, jedna bola o čosi slabšia. Ešte v ten deň sme s mužom skúsili. A ďalší ovu test som si spravila dnes, OK jedna čiarka podľa návodu negatívny, ale po pár sekundách sa mi na mieste druhej čiarky objavil duch. slabulinký. To ešte aj po ovu mám tie hormóny? Podľa letáku je takisto negatívny ale ja som si myslela, že tá čiaročka bude slabá tak akurát pred ovu nie po nej. Možno má na to vplyv moja nádcha??? Môžte mi niekto vysvetliť kedy a aká čiarka je? Je mi jasné že ovu bola cez víkend, len nechápem potom dú slabú čiarku, či teda po ovulácii zase čiarka slabne...:D dúfam, že sa to dá pochopiť ako som to napísala :D a ďakujem

cickamon
14. dec 2015

@maja923 jasne ta ciarka po ovu zasa zoslabne ale ostane tam ... teda mala by sa vzdy objavit aj ta druha ciarka (nie ako pri tehu ze sa objavi iba ked je pozitivny) a uz zalezi len na intenzite. pocas ovulacie mas obe ciarky rovnako silne inak je jedna bud otrochu alebo ovela slabsia. pozri na tomto fore viac stran a najdes urcite odpovede https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ovulacne-testy-pre-skusene-i-neskusene-2/

butterfly333
14. dec 2015

@maja923 pod na stránku ovulačne testy pre skusene aj neskusene.

lenkaoravcova
14. dec 2015

@petkazh ja som dnes 30 dc, predminuoly mesiac som mala po pregnyle na 28 dc minuly na 26 dc

petkazh
14. dec 2015

@lenkaoravcova tak to uz vyzera nadejne drzim palce nech uz ani nedorazi !!!

petulik1991
14. dec 2015

Baby, takze mne ms cez vikend neprisla a ani naznak ze by prist mala 🙂 Taka som stastna 💖💖👪

lenkaoravcova
14. dec 2015

@petulik1991 gratulujem

veron809
14. dec 2015

Ahojte.Taktiez patrim medzi snazilky.Uz mam jedno babo ma 20mesiacov ale toto je s ex.Neplanovany ,ale je a milujem ho najviac na svete.S pritomnym uz snubencom sa pokusame o babo skoro pol roja a stale nic.Stale na to myslime kazdy mesiac cakame,ze co sa bude diat.Hovori sa,ze netreba moc na to mysliet,skor sa postasti..Len ked to sa nedaaa 🙂 Kazde milovanie dufate,ze to bude to prave :-P Vela stastia a pekne sviatky 🙂

simon1993
14. dec 2015

Ahoj baby😊Mame dvojročného synčeka...druhe babo sme naplánovali...ale patrím do jesene 2015.Som v 7tt 😍Prekvapilo ale zvládneme 😉

butterfly333
14. dec 2015

Toto je forum snažiliek pokial viem čítat.milujem ked sem zrazu nejaka čsem nepíše zrazu napíše jeej som tehotná.

simon1993
14. dec 2015

@butterfly333 tak to ma mrzi ze som ta tak pohoršila 😳Ale je to tu jediná skupinka s babami ktore uz su tehotne(su tu take)a preto som si chcela nájsť nejaké s ktorími budeme spoločne zdieľať radosti a ostatním držať palce... Nemusíš Sa zlostiť

butterfly333
14. dec 2015

@simon1993 ja sa nezlostím len tu su take čo sa snažia byt tehu a nechápem take čo sem zrazu sa prihlási a ahaa ja som tehu.Vieš su tu take čo sa snažia roky a to človeku teda mne dobre nepadne ked sme niekto hned hodí pozit tehu test.To ale neznamená že niesom rada keždej ktorej sa tehu podarí a držím jej palce a teším sa snou.Nie som závystlivá prajem to každej.

olinkamuckova
14. dec 2015

@simon1993 ahojky. ja som sa dala do skupiny Tehulky tyzden po tyzdni - doporucujem 🙂

simon1993
14. dec 2015

@butterfly333 no vies... Ja nechcem byt hnusná všetkým držím palce a je mi ľúto ze to ide tažšie.moj príspevok kľudne vymažem ak ubližuje.ale to je akoby som pri moslimovi počas ranazanu nejedla lebo ani on nemoze...prepac.myslim,ze si moc citlivá nato..ja som tiez mala pri prvom problem ale cudzí tehotenský test ma nepoburil .ale rešpektujem.mazem

simon1993
14. dec 2015

@simon1993 a teda musi to asi vymazať admin mne to nejde bohuzial.

simon1993
14. dec 2015

@petulik1991 aj ja mam 5.8,držím palce nech tehu prebehne bez problémov 😉

cickamon
14. dec 2015

@simon1993 veeelmi gratulujem k tehotenstvu ale @butterfly333 ma pravdu ....ved ked si das ze si tehotna automaticky ta to hodi do skupinky kde su na tom vsetky rovnako teda u teba myslim bud julovky alebo augustovky 2016 a dokonca je aj na fore tema julovky 2016 tam by si nasla pochopenie skor... tie co tu hadzu pozitivne testy boli v tejto skupinke dlhsi cas a riesili tu svoje problemy a obavy a skusenosti co uz s likmi a pomockami na otehotnenie a pod a az teraz ked sa podarilo po xy mesiacoch tak sa tesia a su este tu lebo chcu podporit v snazeni a nie ze pridu a prvy ich prispevok je pozitivny test... to tu naozaj nepatri a skor do skupinky s rovnakym datumom porodu aby ste si porovnavali priberanie a tehu pocity...

butterfly333
14. dec 2015

@simon1993 ja nevravím aby si svoj príspevok vymazala toto nieje moja skupina kludne sem napíš čo chceš,a áno máš pravdu prežila som už vela bolesti,ale to je moj problem,Tebe prajem krásne a bezproblemove tehu.

butterfly333
14. dec 2015

@cickamon dakujem moja že si ma pochopila,jasne že sa teším vždy ked sa niektorej zadarí ved je to super a dlho satu podporujeme jedna druhu a tak to má byt a je to tu super že ste tu take super baby čo poradia pomožu a stoja pri nás v každom našom uspechu aj neuspechu.No to neznamená že sa netešim z každej tehu,no každa sme si tu prežili svoje a ja tiež som zažila vela bolesti kuk moju stranku,preto ma to zabolelo že my sa snažíme dlhe roky a zrazu sem niekto da pozit tehu test a to ani nepatrí do snažiliek.

ninkapralinka
14. dec 2015

AHojte takze mrcha prisla meskala iba den......ideme na to znova!!! drzim Vam vsetkym palce!!!! 🙂

cickamon
14. dec 2015

@butterfly333 jasne od toho sme tu aby sme sa podporovali v snazeni a nevzdavali ...s mm sa snazime uz takmer rok a aj ja doprajem kazdej ale tak ono je obcas tazko sledovat ako sa tu pridavaju pozitivne tehu testy po prvom mesiaci snazenia a obzvlast ma teraz chytaju depky ked viem ze sestra je opat tehotna a zasa na prvy sup ... aj ked nechcem zakriknut ale tiez som uz 33 DC (teda 5-ty den meska) a nic ale to bolo aj minuly mesiac tak sa bojim testovat lebo ziadne priznaky tehu nemam ☹

butterfly333
14. dec 2015

@cickamon moja mne ms chodi ms pravidelne no posledny cyklus mi ms meškala 5dni čiže prišla na 35DC teplotu som mal stále 37,1 a nič z toho. Tak ja radsej netestujem.Moja držim palčeky a test si asi neskušala.

cickamon
14. dec 2015

@butterfly333 no sme na tom rovnako mne tiez chodila pravidelne kazdych 28 dni no posledne 4 mesiace si zo mna robi srandu a len sa to pretahuje a ja testujem a testujem leb sak ked meska tak to urcite vyslo a nic... tak po poslednom mesiaci kde uz fakt bolo 33 dni a minula som asi 5 testov fakt nechcem skoro skusat lebo stale si myslim ze konecne duch a ono to len kanalik ☹ tak este 1-2 dni asi pockam nech mi kalendar ukazuje aspon tyzden meskania aj ked nutkanie je velke

dzanka72
14. dec 2015

No.. vcera opat test negativny.. 😕 ja uz neviem.. 5 dni meska... a nijako sa necitim na ms.. ale ani na tehotenstvo ... zeby sa mi zblaznili hormony uz uplne?. .

zuzanaaaa9
14. dec 2015

@dzanka72 Ja to iste len test z dnes rana nega. Ale dnes ma boli brucho jak pred ms, stale beham ze ci uz a nic. Som z toho jelen

butterfly333
14. dec 2015

@cickamon mne ked naposledy ms meškala 5dni tak som len jeden tehu test robila a ked bol negat síce BT 37,1 aj tak som už netestovala,atento cyklus tiež nebudem až ked nebudem mat nejaký príznak či pocit že to vyšlo.

butterfly333
14. dec 2015

@dzanka72 to som ja mala minulý cyklus ms meškala 5dni a nič z toho.

veron809
14. dec 2015

Ja cakam ms 20 teho pichanie v podbrusku.ale to bolo aj minuly mesiac aaa..nic..citlive prsia uz nemam.po porode akosi preslo.predtym mred ms aj pocas tehotenstva ma boleli a teraz vobec.Stale mi nejde do hlavy ked trafime tie plodne dni nevyjde to ☹

cickamon
14. dec 2015

@butterfly333 tak vies ako to je mala som mat po svadbe najlepsie obdobie v zivote a nakoniec sa to zmenilo na to najhorsie ☹ umrtie v rodine a otcovi zistili zhubny nador neoperovatelny a potom som aj ja ochorela musela som nechat skolu v poslednom rocniku a este vela inych veci co radsej ani pisat nebudem ale bola som nadne ... no manzel je uzasny a podrzal ma a za posledny rok sme si konecne nasli pekne byvanie, kupili si auto a nieco si aj nasetrili ja zakladam zivnost aby som mohla pracovat z domu takze teraz sa uz nevieme dockat na babatko a asi aj preto tolko testujem lebo verim ze nas to zasa posunie o krocik dalej aby zasa vsetko bolo dobre. ale tento mesiac mam v testovani pauzu lebo idu vianoce a mam sa cim zabavat tak na to ani tolko nemyslim ako minule mesiace 🙂 naviac viem ze tehotna je sestra a chce to povedat nasim na vianoce tak ja by som zasa bola len ta druha 😒