Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@micka511 ahoj no ja uz 20.10 som mala poslednu ms tak preto sa bojim uvidim v utorok.
@montynka131 neboj sa,bude to V poriadku 😊 🍀 mohlo dôjsť K pocatiu neskôr... Držím peste ✊ A už môžeme písať do súkromnejj správy, lebo tu sme už asi mimo témy 👍
Všetkým snazilkam držím silno peste ✊ ✊ ✊ 🍀 💜
Ahojte dievcata.mam 3 dni pred ocakavanou mens..dnes mi to nedalo,kupila som test urobila na zaklade cca 10 dnovych bolesti,pichani v podbrusku.Vcera hnedkasty vytok,menstruacia nic,ale vysla / ☹ Nikdy predtym som nemala pred menst.vytok takej farby jedine pri prvom tehotenstve.A o tom som netusila .Som sklamana,zufala,smutna..Myslela som ze budeme mat s priatelom krasny darcek
@senselinka ahoj.mevadi
Chapem to.tak ja som dnes videla moje male a uz aj srdiecko bilo🙂
To bolo myslene pre tie čo som vobec nechodia nepíšu a zrazu sem pridaju pozit.tehu test. Pritom sa tu ani raz neukazali.No nikto tu nikoho nevyhadzuje. Je to tema snažilky.
Jabsnazilkujem a v utorok zistim vyslrdok ale bojim sa
Ahojte🙂Idem si k vam po radu.mam bolesti v podbrusku az take pichanie na pravej strane a k tomu biely vytok.ovulaciu som uz mala asi asi 2-3dni dozadu,aspon si myslim.len neviem...viete mi poradit..priznaky,kt.som napisala su znakom nejakej fazy pocas cyklu??alebo to moze byt ovulacia??ze by som to zle odhadla??ja uz neviem zda sa mi to neskoro na ovu.dakujem za nazory
@eva2809 Ja mam cyklus 28 dnovy a ovulky som mavala az na 16sty den 🙂 Takze moze kludne o 2 dni neskor ako si predpokladala
@petulik1991 v pondelok a v utorok som mala priesvitny vytok prirovnatelny k vajecnemu bielku....ked som to hladala na nete...zistila som,ze to je znak ovu...co som bola teda rada,ze som si bola ista .no dnes opat pochybujem...niekedy,ked som to neriesila...vzdy niekedy v strede cyklu ma bolelo brucho..no zistila som,ze to je ovulacia..co som fakt nevedela...a cim viac sa snazime...tym viac vnimam vsetky zmeny...ale tym menej sa aj v sebe vyznam:(
@eva2809 A na to su tu ovu testy a bazalna teplota 😉 Ja som takto dokonale spoznala svoj cyklus. Inak ovu hlien som mavala aj 3 dni pre ovu a po vou hned zmizol
@petulik1991 testy som zatial nepouzila ani teplotu som nemerala..ozaj na meranie bazalnej teploty su specialne teplomery??a kolko stoji??som sa spoliehala,ze snad to budem vediet odhadnut..no a povedala som si,ze ak sa to nepodari do konca roka..tak siahnem aj na tieto metody🙂
@eva2809 Uplne obycajny digitalny ti bude stacit 🙂 Skus, je to dobre..ja som sa presvedcila tak, ze ovulujem
@petulik1991 aha🙂super.je to 100%tne??pocas ovulacie je teplota vyssia vsak?
@senselinka neviem ako anitu ale ja som sa neurazila!!! Naozaj.. 😊
Veď máte pravdu, že sme boli už mimo témy... 👍 tak veď písať si môžeme aj inak...naozaj sa nikto neurazil... Prajem Vám veľa šťastia 🍀🍀🍀A prekrásne sviatky 💜
@montynka131 neboj sa, ja to vidím pozitívne 😊 veď keď doteraz ti nedošla MS, bude to ono 😉 moc silno držím peste ✊
@eva2809 az na druhy den po ovulacii teplota vyskoci, niekedy az na 3ti. Preto najlepsie merat niekolko cyklov, lebo podla grafiku pekne uvidis, ktory den prebehla. Ked teplota vyskoci, uz je po ovulacii. Vela bab si to myli
Vidis to som vobec nevedela...potom je asi lepsie ten test...ten ti ukaze ked ovulacia prebieha.ci??ale samozrejme je to dobre znacit si teplotu...clovek aspon spozna svoje telo🙂pozeram,ze cakas babatko v auguste,takze sa podarilo 🙂super..gratulujem.ako dlho ste sa snazili?
no babeny, dnes mam podla MS kalendara ovulaciu. uz tri dni sa snazilkujeme, bol aj plodny hlien,vlastne este stale je, viem ze by sme tam mali mat nejake volne dni na nabratie sil bojovnikov :D ale kedze priatel chodi na dlhsi cas prec, neda sa to len tak lezat vedla seba :D :D
dufam ze nam to teraz vyjde..
@lalia87 ahoj veeelmi ti drzim palceky.ja sa uz na ten hlien a podobne veci naznacujuce ovulaciu nejdem spoliehat.vypocitavame,snazime sa..zatial nic..tento mesiac myslime,ze sme trafili dni..v nedelu ocakavana menstr.predvcerom som si robila test. / lenze vcera mierne krvavy vytok.predvcerom hnedkasty.doteraz som to nemala.tak neviem.bud som pred menstr,alebo zeby uhniezdovanie? neviem.ale ak uhniezdovanie potom to nebolo podla vypoctovov plodnych dni.aky mavas cyklus?
@eva2809 Ano, mala by som byt 4+4tt 🙂 V utorok idem prvy krat k doktorovi. No nam sa zadarilo az ked som meranie teploty zkombinovala s ovu testami. Tak to mas na 100%. Takto sa nam to podarilo na druhy pokus presneho nacasovania 🙂 Dokopy nam to trvalo bez par dni rok, takze som velmi stastna!
@veron809 ahoj dakujem, no my vzdy vychytame neplodne dni, a kedze cez vikend mi koncila MS, viem ze tento tyzden niekedy teda dufam by mali byt plodne dni, ale kedze ho tu uz mam, tak mame cely tyzden vacsiu sancu skusat 🙂
ja som si myslela ze mavam 29dnovy, ale kedze som sa tu minule dozvedela ze cyklus sa rata nie od spinenia, ale od spustenia, tak mavam 30dnovy cca.
ja som uz tak ako si spominala bola v lete. myslim si, ze sa to chcelo podarit, ale nakoniec si to rozmyslelo. najprv mi meskala ms, potom sa mi spustilo spinenie, ktore 1x v zivote trvalo s prestavkami tyzden.. potom nic.. a potom sa naplno spustili marhy. dodnes si myslim, ze chcelo sa to podarit, len sa to napokon nepodarilo
drzim ti moc palce
@petulik1991 Super.este raz gratulujem.ja som tiez mala minuly mesiac \\ ale skoncilo to skor ako to stihlo zacat:( ..teraz cakam ci bude darcek na vianoce.ak nie...tak od januara skusim ajja testy aj teplotu
Baby moj chlap povedal ze nechce aby som mu na Vianoce na nekupovala vraj chce iba to aby bol o 9 mes. tato ☹ za 5 dni to uz asi nestíham ale velmi si prajem aby mrcha neprišla. Hoci sa snažíme len od septembra moj drahý viac stresuje ako ja

@anitu nemusite, ved to som vobec nenapisala 😀 len aby trosku dievcata mysleli na podstatu temy 😉