Snažilky júl 2015
Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa
@lucia1002 Tak 20dní je už ozaj dosť.. Príjemné testovanie želám 😀 Hlavne nech nabehnú čo najskôr dve // ovu a potom aj tehu 😉 Ja dnes 24DC. Včera sme boli u sestry na grilovačke. Švagor sa na mňa pozrel a hned povedal, že som tehotná 😀 😀 😀 Neviem z kade to vyčítal, ale sama som zvedavá či áno alebo nie. A celý večer to potom opakoval. Asi to bolo tými promile po víne čo sa popíjalo 😀 Jaaaj, aj by som skúsila tehu test... Dnes idem do drogérie pre nejaké veci.. Mám také tušenie, že podľahnem a kúpim ale dva testíky 🙄 😀 😕
@fergiea tak si ho potom setri na neskorsie, ak vydrzis 😉 no ono je to lepsie...aspon nesalies z toho testovania 😀 a potom je clovek aspon menej sklamany ak nic...tak podbrusko mozes citit aj keby si bola tehu 😉 no to s tou robotou poznam...ja sa uz tesim na dovolenku, ze od vsetkeho vypnem.. 😀 lebo aj stres a vsetky tieto negativne veci ovplyvnuju otehotnenie... 😉
ahojte, tento mesiac bol aj pre nas vitazny po pol roku som si nasla dve ciarky :D
..mne vcera prisla ms, takze nic.. ale som veelice zvedava na vase testy 🙂 tak sa tesim s vami 🙂
inac kocky zostala nam polovicka gelu na pocatie conceive plus, nam sa s nim zadarilo hned prvy mesiac pouzivania, ak by ste mala niektora zaujem napiste mi

@juliett99 moja, to mi nerob!! ty si tu do mna hustila,ze musim byt pozitivna.. ze vsetko dobre dopadne.. 😉 takze zlato, aj keby sme isla do dalsieho mesiaca, budeme bojovat a nevzdame to.. a budeme verit Eliaskovi.. 😎 ja sa este do soboty nacakam..stale verim v zazraky,aj ked to bude ako po ostatne mesiace, nic s tym nespravim.. 😒