icon

Snažilky júl 2015

mia005
5. júl 2015

Ahojte zienky. Ideme na to aj v juli a tento mesiac bude pre nas uspesny 🙂 pridajte sa

meggie07
Autor odpoveď zmazal
beka25
6. júl 2015

Ahojte, my sa snazime uz 4 roky, ale tento mesiac to vyjde... 😀 😀 😀 😀 takze sa pripajam k vam. Dnes 1DC

kaatuuskaa
6. júl 2015

@beka25 ....jeee no samozrejme....musi to vyjsť.... 😉

lucia1002
6. júl 2015

@beka25 fuu 4 roky..mate nejaky potvrdeny problem? Tak drzim palce, nech to teraz uz vyjde! 😉

vikina6
6. júl 2015

@beka25 ahoj,ja som 2 DC,môžme čakať na ovulku spolu 🙂

valinka248
6. júl 2015

Ahojte pridavam sa 🙂

janikm
6. júl 2015

@0anet0 to pichanie vo vajecnikoch nepoznam, resp. nikdy som si take veci nevsimala, ja som zacala merat lebo neviem kedy ovulujem, ja mam asi tak 2x za cyklus pocit vlhka a vodnateho hlienu cca v strede cyklu a potom pred MS takze neviem kedy prebieha ovu tak nech ideme na istotu 🙂 a testovat by som chcela vydrzat do 12 DPO ale neviem ci vydrzim, ked tak najskor 10 DPO 🙂

janikm
6. júl 2015

@kaatuuskaa drzim prsty aby ste sa coskoro dockali vytuzenych dvoch ciarociek 🙂

kaatuuskaa
6. júl 2015

@janikm ...takže dohodnute....všetky dáme kolajnicky 🙂 🙂 🙂 🙂

karolina196
6. júl 2015

@0anet0 ja tiez beriem len kys.listovu.Teraz je to stvrty mesiac co sa posnazime.V aprili sa nam zadarilo hned na prvy krat,ale bolo to biochemicke,potom som mala pockat dva mesiace,ale necakali sme vobec,skusili sme to ale zatial nic.Tak dufam,ze tento mesiac bude znamenity pre vsetky snazilky. 😉 Preco chces predlzovat folik.fazu?To nie je potrebne snad.

puffu
6. júl 2015

ahojte kocky, ja som zacala brat tiez vitaminy, povodne som ich nechcela ale na naliehanie muza ze to neuskodi a ze chce brat vitaminy aj on som ich kupila 😀 takze od konca juna ich berieme tak uvidime ci budu napomocne
tento mesiac si chcem odsledovat na odporucanie mojho lekara ovu, hoci si myslim ze viem kedy prebieha ale tak uvidime podla ovu testov ci si myslim spravne.. zacala som testovat dnes- 10dc, zvycajne ovu mavam 16dc tak mi este par dni ostava do pozitivneho testu, no uvidime..

bohjelaska
6. júl 2015

@puffu Ahoj. Ja beriem len kyselinu listovú, už asi 3 mesiace. Predtým som brala kadečo a prišlo mi to zbytočné. Minulý mesiac som išla podľa ovu testíkov a nepodarilo sa ☹ . Teraz chcem skúsiť znovu tak uvidíme 🙂

beka25
6. júl 2015

@lucia1002 problem ziaden, boli sme v centre v Martine, ale vsetko bolo ok.

beka25
6. júl 2015

@vikina6 oki môžeme čakať spolu, len minulého mesiaca som mala až 20dc ovuláciu, tak ma isto predbehnes 😀 😀 😀 😀

kaatuuskaa
6. júl 2015

@puffu...vitamíny ozaj neuskodia a ked uz nic ine...take male placebo....ja som ich "naordinovala" manželovi pred spermiogramom,aby si bol sebou istejsi a vyslo vysetrenie ako malo 🙂 😉 ovu testiky v mojom pripade nejak nefungovali

puffu
6. júl 2015

@bohjelaska ja som nechcela riesit ani ovu testy len mi lekar na preventivke zistil velmi malu maternicu a preto odporucil vitaminy lebo neuskodia a aby som si jeden mesiac odsledovala podla ovu testov ci prebieha ovulacia, kedze zijem mimo sr tak mi nemoze sledovat ci folikul narastol a ci prebieha ovu atd.. a dal nam este polroka na to aby sa nam podarilo otehu a ak nie tak nasadi hormony na zvacsenie maternice ale tak ja verim ze to nebude potrebne 😉
kebyze mi preventivka dopadne dobre tak mozno ani vitaminy neriesim a ovu testy uz vonkoncom nie ale tak toto bol moj druhy lekar a aj ten prvy mi pred par rokmi vravel ze mozno bude o mna potrebna hormonalna liecka pri otehotneni, tak najma preto som zacala brat vitaminy, ak nepomozu tak urcite neuskodia

lucia1002
6. júl 2015

@puffu ahoj..a co ste zacali brat?

lucia1002
6. júl 2015

@beka25 tak snad vam to coskoro vyjde 😉

bohjelaska
6. júl 2015

@puffu Jasné, držím palce, aby sa to podarilo s nimi alebo bez nich 🙂

puffu
6. júl 2015

@kaatuuskaa zacali sme brat pregnacare for her and him, ono to je nieco podobne ako na sr femibiol ci tak nejako sa tie vitaminy volaju..a iba od konca tohoto mesiaca tak uvidime ci zafunguju v najblizsich mesiacoch..🙂

beka25
6. júl 2015

@lucia1002 ďakujem, nápodobne 😉

puffu
6. júl 2015

@bohjelaska my sme to doteraz riesili tak ze sme sa nesnazili ale ani nebranili dietatu ale nechcela som sa nejako viazat na "snazilkovanie" a pripadne sklamania z toho ze to nevyslo ale tak uz to je pomerne dost dlho co sme si myslili ze nas tehotenstvo prekvapi tak uz ideme na to snazenim sa ale neviem preco ale nejako citim ze budem rodit v juli a ze to bude baba tak este nestresujem ked dojde ms 😀

bohjelaska
6. júl 2015

@puffu Júl je pekný mesiac, aj ja som sa v ňom narodila 🙂 A babu by som chcela aj jááá. 😵

puffu
6. júl 2015

@bohjelaska no my by sme skor brali chlapca.. 😀 v rodine nemame skoro ziadnych chlapcov, tak asi preto nas to viac taha k chlapcovi ale obaja nejako citime ze budeme mat dievca 🙂 ale tak je nam to uplne jedno ci to bude chlapec alebo dievca, hlavne nech je nase a nech je zdrave.. urcite neplanujeme ostat pri jednom dietati tak hadam sa nam postastia obe pohlavia, ale tak hlavne nech mame rodinku a budeme najstastnejsi

bohjelaska
6. júl 2015

@puffu Tak to potom je asi jedno, či chlapec alebo dievča. Ja už dvoch chalaniskov mám tak preto chcem babu a o to je to ťažšie. Ale verím 🙂

meggie07
Autor odpoveď zmazal
jarka191
7. júl 2015

Ahojte žienky, pridávam sa k vám. My sme sa začali snažiť v júni toho roku, ale (som 2 mesiace po operácii) mám endometriózu, a teraz som dostala tri mesiace na otehotnenie, ak sa nám to nepodarí, tak má čaká umelý prechod 😖 Tak dúfam, že tento mesiac bude pre nás šťastný 😉 Inak som 15 DC, ovulku som mala v sobotu, ale neriadim sa podľa toho 🙂

janikm
7. júl 2015

@jarka191 drzim palce nech sa cim skor zadari 🙂 a pri prvom dietatku nebol problem s otehotnenim?

jarka191
7. júl 2015

@janikm ďakujem , áno mala som tie isté problémy, mala som operáciu, následne som dostala 3 mesiace na otehotnenie a na ten tretí mesiac som bola tehotná 😅 Preto aj teraz dúfam,že sa nám zadarí 😵

joyance
7. júl 2015

ahojte dievcence, pridavam sa k vam, konecne sa do toho mozme naplno pustit 🙂 Snad sa zadari hned na prvy krat a uz coskoro sa budeme vsetky vytesovat ;)